Çağlar Bayur 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 cıks... koca 2 koltuğu takmaya o yüzden ter akıttık. yani olmaz diye birşey olmaz ancak pratikte cıkss. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 cıks... koca 2 koltuğu takmaya o yüzden ter akıttık. yani olmaz diye birşey olmaz ancak pratikte cıkss. Ne güzel olacaktı halbuki B planına geçeyim kafa yormadan o zaman 4 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Aracın motoru sıcakken su deposunun kapağını açınca suyun fokurdaması aracın hararet yaptığı anlamınamı gelir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Yok fizik kanununu ispatlar. Basınç azalınca sıvılar gaz haline gçeer aynı sıcaklıkta Ne güzel olacaktı halbuki B planına geçeyim kafa yormadan o zaman Fiesta şeysi mi o konsol? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Yok fizik kanununu ispatlar. Basınç azalınca sıvılar gaz haline gçeer aynı sıcaklıkta Fiesta şeysi mi o konsol? 2008 yaris abi koltukları kenarlara 1,5 er cm açtırabilirsem mükemmel fit Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Konsolu kes koltuk montaj yeri ile oynama.. O derece Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Konsolu kes koltuk montaj yeri ile oynama.. O derece Tornacıya bahsettim baktı baktı yüzüme ben bi çay içim öyle bakalım dedi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Koltuk sola gidince direksiyon sağda kalmasın Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Koltuk sola gidince direksiyon sağda kalmasın Abi şimdi olay bana imkansız gelmedi.Küçük plakalar yapacak bana delik araları 1.5 cm lik 2 delik delecek biri koltuk vidasında diş açacak öbürüne gömme havşalı.tık koltuk yanda olmaamı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Kızağın arka tarafı taban düz. Önler eğimli. Tabandaki montaj yerleri ni tekrardan tasarlamak çok zahmetli ve zor. Araya plaka yapılabilir yana kaydırmak için Benim ka konusunda foto olmalı Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Kızağın arka tarafı taban düz. Önler eğimli. Tabandaki montaj yerleri ni tekrardan tasarlamak çok zahmetli ve zor. Araya plaka yapılabilir yana kaydırmak için Benim ka konusunda foto olmalı Bu arabayı konsolla kullanmak çok keyifli o yüzden bir yol bulmam lazım Bakacağız artık Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Bu projeyi mutlaka bitirmelisin. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Bu projeyi mutlaka bitirmelisin. 2 tane konsol var bagajımda an itibariyle bu sefer kesme işine giresim yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Fiber ile tahta candır. Kes katla yapıştır Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Fiber ile tahta candır. Kes katla yapıştır Abi o işler atölye garaj filan istiyor.Evde olacak iş değil Apartman insanıyım nihayinde Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Üst kat boş tükkanda gel buyur Sağol abi :)Tamponlarımı alayım gelecem zaten gelmişken temelli yerleşirim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Aracın motoru sıcakken su deposunun kapağını açınca suyun fokurdaması aracın hararet yaptığı anlamınamı gelir ? Motor sıcakken su deposunun kapağı açılmaz. Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Sani bey açılmaz biliyorum da açıldığı taktirde fokurdaması hararet anlamınamı gelir onu merak ettim aslında. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Musa Bey valla haklısınız, teşekkür ederim:) Burak Hocam valla sonuna kadar haklısınız en temizi:) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Sani bey açılmaz biliyorum da açıldığı taktirde fokurdaması hararet anlamınamı gelir onu merak ettim aslında. 100 derecenin üstünde bir su basıncını kaybedince kaynar, durum normaldir. 1 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, aracımın benzini bitesiye kadar yol yaptım ve 532km de yolda kaldım:) sizce İstanbul şehiriçi kullanıma göre iyi mi? Bir de benzin göstergesi çabuk düşüyor, kırmızı çizgiye yaklaştıktan sonra neredeyse 100km den fazla yol yaptım, normal mi:) 23 Kasım 2016 tarihinde Mert Burak AKINCI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar, aracımın benzini bitesiye kadar yol yaptım ve 532km de yolda kaldım:) sizce İstanbul şehiriçi kullanıma göre iyi mi? Bir de benzin göstergesi çabuk düşüyor, kırmızı çizgiye yaklaştıktan sonra neredeyse 100km den fazla yol yaptım, normal mi:) Şehir içi gayet yerinde yakıyor aracınız. Depoyu dolu tutmaya özen gösterin ki, yakıt ile soğuyan yakıt pompası aşırı ısınıp bozulmasın. Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Şehir içi gayet yerinde yakıyor aracınız. Depoyu dolu tutmaya özen gösterin ki, yakıt ile soğuyan yakıt pompası aşırı ısınıp bozulmasın. Çok teşekkür ederim Sani bey yorumunuz için, genelde yarım deponun aşağına düşmüyor sadece bu sefer denemek için bidona benzin aldım bitesiye kadar yol yaptım ayrıca bir şey daha sormak istiyorum kaç saattir forumu dolaşıyorum bulamadım bu bagajı içeriden açmak için Yenibosna da bir anahtarcı tavsiyesi verilmişti grupta orası neresiydi hatırlıyor musunuz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Çok teşekkür ederim Sani bey yorumunuz için, genelde yarım deponun aşağına düşmüyor sadece bu sefer denemek için bidona benzin aldım bitesiye kadar yol yaptım ayrıca bir şey daha sormak istiyorum kaç saattir forumu dolaşıyorum bulamadım bu bagajı içeriden açmak için Yenibosna da bir anahtarcı tavsiyesi verilmişti grupta orası neresiydi hatırlıyor musunuz Maalesef bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts