Mert Burak Akıncı 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Milyon dolarlık ARGE departmanı ne diyorsa o dur Bilgisayarınızın proxy ayarlarını kontrol ettirin. hizliresim.com sitesinden paylaşıyoruz resimleri. Haklısınız Tamamdır kontrol ediyorum Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Milyon dolarlık ARGE departmanı ne diyorsa o dur Bilgisayarınızın proxy ayarlarını kontrol ettirin. hizliresim.com sitesinden paylaşıyoruz resimleri. Bagaj elektriğini plaka ile alan Arge ye pek güvenemiyorum ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Bagaj elektriğini plaka ile alan Arge ye pek güvenemiyorum ben Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Bunu da unutmayalım ama Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Bunu da unutmayalım ama Bagaja kablo çekmek daha ucuz aslında Yorum bağlantısı
Burak Kara 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Daha önce hidrolik direksiyon yağını değiştiren oldu mu ? 1 litre satın aldım sonra kuşkuya düştüm ya yetmezse diye. Fikri olan var mı ? Yorum bağlantısı
Bahadır Tan 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 (düzenlendi) Merhaba, Direksiyonu tam sol yapıp yüksek bir yere çıkarken (garaj girişi vb. meyilli yerler) arabanın altından "tak" diye bir ses geliyor. İlk başta meyve suyu kutusuna falan denk gelip patlattım sandım ama bugün bir kaç sefer daha yapınca sanayiye gittim. Ne olduğunu bulamadılar. Askıda kalır gibi araba çapraz olduğunda yapıyor. Altta bir parça gerilip daha sonra sert bir şekilde yerine oturuyor. Ne olduğu hakkında bilgisi olan, başına gelen var mı? Not: Alt salıncaklar daha yeni değişti. Amortisörler sağlam. Tüm alt takım vidaları kontrol edildi. 19 Ekim 2016 tarihinde Bahadır Tan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 Arkadaşlar tekrardan Merhaba, geçtiğimiz dönemlerde arabanın sağ arka tarafından bozuk yollarda ses geldiğini söylemiştim ve sanırım sorunun nereden kaynaklı olduğunu buldum sağ arka cam açık olduğunda ses gelmiyor yada cam açık olduğu için sesi duramıyorum daha önce bu tarz sorun yaşayan oldu mu yada bu sorunu nasıl çözebilirim bir de bugün dikkatimi çeken bir konu 80-100 arası hızlanırken sağ kapıdan ses geliyor gibi sanki kapı titrer gibi bu neden olabilir sizce? Şimdiden teşekkürler destekleriniz için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 arka cam mekanziması? tıkırdama yapabilir Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 arka cam mekanziması? tıkırdama yapabilir Çağlar bey, kendim çözebileceğim bir konu mu yoksa bir ustaya gitmekte fayda var mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 muhtemelenen.. cam kapatınca kitleyen mekanizmada bir şekilde tıkırtı var. seloteyp bez bant ile girişilir. az el maahreti ama basittir. o tarafa öncelikle bir yoğonlaşıp bakın. olmadı maslak yakınsa biz de yoğunlaşırız Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 muhtemelenen.. cam kapatınca kitleyen mekanizmada bir şekilde tıkırtı var. seloteyp bez bant ile girişilir. az el maahreti ama basittir. o tarafa öncelikle bir yoğonlaşıp bakın. olmadı maslak yakınsa biz de yoğunlaşırız Tekrardan sağolun Çağlar bey, bir bakayım sorunu halletmiş olsam bile yakın zamanda çayınızı içmek için tanışmaya gelmek istiyorum.. Hayırlı akşamlar 1 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Günaydın Arkadaşlar, https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-kis-lastigi-good-year-ultragrip-sifir-ayarinda-2-adet-fiyati-353472228/detaykış için bu lastikleri buldum sizce lastik durumları nasıl duruyor ve iki adet kış lastiği İstanbul şartları için yeterli olur mu:) Birde sormak istediğim arka koltuklar yatıyor ama oturduduğumuz kısımı kaldıramıyorum o yüzden tam düz olmuyor ben mi kaldıramıyorum yoksa normali mi böyle anlayamadım Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 (düzenlendi) Günaydın Arkadaşlar, https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-kis-lastigi-good-year-ultragrip-sifir-ayarinda-2-adet-fiyati-353472228/detaykış için bu lastikleri buldum sizce lastik durumları nasıl duruyor ve iki adet kış lastiği İstanbul şartları için yeterli olur mu:) Birde sormak istediğim arka koltuklar yatıyor ama oturduduğumuz kısımı kaldıramıyorum o yüzden tam düz olmuyor ben mi kaldıramıyorum yoksa normali mi böyle anlayamadım Good year UG8 ben ford ka da kullandım süper lastik 4 adet kullanmıştım 2012 ve 2013 kışında istanbulda hiç yolda kalmadan gezdim hatta bolu kartalkaya ya çıktım buyrun videosu da var 20 Ekim 2016 tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Günaydın Arkadaşlar, https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-kis-lastigi-good-year-ultragrip-sifir-ayarinda-2-adet-fiyati-353472228/detaykış için bu lastikleri buldum sizce lastik durumları nasıl duruyor ve iki adet kış lastiği İstanbul şartları için yeterli olur mu:) Birde sormak istediğim arka koltuklar yatıyor ama oturduduğumuz kısımı kaldıramıyorum o yüzden tam düz olmuyor ben mi kaldıramıyorum yoksa normali mi böyle anlayamadım Kış lastığı için forumun ilgili bölümünde daha hızlı cevaplar alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Burak Kara 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Ford ka için hangi antifriz alınmalı acaba ? Kılavuzdaki onayı sunanı bulamadım. Sadece renge göre mi bakmalı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 renk yeter. karıştırma oranını doğru yapın. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kara 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 Antifriz değişimi yaptırdım bugün. Ayrıca direksiyon hidroliğini de değiştirdik. Direksiyonun ağırlığını çok etkilemedi sanki ama olsun. Yalnız bir şeyler yaptıkça yapasım geliyor arabaya. Durduramıyorum kendimi Şimdi baya bir buhar yapan sağ ön farım var. Neresi hava alıyor olaki ona taktım. Yorum bağlantısı
Merve Toprak 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Bendeki ka'da kırmızı antifiriz var değiştirmek mi lazım bu durumda? Birde arkadaşlar 99 ka var bende benzin deposu kaç lt? ben 42 lt biliyordum bugün son uyarı çizgisinde 27 lt benzin aldı. 15 lt varken çizginin dibine gelmesi kafamı karıştırdı. Yorum bağlantısı
Burak Kara 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Shell' e ait kırmızı antifrizde kılavuzda yazan şartname numarasını gördüm kırmızı koydurdum son anda. Değişime gerek yok bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Bendeki ka'da kırmızı antifiriz var değiştirmek mi lazım bu durumda? Birde arkadaşlar 99 ka var bende benzin deposu kaç lt? ben 42 lt biliyordum bugün son uyarı çizgisinde 27 lt benzin aldı. 15 lt varken çizginin dibine gelmesi kafamı karıştırdı. 35 olmalı Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Herkese iyi akşamlar dilerim. Clübün eskişehirde anlaşmalı olduğu bir firma varmı ? Ya da Eskişehirde önerebilceğiniz bir usta bir servis varmıdır ? Yorum bağlantısı
Merve Toprak 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Shell' e ait kırmızı antifrizde kılavuzda yazan şartname numarasını gördüm kırmızı koydurdum son anda. Değişime gerek yok bence. Bende su eksiltme problemi olduğu için antifiriz oranının gitmiş olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben üzerine hep su ekledim eksilttikçe. Kışa girmeden bi baktırmayı düşünüyordum. Bu durumda kırmızıdan devam edebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts