Sinem Akyel 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 Teşekkür ederim inceleyeyim E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Burak Kara 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 Magnatec yarı sentetik diye biliyorum. Tam sentetik Mobil 3000 x1 alabilirsiniz bence. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 Magnatec yarı sentetik diye biliyorum. Tam sentetik Mobil 3000 x1 alabilirsiniz bence.Ona da bakayım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 (düzenlendi) Herkese Merhaba,Arabamla ilgili hikayemi kısaca özetlemek isterim. Annem ben lisede okurken bir sürpriz yapıyor ve Ford Ka ile eve geliyor. (Sene 1999) Tabiki arabayı kendisine almış bulunuyor ama ben de varlığıyla epey keyifleniyorum. 18 yaşıma girer girmez ehliyet alsam da o arabanın sürücü koltuğuna oturmak bana hiç nasip olmuyor. 2015 yılının Mart ayında annemi ziyaret için İzmir'e gidiyorum ve dönerken arabasıyla dönmemi istedi, artık uğraşamıyormuş. Anlayacağınız araba bana 16 yıl sonra yar oldu. Arabamız 1998 model Ford Ka. Kendisi 47.000 Km'de, motoru da Ferrari gibi maaşallah. Ama tabi zamana yenik düşen tarafları da yok değil. Ben şimdi bu yakışıklıya yürekten bağlıyım, bu sene kendisi için 1250 TL sigorta ödemem de bunun ispatı olmalı sanıyorum. Şimdi ufak tefek dokunuşlara ihtiyacı var. Forumda Maslak'ta bir ustanın bilgileri paylaşılmış ama ben anadolu yakasında oturduğumdan Göztepe ve Bostancı sanayi bana çok daha yakın. Şimdilik bana konfor sağlaması için ihtiyaçlarımı yazayım. Bu konuda beni yönlendirebilirseniz sevinirim. Bu işlerin ederini de bilmediğimden makul olanı öğrenmek isterim.- Arabamın özetle kısa süre öncesine kadar 3. kademede çalışan kliması artık çalışmıyor. - Sağ camımız kapatılsa da sağ koltuk kumandasından açılmıyor. - Çakmak çalışmıyor. - Zaman zaman arabyı yavaşlatsam da devir düşmüyor. Ergen bir tavır geliyor ( : - Sağ sinyal 2 hafta önce sol sinyalden daha heyecanlı yanıyor, yani hızlı hızlı- Bir de sol stop lambamız yanmıyor. - Bir de teyp taktırsam iyi olur, sevdiğim sanatçılar artık kaset çıkarmıyor ( :Durum bundan ibaret, beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, 21 Haziran 2016 tarihinde Sinem Güntekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 -Klima panelini söküp kontak temizleyici uyguladım fan her kademede çalıştı(kolay iş) -Sağ cam düğmeniz bozuk 25-30 TL(kolay iş) -Sigorta atmıştır kopuk bağlantı v.s (kolay iş) -gaz kelebeği +maf sensörü+rolanti valfi temizlenmeli (kolay iş) -Sinyal ampulünüz patlamış (kolay iş) -Ampul değişimi yada temassızlık (kolay iş) Aliexpress den Usb uyumlu aparat alın 100 tl filan (kolay iş) 100 tl filan Aracınızda hiçbirşey yok problem gözüyle bakılabilecek.Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Herkese Merhaba, Arabamla ilgili hikayemi kısaca özetlemek isterim. Annem ben lisede okurken bir sürpriz yapıyor ve Ford Ka ile eve geliyor. (Sene 1999) Tabiki arabayı kendisine almış bulunuyor ama ben de varlığıyla epey keyifleniyorum. 18 yaşıma girer girmez ehliyet alsam da o arabanın sürücü koltuğuna oturmak bana hiç nasip olmuyor. 2015 yılının Mart ayında annemi ziyaret için İzmir'e gidiyorum ve dönerken arabasıyla dönmemi istedi, artık uğraşamıyormuş. Anlayacağınız araba bana 16 yıl sonra yar oldu. Arabamız 1998 model Ford Ka. Kendisi 47.000 Km'de, motoru da Ferrari gibi maaşallah. Ama tabi zamana yenik düşen tarafları da yok değil. Ben şimdi bu yakışıklıya yürekten bağlıyım, bu sene kendisi için 1250 TL sigorta ödemem de bunun ispatı olmalı sanıyorum. Şimdi ufak tefek dokunuşlara ihtiyacı var. Forumda Maslak'ta bir ustanın bilgileri paylaşılmış ama ben anadolu yakasında oturduğumdan Göztepe ve Bostancı sanayi bana çok daha yakın. Şimdilik bana konfor sağlaması için ihtiyaçlarımı yazayım. Bu konuda beni yönlendirebilirseniz sevinirim. Bu işlerin ederini de bilmediğimden makul olanı öğrenmek isterim. - Arabamın özetle kısa süre öncesine kadar 3. kademede çalışan kliması artık çalışmıyor. - Sağ camımız kapatılsa da sağ koltuk kumandasından açılmıyor. - Çakmak çalışmıyor. - Zaman zaman arabyı yavaşlatsam da devir düşmüyor. Ergen bir tavır geliyor ( : - Sağ sinyal 2 hafta önce sol sinyalden daha heyecanlı yanıyor, yani hızlı hızlı - Bir de sol stop lambamız yanmıyor. - Bir de teyp taktırsam iyi olur, sevdiğim sanatçılar artık kaset çıkarmıyor ( : Durum bundan ibaret, beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, Sinem hanım aracınız hayırlı olsun öncelikle. Maslak'ı şiddetle tavsiye etmemiz, bu araçtan anlamalarıdır. Kasapların eline düştüğü için KA'lar çoğu zaman, herkes kaçıyor sonrasında. Sizin ki gibi az kullanılmış bi aracı Osman ile Fatih usta'dan başkalarına emanet etmeyin derim. Sorunlarınıza gelince: 1- Muhtemelen fan rezistansınız arızalı. Küçük bir ihtimalle fan kontrol kartınız sorunlu. 2- Düğme oksitlenmiştir muhtemelen, temizlenebilir, gerekirse değiştirilir. 3- Sigortası kontrol edilecek. 4- Hız sensörü ve rölanti valfi kontrol edilecek. 5- Muhtemelen sinyallerinizden biri yanmıyor. Sinyal verirken inip kontrol edebilirsiniz. 6- Ampul değiştirilecek. 7- Çerçeve ile Bluetooth destekli teyp taktırabilirsiniz. Telefonunuzu bağlar istediğiniz mp3'ü dinler, telefonla görüşme de yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 -Klima panelini söküp kontak temizleyici uyguladım fan her kademede çalıştı(kolay iş) -Sağ cam düğmeniz bozuk 25-30 TL(kolay iş) -Sigorta atmıştır kopuk bağlantı v.s (kolay iş) -gaz kelebeği +maf sensörü+rolanti valfi temizlenmeli (kolay iş) -Sinyal ampulünüz patlamış (kolay iş) -Ampul değişimi yada temassızlık (kolay iş) Aliexpress den Usb uyumlu aparat alın 100 tl filan (kolay iş) 100 tl filan Aracınızda hiçbirşey yok problem gözüyle bakılabilecek.Güle güle kullanın Desteğiniz için çok teşekkür ederim, bu bilgiler ile servise çok daha bilinçli bir duruş sergileyeceğim Sinem hanım aracınız hayırlı olsun öncelikle. Maslak'ı şiddetle tavsiye etmemiz, bu araçtan anlamalarıdır. Kasapların eline düştüğü için KA'lar çoğu zaman, herkes kaçıyor sonrasında. Sizin ki gibi az kullanılmış bi aracı Osman ile Fatih usta'dan başkalarına emanet etmeyin derim. Sorunlarınıza gelince: 1- Muhtemelen fan rezistansınız arızalı. Küçük bir ihtimalle fan kontrol kartınız sorunlu. 2- Düğme oksitlenmiştir muhtemelen, temizlenebilir, gerekirse değiştirilir. 3- Sigortası kontrol edilecek. 4- Hız sensörü ve rölanti valfi kontrol edilecek. 5- Muhtemelen sinyallerinizden biri yanmıyor. Sinyal verirken inip kontrol edebilirsiniz. 6- Ampul değiştirilecek. 7- Çerçeve ile Bluetooth destekli teyp taktırabilirsiniz. Telefonunuzu bağlar istediğiniz mp3'ü dinler, telefonla görüşme de yapabilirsiniz. Bugün işe aracımla geldim, öğlen kendileri ile görüşmeye gideceğim. Umarım herşey dediğiniz gibi kolay ve akıcı olur. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Herkese Merhaba, Arabamla ilgili hikayemi kısaca özetlemek isterim. Annem ben lisede okurken bir sürpriz yapıyor ve Ford Ka ile eve geliyor. (Sene 1999) Tabiki arabayı kendisine almış bulunuyor ama ben de varlığıyla epey keyifleniyorum. 18 yaşıma girer girmez ehliyet alsam da o arabanın sürücü koltuğuna oturmak bana hiç nasip olmuyor. 2015 yılının Mart ayında annemi ziyaret için İzmir'e gidiyorum ve dönerken arabasıyla dönmemi istedi, artık uğraşamıyormuş. Anlayacağınız araba bana 16 yıl sonra yar oldu. Arabamız 1998 model Ford Ka. Kendisi 47.000 Km'de, motoru da Ferrari gibi maaşallah. Ama tabi zamana yenik düşen tarafları da yok değil. Ben şimdi bu yakışıklıya yürekten bağlıyım, bu sene kendisi için 1250 TL sigorta ödemem de bunun ispatı olmalı sanıyorum. Şimdi ufak tefek dokunuşlara ihtiyacı var. Forumda Maslak'ta bir ustanın bilgileri paylaşılmış ama ben anadolu yakasında oturduğumdan Göztepe ve Bostancı sanayi bana çok daha yakın. Şimdilik bana konfor sağlaması için ihtiyaçlarımı yazayım. Bu konuda beni yönlendirebilirseniz sevinirim. Bu işlerin ederini de bilmediğimden makul olanı öğrenmek isterim. - Arabamın özetle kısa süre öncesine kadar 3. kademede çalışan kliması artık çalışmıyor. - Sağ camımız kapatılsa da sağ koltuk kumandasından açılmıyor. - Çakmak çalışmıyor. - Zaman zaman arabyı yavaşlatsam da devir düşmüyor. Ergen bir tavır geliyor ( : - Sağ sinyal 2 hafta önce sol sinyalden daha heyecanlı yanıyor, yani hızlı hızlı - Bir de sol stop lambamız yanmıyor. - Bir de teyp taktırsam iyi olur, sevdiğim sanatçılar artık kaset çıkarmıyor ( : Durum bundan ibaret, beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, Tekrar Merhaba, Saatlerimiz uyuşmadığı için Osman & Fatih usta yerine yine Maslak Sanayideki Oktaykan servise gittim. Bu gece misket ( benim ufaklık ) orada kalacak ve taleplerimi fiyatlandıracaklar. Bunun dışında benim görmediğim farklı sıkıntılar da çıktı tabi, İzmir'de gördüğü güneşten bazı kapak ve bağlantı yerlerin korozyonu, motordan gelen ince yağ sızıntısı, arka tarafın fren ayarındaki sıkıntı, vb.. Bu arada küçük bir maslak turu yaptık, Necmi Bey bir yol yapalım da anlayalım dedi derdini... Sanırım annemin elinde geçen 17 yıl sonrasında misket onun da bir araba olduğunu ilk kez böyle hissetmiştir. Frenlerde bir sıkıntı var mı sizce de dedim. Birkaç sert frenden sonra burnuma bir koku geldi, artık yok dedi, Meğer pislik birikirmiş üzerinde... Ben servise götürmeden önce oldukça temkinli kullanıyordum misketi, özellikle şu devir problemi çıktığından beri. Sanki her an yolda kalabilirmişim gibi bir his vardı, bu test sürüşü sonrasında anladım ki aslında yol tutuşunda ve motor performansında hiçbir sıkıntı yokmuş aslında. Birçoğunuzun aşina oldu bu tecrübe bana biraz yabancı olduğundan enteresan geldi tabi, muhtemelen yarın paylaşacakları rakamlar da öyle gelecek. Sizlerle paylaşarak fikrinizi almak isterim. Belki de yönlendirdiğiniz diğer servis ikinci bir göz olarak daha makul gelebilir. Tekrar teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Malzemeleri alıp gitseniz 100-150 liraya tüm dertleri çözülecek gibi misketin. Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Malzemeleri alıp gitseniz 100-150 liraya tüm dertleri çözülecek gibi misketin. Malzemeleri almam için sorunların kaynağını öğrenip ihtiyaçları net duymaya ihtiyacım var, yoksa dediğiniz iyi bir fikir. Bu noktada mutlaka fikrinizi alıyor olacağım zaten. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bu temizlik işlemi olan carbon clean sadece bosh servislerinde mi yapılıyor ve maliyeti ne kadardır? Arabamda ara ara tekleme sorunu oluyor ve yakıttan olduğunu düşünüyorum,Sürekli aldığım yerden değil de farklı yerden alırsam kendine geliyor araç Bujiler ve kablolarda sıkıntı yok,ama sanki bir pislik bi boşluk varmış gibi hafif yokuşlarda teklemeler sinir sahibi yapıyor. Bu temizlik sayesinde ne gibi değişimler olur,silkeleme bu benzin pisliklerinden kaynaklı olabilir mi,carbon clean ile bunlardan kurtulur muyum,kaç kilometrede bir bu temizlik yapılsa uygun olur? Bunları yazarken bi yandan aklıma arabanın farı geldi onu da eklemek istiyorum:) Son zamanlarda farlardan bi tanesinde sürekli su damlacıkları birikir oldu anlam veremedim,hiç böyle bir şey yoktu. Yağmur yok,soğuk yok arabanın farında su damlacığı var. Şimdiden teşekkür eder iyi akşamlar dilerim herkese. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 farın arkasındaki kapaklar düşmüş olabilir . bir süre farklı yerden yakıt alın bakaım düzelecek mi Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 farın arkasındaki kapaklar düşmüş olabilir . bir süre farklı yerden yakıt alın bakaım düzelecek mi Bu silkeleme durumu yakıttan kaynaklıysa pislik mi bulaşmış oluyor,yani zamanla kendi kendini temizler mi yoksa işlem yaptırmam gerekir mi? Yani açıkça söylemek gerekirse Opetten alırım benzini ama sıkıntı yaşatıyor bana hep,Farklı istasyondan aldığım zaman düzelmişti daha öncesinde. Zaten ara ara titreme yapıyor,tam çözemedim de durumu benzin geldi aklıma:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 kendi kendine düzelmez sorun varsa. sorun yakıtta ise diğer istasyondan alınca düzelir. öncekilkle en son ne zaman subap ayarı yapıldı? Yorum bağlantısı
Emir Şansal 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Arkadaşlar merhaba,2 aydır ka aracımı kullanıyorum tüm kronik sorunları bende yaşadım istanbul anadolu yakasında hic bir motor ustası ka ya bakmak istemiyor motor kucuk,zor ulaşılır noktalar ve eski olduğundan sebeb saniyorum,nihayet bu gun maslak no name osman ustayla tanışma fırsatı yakaladim 2 gün önceden aradim ve randevu aldım sağolsun tüm kronik hastalıkları tedavi etti *klima sıcak ufluyordu kalorifer muslugunu iptal etti yenisini takınca 4 ay içinde tekrar aynı sorun yasanıyormus kışa tekrar baglariz dedi Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Tekrar Merhaba, Saatlerimiz uyuşmadığı için Osman & Fatih usta yerine yine Maslak Sanayideki Oktaykan servise gittim. Bu gece misket ( benim ufaklık ) orada kalacak ve taleplerimi fiyatlandıracaklar. Bunun dışında benim görmediğim farklı sıkıntılar da çıktı tabi, İzmir'de gördüğü güneşten bazı kapak ve bağlantı yerlerin korozyonu, motordan gelen ince yağ sızıntısı, arka tarafın fren ayarındaki sıkıntı, vb.. Bu arada küçük bir maslak turu yaptık, Necmi Bey bir yol yapalım da anlayalım dedi derdini... Sanırım annemin elinde geçen 17 yıl sonrasında misket onun da bir araba olduğunu ilk kez böyle hissetmiştir. Frenlerde bir sıkıntı var mı sizce de dedim. Birkaç sert frenden sonra burnuma bir koku geldi, artık yok dedi, Meğer pislik birikirmiş üzerinde... Ben servise götürmeden önce oldukça temkinli kullanıyordum misketi, özellikle şu devir problemi çıktığından beri. Sanki her an yolda kalabilirmişim gibi bir his vardı, bu test sürüşü sonrasında anladım ki aslında yol tutuşunda ve motor performansında hiçbir sıkıntı yokmuş aslında. Birçoğunuzun aşina oldu bu tecrübe bana biraz yabancı olduğundan enteresan geldi tabi, muhtemelen yarın paylaşacakları rakamlar da öyle gelecek. Sizlerle paylaşarak fikrinizi almak isterim. Belki de yönlendirdiğiniz diğer servis ikinci bir göz olarak daha makul gelebilir. Tekrar teşekkürler. Servisten fiyat geldi. Rica etsem makul olup olmadığına göz atarak bilgi verebilir misiniz? Motor yağı 120 Yağ filtresi 25 Hava filtresi 25 Subap ayarı 50 Subap kapak contası 25 Motor suyu iç yıkama katkısı 35 3 lt antifiriz 50 Leak stop 45 2 adet arka fren silindir tamir 60 Fren hidroliği 20 Ön çamurluk klipsleri 30 Fren testi 30 Arka fren ayarı bakımı 40 Motor alt üst yıkama 60 Klima gazı 90 Sağ cam düğmesi 40 Kalorifer resistansı 100 Yedek anahtar 40 Sol kapı -anahtar şifre 100 Ön arka tampon vidaları 30 Genel işçilik 350 TOPLAM : 1.365 TL Bu fiyata benim en çok ihtiyacım olduğunu düşündüğüm teyp ve uzaktan kilit sistemi dahil değil. Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Sizce normal mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Sinem hanım, Leak stop, kaçakları durdurmak için kullanılır. Nerede kaçak var? Ben her zaman bu tip katkılara karşıyım. Kaçak neredeyse o parçanın değiştirilmesi yönündeyim. Merkezi kilit için 100-150'tl ye alarm sistemi takabilirler. Bunu iletebilir misiniz? Teyp her zaman ayrıdır zaten. Onu ses sistemcilerine yaptırabilirsiniz. Motor yağında ne kalınlık kullanacaklar? Fren hidroliğini komple değiştirsinler, o rakam ekleme rakamı muhtemelen. Geri kalan her rakam bence gayet normal. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 (düzenlendi) 5w30 yağ Castrol Magnatec 80-90 (castrol satan bir benzincide bedavaya değiştirirler işçilik =0 ) Antifiriz...yağı değiştirdiğinz yerde değişir ona da işçilik yok. Kilit şifrelemeye para bile almazlar normalde at bişey derler 10-20 Genel işçilik 350 Ya bu para kolaymı kazanılıyor. Arabayı alın oradan.küçük küçük şeyleri yazmış iş çok görünsün diye ayıp esnaf değil 23 Haziran 2016 tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Sinem hanım, Leak stop, kaçakları durdurmak için kullanılır. Nerede kaçak var? Ben her zaman bu tip katkılara karşıyım. Kaçak neredeyse o parçanın değiştirilmesi yönündeyim. Merkezi kilit için 100-150'tl ye alarm sistemi takabilirler. Bunu iletebilir misiniz? Teyp her zaman ayrıdır zaten. Onu ses sistemcilerine yaptırabilirsiniz. Motor yağında ne kalınlık kullanacaklar? Fren hidroliğini komple değiştirsinler, o rakam ekleme rakamı muhtemelen. Geri kalan her rakam bence gayet normal. Sizce Osman Bey'e de gitmeme gerek var mı bu şartlar altında? Bana bir avantaj sağlar mı dersiniz? Ya da aynı sitedeler ayıp olur mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Sizce Osman Bey'e de gitmeme gerek var mı bu şartlar altında? Bana bir avantaj sağlar mı dersiniz? Ya da aynı sitedeler ayıp olur mu? Tercih tamamen sizin. Yukarıda yazdıklarıma özen gösterilsin, sorun yaşamazsınız. Oktaykan'lar da Osman usta'nın arkadaşlarıdır. Osman usta'nın dert edeceğini sanmam Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Bütün parçalara iki kat fiyat yazılmış. İşçilik ücreti de yüksek, bir an düşünmeden arabayı oradan alın. Alternatifiniz olmadığı için önerilen ustalara gitmenizde fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Orada tek Ustalık gerektiren şey Subap ayarı.Gerisi sök tak.Abartmış gerçekten. Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Tercih tamamen sizin. Yukarıda yazdıklarıma özen gösterilsin, sorun yaşamazsınız. Oktaykan'lar da Osman usta'nın arkadaşlarıdır. Osman usta'nın dert edeceğini sanmam O zaman ben start veriyorum. Fakat kafama takılan birkaç ufak şey var otomatik kilit için 350 den başlar 1000'e kadar gider, tercih sizin dediler. Ben internette çok daha uygun fiyatlı ürünler gördüm üstelik 4 kapı için Bana yüksek geldi. Diğer konu ben arabamın orjinalliğini korumaktan yanayım. Mesela paspaslarımı bir arkadaşım atarak yerine başka paspas almıştı. Üzüldüm ama iyi niyetten birşey diyemedim. Şimdi Almanya'da paspas arattırıyorum. Bu nedenle teybimin mevcut halide bozuk onu toparlatık kaset + aux mu kullanayım yoksa teknolojiye teslim olup, çerçeve blutooth teyp'e mi geçeyim bilemedim. Ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Sinem Güntekin 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Orada tek Ustalık gerektiren şey Subap ayarı.Gerisi sök tak.Abartmış gerçekten. Bütün parçalara iki kat fiyat yazılmış. İşçilik ücreti de yüksek, bir an düşünmeden arabayı oradan alın. Alternatifiniz olmadığı için önerilen ustalara gitmenizde fayda var. Kafam çok karıştı, mesela Osman Usta'ya gitsem ne kadar fark edebilir ki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts