İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Mert Burak Akıncı

Milyon dolarlık ARGE departmanı ne diyorsa o dur :)

Bilgisayarınızın proxy ayarlarını kontrol ettirin. hizliresim.com sitesinden paylaşıyoruz resimleri.

Haklısınız :D Tamamdır kontrol ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Milyon dolarlık ARGE departmanı ne diyorsa o dur :)

Bilgisayarınızın proxy ayarlarını kontrol ettirin. hizliresim.com sitesinden paylaşıyoruz resimleri.

Bagaj elektriğini plaka ile alan Arge ye pek güvenemiyorum ben :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bagaj elektriğini plaka ile alan Arge ye pek güvenemiyorum ben :)

Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Bunu da unutmayalım ama :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Bunu da unutmayalım ama :)

Bagaja kablo çekmek daha ucuz aslında :) 

Yorum bağlantısı
Burak Kara

Daha önce hidrolik direksiyon yağını değiştiren oldu mu ? 1 litre satın aldım sonra kuşkuya düştüm ya yetmezse diye. Fikri olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Bahadır Tan
(düzenlendi)

Merhaba,

Direksiyonu tam sol yapıp yüksek bir yere çıkarken (garaj girişi vb. meyilli yerler) arabanın altından "tak" diye bir ses geliyor. İlk başta meyve suyu kutusuna falan denk gelip patlattım sandım ama bugün bir kaç sefer daha yapınca sanayiye gittim. Ne olduğunu bulamadılar. Askıda kalır gibi araba çapraz olduğunda yapıyor. Altta bir parça gerilip daha sonra sert bir şekilde yerine oturuyor. Ne olduğu hakkında bilgisi olan, başına gelen var mı? 

Not: Alt salıncaklar daha yeni değişti. Amortisörler sağlam. Tüm alt takım vidaları kontrol edildi. 

tarihinde Bahadır Tan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Arkadaşlar tekrardan Merhaba, geçtiğimiz dönemlerde arabanın sağ arka tarafından bozuk yollarda ses geldiğini söylemiştim ve sanırım sorunun nereden kaynaklı olduğunu buldum sağ arka cam açık olduğunda ses gelmiyor yada cam açık olduğu için sesi duramıyorum daha önce bu tarz sorun yaşayan oldu mu yada bu sorunu nasıl çözebilirim bir de bugün dikkatimi çeken bir konu 80-100 arası hızlanırken sağ kapıdan ses geliyor gibi sanki kapı titrer gibi bu neden olabilir sizce? Şimdiden teşekkürler destekleriniz için

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

arka cam mekanziması? tıkırdama yapabilir

Çağlar bey, kendim çözebileceğim bir konu mu yoksa bir ustaya gitmekte fayda var mıdır? :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

muhtemelenen.. cam kapatınca kitleyen mekanizmada bir şekilde tıkırtı var. seloteyp bez bant ile girişilir. az el maahreti ama basittir. o tarafa öncelikle bir yoğonlaşıp bakın. olmadı maslak yakınsa biz de yoğunlaşırız :D

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

muhtemelenen.. cam kapatınca kitleyen mekanizmada bir şekilde tıkırtı var. seloteyp bez bant ile girişilir. az el maahreti ama basittir. o tarafa öncelikle bir yoğonlaşıp bakın. olmadı maslak yakınsa biz de yoğunlaşırız :D

Tekrardan sağolun Çağlar bey, bir bakayım sorunu halletmiş olsam bile yakın zamanda çayınızı içmek için tanışmaya gelmek istiyorum.. Hayırlı akşamlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Günaydın Arkadaşlar, https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-kis-lastigi-good-year-ultragrip-sifir-ayarinda-2-adet-fiyati-353472228/detaykış için bu lastikleri buldum sizce lastik durumları nasıl duruyor ve iki adet kış lastiği İstanbul şartları için yeterli olur mu:) Birde sormak istediğim arka koltuklar yatıyor ama oturduduğumuz kısımı kaldıramıyorum o yüzden tam düz olmuyor ben mi kaldıramıyorum yoksa normali mi böyle anlayamadım :D

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan
(düzenlendi)

Günaydın Arkadaşlar, https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-kis-lastigi-good-year-ultragrip-sifir-ayarinda-2-adet-fiyati-353472228/detaykış için bu lastikleri buldum sizce lastik durumları nasıl duruyor ve iki adet kış lastiği İstanbul şartları için yeterli olur mu:) Birde sormak istediğim arka koltuklar yatıyor ama oturduduğumuz kısımı kaldıramıyorum o yüzden tam düz olmuyor ben mi kaldıramıyorum yoksa normali mi böyle anlayamadım :D

Good year UG8 ben ford ka da  kullandım süper lastik 4 adet kullanmıştım 2012 ve 2013 kışında istanbulda hiç yolda kalmadan gezdim hatta  bolu kartalkaya ya çıktım 

buyrun videosu da var

tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kış lastığı için forumun ilgili bölümünde daha hızlı cevaplar alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Burak Kara

Ford ka için hangi antifriz alınmalı acaba ? Kılavuzdaki onayı sunanı bulamadım. Sadece renge göre mi bakmalı ?

Yorum bağlantısı
Burak Kara

Antifriz değişimi yaptırdım bugün. Ayrıca direksiyon hidroliğini de değiştirdik. Direksiyonun ağırlığını çok etkilemedi sanki ama olsun. Yalnız bir şeyler yaptıkça yapasım geliyor arabaya. Durduramıyorum kendimi :) Şimdi baya bir buhar yapan sağ ön farım var. Neresi hava alıyor olaki ona taktım.

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Bendeki ka'da kırmızı antifiriz var değiştirmek mi lazım bu durumda?

Birde arkadaşlar 99 ka var bende benzin deposu kaç lt? ben 42 lt biliyordum bugün son uyarı çizgisinde 27 lt benzin aldı. 15 lt varken çizginin dibine gelmesi kafamı karıştırdı.

Yorum bağlantısı
Burak Kara

Shell' e ait kırmızı antifrizde kılavuzda yazan şartname numarasını gördüm kırmızı koydurdum son anda. Değişime gerek yok bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bendeki ka'da kırmızı antifiriz var değiştirmek mi lazım bu durumda?

Birde arkadaşlar 99 ka var bende benzin deposu kaç lt? ben 42 lt biliyordum bugün son uyarı çizgisinde 27 lt benzin aldı. 15 lt varken çizginin dibine gelmesi kafamı karıştırdı.

35 olmalı

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Herkese iyi akşamlar dilerim. Clübün eskişehirde anlaşmalı olduğu bir firma varmı ? Ya da Eskişehirde önerebilceğiniz bir usta bir servis varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Shell' e ait kırmızı antifrizde kılavuzda yazan şartname numarasını gördüm kırmızı koydurdum son anda. Değişime gerek yok bence.

Bende su eksiltme problemi olduğu için antifiriz oranının gitmiş olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben üzerine hep su ekledim eksilttikçe. Kışa girmeden bi baktırmayı düşünüyordum. Bu durumda kırmızıdan devam edebilirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...