İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Çağlar Bayur

cıks... koca 2 koltuğu takmaya o yüzden ter akıttık.  yani olmaz diye birşey olmaz ancak pratikte cıkss.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

cıks... koca 2 koltuğu takmaya o yüzden ter akıttık. yani olmaz diye birşey olmaz ancak pratikte cıkss.

53e2f72e950785f2d20223cd335dfdb3.jpg Ne güzel olacaktı halbuki :) B planına geçeyim kafa yormadan o zaman :)
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Aracın motoru sıcakken su deposunun kapağını açınca suyun fokurdaması aracın hararet yaptığı anlamınamı gelir ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yok fizik kanununu ispatlar. Basınç azalınca sıvılar gaz haline gçeer aynı sıcaklıkta

53e2f72e950785f2d20223cd335dfdb3.jpg Ne güzel olacaktı halbuki :) B planına geçeyim kafa yormadan o zaman :)

Fiesta şeysi mi o konsol?
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Yok fizik kanununu ispatlar. Basınç azalınca sıvılar gaz haline gçeer aynı sıcaklıkta

Fiesta şeysi mi o konsol?

2008 yaris abi :) koltukları kenarlara 1,5 er cm açtırabilirsem mükemmel fit

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Konsolu kes koltuk montaj yeri ile oynama.. O derece

Tornacıya bahsettim baktı baktı yüzüme ben bi çay içim öyle bakalım dedi :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Koltuk sola gidince direksiyon sağda kalmasın :)

Abi şimdi olay bana imkansız gelmedi.Küçük plakalar yapacak bana delik araları 1.5 cm lik 2 delik delecek biri koltuk vidasında diş açacak öbürüne gömme havşalı.tık koltuk yanda olmaamı  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kızağın arka tarafı taban düz. Önler eğimli. Tabandaki montaj yerleri ni tekrardan tasarlamak çok zahmetli ve zor. Araya plaka yapılabilir yana kaydırmak için

Benim ka konusunda foto olmalı

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Kızağın arka tarafı taban düz. Önler eğimli. Tabandaki montaj yerleri ni tekrardan tasarlamak çok zahmetli ve zor. Araya plaka yapılabilir yana kaydırmak için

Benim ka konusunda foto olmalı

Bu arabayı konsolla kullanmak çok keyifli o yüzden bir yol bulmam lazım :) Bakacağız artık 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bu projeyi mutlaka bitirmelisin. :)

2 tane konsol var bagajımda an itibariyle bu sefer kesme işine giresim yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Fiber ile tahta candır. Kes katla yapıştır

Abi o işler atölye garaj filan istiyor.Evde olacak iş değil Apartman insanıyım nihayinde :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Üst kat boş tükkanda gel buyur

Sağol abi :)Tamponlarımı alayım gelecem zaten gelmişken temelli yerleşirim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aracın motoru sıcakken su deposunun kapağını açınca suyun fokurdaması aracın hararet yaptığı anlamınamı gelir ?

Motor sıcakken su deposunun kapağı açılmaz.

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Sani bey açılmaz biliyorum da açıldığı taktirde fokurdaması hararet anlamınamı gelir onu merak ettim aslında.

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Musa Bey valla haklısınız, teşekkür ederim:) Burak Hocam valla sonuna kadar haklısınız en temizi:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani bey açılmaz biliyorum da açıldığı taktirde fokurdaması hararet anlamınamı gelir onu merak ettim aslında.

100 derecenin üstünde bir su basıncını kaybedince kaynar, durum normaldir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar, aracımın benzini bitesiye kadar yol yaptım ve 532km de yolda kaldım:) sizce İstanbul şehiriçi kullanıma göre iyi mi? Bir de benzin göstergesi çabuk düşüyor, kırmızı çizgiye yaklaştıktan sonra neredeyse 100km den fazla yol yaptım, normal mi:)

tarihinde Mert Burak AKINCI tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba arkadaşlar, aracımın benzini bitesiye kadar yol yaptım ve 532km de yolda kaldım:) sizce İstanbul şehiriçi kullanıma göre iyi mi? Bir de benzin göstergesi çabuk düşüyor, kırmızı çizgiye yaklaştıktan sonra neredeyse 100km den fazla yol yaptım, normal mi:)

Şehir içi gayet yerinde yakıyor aracınız.

Depoyu dolu tutmaya özen gösterin ki, yakıt ile soğuyan yakıt pompası aşırı ısınıp bozulmasın.

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Şehir içi gayet yerinde yakıyor aracınız.

Depoyu dolu tutmaya özen gösterin ki, yakıt ile soğuyan yakıt pompası aşırı ısınıp bozulmasın.

Çok teşekkür ederim Sani bey yorumunuz için, genelde yarım deponun aşağına düşmüyor sadece bu sefer denemek için bidona benzin aldım bitesiye kadar yol yaptım :D ayrıca bir şey daha sormak istiyorum kaç saattir forumu dolaşıyorum bulamadım bu bagajı içeriden açmak için Yenibosna da bir anahtarcı tavsiyesi verilmişti grupta orası neresiydi hatırlıyor musunuz :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok teşekkür ederim Sani bey yorumunuz için, genelde yarım deponun aşağına düşmüyor sadece bu sefer denemek için bidona benzin aldım bitesiye kadar yol yaptım :D ayrıca bir şey daha sormak istiyorum kaç saattir forumu dolaşıyorum bulamadım bu bagajı içeriden açmak için Yenibosna da bir anahtarcı tavsiyesi verilmişti grupta orası neresiydi hatırlıyor musunuz :)

Maalesef bilmiyorum :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...