Burak Kara 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 (düzenlendi) Sadece onu yaptırdıysan fiyatı hatırlıyo musun abi ? Bir de sübap ayarı da oradan mı yapılıyor ? Aynı anda aradan çıkarabilirim belki. 1 Kasım 2016 tarihinde Burak Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Aynen oradan yapılıyor.Contayı takarken acur gibi vidalamasın.Hepsini azar azar sıkarak gidecek yoksa çatlıyor hemen mantar conta 10 lira conta iscilik onla beraber çok şey yaptı hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Bahadır Tan 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Bugün boyama işini ancak hallettim. Yarın kuruyunca montaj yaptırırım. Son kat verniğini atarken yanlışlıkla elim değdi, teyp çerçevesinin kenarını bozdum. Bakalım kuruyunca oraya 1 kat daha boya atıp düzeltmeye çalışacağım. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Tan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 "Bir Ka' nın içine nasıl edilir" adlı çalışmam 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Herkese iyi akiamlar dilerim. Aracım su eksiltiyor. Ortalama olarak 2 haftada bir dibe kadar geliyor. Max ile min arasına kadar dolduruyorum 2 hafta içinde tekrar dibe vuruyor. 2 gündür ford servislerine götürüyorum. Hortumlar sağlam durumda 3-4 servis gezdim hiç birinde suyu neden eksilttiğini bulamadılar. Hortumlar sağlamsa başka ney olabilir yardım ederseniz çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Kontrol araç çalışır vaziyette mi yapıldı? Yedek su kabı çatlak olabilir, kapak kaçırıyor olabilir, kalorifer peteğinden bile olabilir. Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Evet araç çalışırken yapıldı. Kapaktanda kaçırmıyor çatlakta yok onlar kontrol edildi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Emme manifoldu kontrol edilmeli. Kronik olarak oradan kacirirlar. Kompresyon testi ile de silindir durumları da kontrol edilse iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Sani bey teşekkür ederim yorumlarınız için. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 "Bir Ka' nın içine nasıl edilir" adlı çalışmam Güle güle kullan fena durmamış ton farkı olmasa kaportayla daha da bi güzel olurmuş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Hiç fena olmamış. Bu arada çift airbag'li ve muhtemelen abs'li olan aracınızdan sayılıdır TR'de. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Tekrar söküp mat siyaha boyayın, analog saatin beyaz çerçevesini de aynı renk boyarsanız sade ve çok hoş olur. Yorum bağlantısı
Halil Dündar2 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Herkese iyi akiamlar dilerim. Aracım su eksiltiyor. Ortalama olarak 2 haftada bir dibe kadar geliyor. Max ile min arasına kadar dolduruyorum 2 hafta içinde tekrar dibe vuruyor. 2 gündür ford servislerine götürüyorum. Hortumlar sağlam durumda 3-4 servis gezdim hiç birinde suyu neden eksilttiğini bulamadılar. Hortumlar sağlamsa başka ney olabilir yardım ederseniz çok sevinirim. tuncay usta gördümü aracınızı? Yorum bağlantısı
Burak Kara 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Ben kaputu açtığımda demiri kaputta bulduğum bir deliğe sokup sabitliyodum. Bunun normali nedir ? Oralarda bir plastik parça eksik galiba bende. Yorum bağlantısı
Merve Toprak 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, benim ka'da manifolddan su kaçırıyor. Birkaç ustaya gittim hep değişmesi lazım dediler. Bende değiştirmek yerine su ve antifiriz ekleyerek yoluma devam ettim. Bugün kış geliyor diyelastik değiştirmeye, antifirizi ölçtürmeye hemde arabayı park ettiğim yerde yağ lekeleri farketmiştim onu danışmaya gittim. Arabayı lifte kaldırdıklarında bir anda bardaktan boşalırcasına yağ atmaya başladı. Boşalan yağ direksiyon yağıymış. Ayrıca şanzımandan ve keçeden de kaçak olduğunu söylediler. Manifoldda işin içine girince en az 1000₺ masraf olur dediler. Baya canım sıkıldı bu duruma. Şimdilik yağ eklemesi ve su eksiltme olayı için de antifiriz ilacı attık. Sizce çok vahim bir durum mudur yaptırmadan devam etsem mi? Bardaktan boşalırcasına akan yapı görünce ürkmedim desem yalan olur. Arabadan soğudum resmen. Lastiği bile almadan uzaklaştım 5 Kasım 2016 tarihinde Merve Toprak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 tuncay usta gördümü aracınızı? Halil bey şu an Eskişehirdeyim burda baktırabiliyorum ancak Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Ben kaputu açtığımda demiri kaputta bulduğum bir deliğe sokup sabitliyodum. Bunun normali nedir ? Oralarda bir plastik parça eksik galiba bende.Plastik bir yuva oluyor orada Merhaba arkadaşlar, benim ka'da manifolddan su kaçırıyor. Birkaç ustaya gittim hep değişmesi lazım dediler. Bende değiştirmek yerine su ve antifiriz ekleyerek yoluma devam ettim. Bugün kış geliyor diyelastik değiştirmeye, antifirizi ölçtürmeye hemde arabayı park ettiğim yerde yağ lekeleri farketmiştim onu danışmaya gittim. Arabayı lifte kaldırdıklarında bir anda bardaktan boşalırcasına yağ atmaya başladı. Boşalan yağ direksiyon yağıymış. Ayrıca şanzımandan ve keçeden de kaçak olduğunu söylediler. Manifoldda işin içine girince en az 1000₺ masraf olur dediler. Baya canım sıkıldı bu duruma. Şimdilik yağ eklemesi ve su eksiltme olayı için de antifiriz ilacı attık. Sizce çok vahim bir durum mudur yaptırmadan devam etsem mi? Bardaktan boşalırcasına akan yapı görünce ürkmedim desem yalan olur. Arabadan soğudum resmen. Lastiği bile almadan uzaklaştımDireksiyon bir anda hızla giderken taşlaşıp durma şansınız varsa durursunuz.Diğer seçenekten Allah korusun.Durum çok ciddi sakın öyle kullanmayın Yorum bağlantısı
Merve Toprak 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 (düzenlendi) Plastik bir yuva oluyor orada Direksiyon bir anda hızla giderken taşlaşıp durma şansınız varsa durursunuz.Diğer seçenekten Allah korusun.Durum çok ciddi sakın öyle kullanmayın Park ettiğim yerde hep arabanın sağ ön tarafında lekelenme vardı. Lifte kaldırırken birşey olmuş olabilir mi diye çok şüpheleniyorum. Biranda boşalmaya başladı yağ. Kelepçelediler ve yağ eklediler. Satmayı bile düşünüyorum artık. 5 Kasım 2016 tarihinde Merve Toprak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Park ettiğim yerde hep arabanın sağ ön tarafında lekelenme vardı. Lifte kaldırırken birşey olmuş olabilir mi diye çok şüpheleniyorum. Biranda boşalmaya başladı yağ. Kelepçelediler ve yağ eklediler. Satmayı bile düşünüyorum artık.Damla damla biriktiği yerden dökülmüştür.Panikleyecek birsey yok Direksiyon kutusu veya pompası tamiri mümkün 200 lira civarına halloluyor 1 senedir hiç sorun çıkarmadı bana tamirat sonrası.Ama o sekilde kullanmayın. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kara 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Abi zahmet olacak ama musait zamaninda yakindan fotografini cekip atabilir misin ? Klipscilere sorayim ornek olmadan ilgilenmezler. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Abi zahmet olacak ama musait zamaninda yakindan fotografini cekip atabilir misin ? Klipscilere sorayim ornek olmadan ilgilenmezler. Bu şekilde takılıyor. 4 Yorum bağlantısı
Onur Ayhan 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar bende eşime 98 ford ka alarak sizin ailenize katılmış bulunmaktayım. Bi kaç sorum olacak sizlere; - araç lpgde iken durmaya yakın stop ediyor. ( benzinde yapmıyor rolanti valfi ve hız sensörünü temizlettim. Başka bi usta buji kabloları ve bobin değişmesi gerekiyor dedi) - arka sağ taraftan sanki bişey kaportaya çarpıyor gibi ses geliyor bir türlü bulamadım nerden geldiğini ( sesi bulmak için belki sağ kapı içidir diye söktüm iki tane soket vardı biri cam indirme ve kaldırma soketi diğeri boşta olan bi soketti ne olduğunu bilen var mı?) Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts