İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Sani Gerşon

Hiç bi fikrim yok Çağlar bey, yerini bilmediğim için:)

Hız sensörü, rölanti valfi, debriyaj switch'i... Bunlar hep kontrol edilmeli.

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Hız sensörü, rölanti valfi, debriyaj switch'i... Bunlar hep kontrol edilmeli.

Rölanti valfi yeni değiştirilmişti peki araç stop ettiğinde seyir halindeyken vitese geçirerek çalıştırmak zarar verir mi sonuçta o hızla durmak yolda zor oluyor :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Rölanti valfi yeni değiştirilmişti peki araç stop ettiğinde seyir halindeyken vitese geçirerek çalıştırmak zarar verir mi sonuçta o hızla durmak yolda zor oluyor :)

Sanzimani elinize alabilirsiniz. Bosta yapin en azindan.
Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Sanzimani elinize alabilirsiniz. Bosta yapin en azindan.

Tamamdır teşekkür ederim bu fikir için:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Puma topuzu mu bu

2010 model richbrook vites topuzu diye geçiyor.Deri filan değişik çeşitleri var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Sportka&Puma topuzundan sonra gördüğüm en iyisi.Ama anlaşılan buralarda bulması zor bakıcaz birşeyler artık insanın vites konsolu olunca böyle dertler ediniyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Başka markalar daha motoru çalıştırmaya uğraşıyor. Ka olunca konsoldur teyptir.. Zaman geçmio

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

0533 224 2493 (fordpar olması lazım gaziantep,internetten de bakabilirsin) sonu AA ile bitmiyordu benimkisinin de ama bir sıkıntı olmadı. 1sene önce almıştım 180tl olması lazımdı bir arayıp bilgi alabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Günaydın Arkadaşlar, başıma böyle bir şey geldi arka bagaj kapağının orası görüldüğü üzere sizce ne yapılabilir?

vXggOO.jpg

qj4463.jpg

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Günaydın Arkadaşlar, başıma böyle bir şey geldi arka bagaj kapağının orası görüldüğü üzere sizce ne yapılabilir?

Geçmişolsun.Ben olsam orayı çektirir küçük bir rutuş yaparım.Allahtan küçük birşey.

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Geçmişolsun.Ben olsam orayı çektirir küçük bir rutuş yaparım.Allahtan küçük birşey.

Musa bey nerede yaptırabilirim bunu bir de çok belli olur mu teşekkür ederim bu arada

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Musa bey nerede yaptırabilirim bunu bir de çok belli olur mu teşekkür ederim bu arada

Neredesiniz semt olarak ?

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Neredesiniz semt olarak ?

Eyüpteyim ama en iyi şekilde olması için her yere gidebilirim birde bana tahmini maliyeti ne olur acaba

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Eyüpteyim ama en iyi şekilde olması için her yere gidebilirim birde bana tahmini maliyeti ne olur acaba

Uzun zamandır böyle bir işlem yaptırmadım.İkitelli güngören bağcılar san sit te Gençler kaporta var orada işçilikleri güzel .200 e 1.5 yıl önce kapı düzelttiler orjinal gibi oldu. Boya gerekmiyordu ama benim göçükte sizin oraya bir rötüş yapılacak gibi.

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Uzun zamandır böyle bir işlem yaptırmadım.İkitelli güngören bağcılar san sit te Gençler kaporta var orada işçilikleri güzel .200 e 1.5 yıl önce kapı düzelttiler orjinal gibi oldu. Boya gerekmiyordu ama benim göçükte sizin oraya bir rötüş yapılacak gibi.

Çok sağolun Musa bey biraz daha araştırma yapayım bakalım sonucu haberdar ederim sizede:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Bagaj kilidi sökülürse, içeriden el yordamıyla ile düzelir gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bagaj kilidi sökülürse, içeriden el yordamıyla ile düzelir gibime geliyor.

Kaporta işi zorbirşey biraz zorlasan boya çatlayabilir bulaşmamak lazım pek :) nereden mi biliyorum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Kaporta işi zorbirşey biraz zorlasan boya çatlayabilir bulaşmamak lazım pek :) nereden mi biliyorum :)

Sen şansını denemişsin, herkesin bir şansı olmalı derim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Sen şansını denemişsin, herkesin bir şansı olmalı derim. :)

Çok kızıyorum kendime bazen,bırak herkes işini yapsın diyorum.Şimdi de birşey deniyorum o ayrı :)

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Çok kızıyorum kendime bazen,bırak herkes işini yapsın diyorum.Şimdi de birşey deniyorum o ayrı :)

Gene gizemli konuşmalar seziyorum. Bakalım ne çıkacak. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...