İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Çağlar Bayur

kademe 0 da iken hava üflüyorsa iyi deil. soket erimiş kısa devre yapmış olaiblir. acilen bakrtıın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Yine 0 modunda üfleme yapmaması lazım. 1'de full üflerdi o zaman.

Teşekkür ederim Sani bey. Sizin ve arkadaşların dedikleri doğrultusunda ustaya gideceğim. Bolca arıza çıkarıcak gibi geliyor bana arabam. 1,5 ayda baya iş çıkardı. Su eksiltmesi ve bu fan olayı ama önemli sanırım hemen halletmem lazım

kademe 0 da iken hava üflüyorsa iyi deil. soket erimiş kısa devre yapmış olaiblir. acilen bakrtıın

Teşekkür ederim Çağlar bey, ustaya bunuda ileteceğim sağolun
Yorum bağlantısı
Merve Toprak

arızalanmış ve direk bağlanmış olmasın?

Sani bey rezistans demeseydi ben fotoğraftan hiçbirşey anlamamıştım. Sizlerden öğreneceğim çok şey var teşekkürler Mehmet bey

alma aşamasında kontrollerde nasıldı

Alma aşamasında çok detaylı baktırmadım açıkcası. İlk arabam olduğu için acemiliğe geldi biraz. Kaportasına motoruna falan baktırdım. Km'si de bu modellere göre düşüktü çok düşünmeden aldım.
Yorum bağlantısı
Merve Toprak

o km ler .. beni benden alıyor zaten .....

Evet neredeyse 2aylık araştırma ve uğraş sonucunda içime sineni bulunca kaçırmadım. 113binde aldım. 213 olabilirmi falan diye baya sorguladım ama muayeneleri 113bini doğruluyordu bende kaçırmadan almıştım. Lpgde hiç takılmadığı için motoru iyi demişlerdi. Zaten kullanım sırasında ne sarsılma ne de ses yok. Bu 2 problemide hallettim mi başka sıkıntı çıkmaz diye umut ediyorum:)
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile ile bu tip hadiseler de nortmal risk içndedir. olur böyle ufak tefek şeyler.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

http://www.otoclubturkiye.com/forum/forum/28-arabam/

Foto yüklemek için pc kuıllanmıyorsanız tapatalk'tan direkt yükleyebilirsiniz.

Hocam rezistans böyle bi arıza yapmaz? Burada anladığım kadarı ile düğme 0 da olmasına rağmen fan çalışıyormuş. Bence panelde sorun var gibi.

Rezistans arızalanınca genelde sadece 4. kademede çalışır fanlar.

Bu hafta final sınavlarım var biraz yoğunum en kısa zamanda yapacağım Sani bey
Yorum bağlantısı
Serap Aydın

benim aracım da dün çıktı sanayiden. her sanayiden çıkışta da ayarları bozuluyor sanki, ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama. önceden sessiz sakin kedi gibi çalışan araba şimdi daha yoğun sesli çalışıyor ve arada kendi kendine gaz veriyor:( sebebi ne olabilir?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

benim aracım da dün çıktı sanayiden. her sanayiden çıkışta da ayarları bozuluyor sanki, ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama. önceden sessiz sakin kedi gibi çalışan araba şimdi daha yoğun sesli çalışıyor ve arada kendi kendine gaz veriyor:( sebebi ne olabilir?

Rölanti valfi kontrol edilmeli Serap hanım. Muhtemelen valfle falan oynadılar.

Yorum bağlantısı
Serap Aydın

Rölanti valfi kontrol edilmeli Serap hanım. Muhtemelen valfle falan oynadılar.

emme manifoldunda da sorun var, o yüzden onunla ilgili olabilir mi diye aklıma takıldı. bugün tekrar götüreceğim bakalım.

çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

emme manifoldunda da sorun var, o yüzden onunla ilgili olabilir mi diye aklıma takıldı. bugün tekrar götüreceğim bakalım.

çok teşekkür ederim.

Olabilir, emme den düzensiz hava alırsa araç, bu tip gazlamalar yapabilir.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Merhabalar benim arabamın arka bagaj ford amblemi mavisi silinmiş buna bişey yapılabilir mi yeni mi almak lazım?

Yorum bağlantısı

Merhabalar benim arabamın arka bagaj ford amblemi mavisi silinmiş buna bişey yapılabilir mi yeni mi almak lazım?

Reklamcilar da folyo yapılabiliyor istediğiniz renk de ama internette Aynı logo da bulunmaktadır çift taraflı bant ile montajı yapılıyor.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Değişim yapılmadığı sürece orjinali gibi olmuyor.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Direk ford ka için yok bagaj amblem,diğer model ford amblemli uyar mı ve ben takabilir miyim diğerini nasıl çıkarabilirim

Yorum bağlantısı

O amblem genelde standart büyüklükte oluyor ama ka daki ölçüyü Sani daha iyi bilir eski ka sahibi olarak yapıştırmak çok basit çift taraflı bant var arkasında

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Arkadaşlar araca geçen sene rpm meter (Devir saati+hararet göstergesi) takmıştım verim alamadım,en temizi odb cihazı ile ölçüm,en basit orta yollu ucuz bir android telefon alıp sabit sistem kurmak daha mantıklı bilginiz olsun.

Yorum bağlantısı
Gürcan Çimenay
(düzenlendi)

Bayağıdır aklımda olan bir konuyu paylaşmak istiyorum sizle. Aracı alalı bu ay 1 yıl oluyor.

İlk aldığım da bu haldeydi sağı solu altı üstü kısacası her yeri puantiyeli. 2003 model olduğu için ve içi neredeyse hiç yıpranmamış olduğu için aldım.

Aldıktan sonra ilk iş onları söktürmek oldu fakat bazılarını güneş yakmış resmen ve sökerken boyayla beraber geldiler. Biraz da kötü bir işçilik oldu sanıyorum. 

z4rR57.jpg

v4nz44.jpg

l1vY1Q.jpg

Son durumu şuan da bu, diğer alanları çok belli olmuyor ama kaputun üstündeki yer boyayı kaldırdığı için tekrar lokal boyandı ve bu halde. 

Kullanırken sıkıntı yaşamıyorum ama komple boyatsam mı diye de düşünüyorum.

WY12b4.jpg

YbrPDE.jpg

NErV1L.jpg

Ya da komple boyatmadan sadece kaputta ki bu renk farkını çözebilir miyim? Tavsiyeleriniz ne olur?

tarihinde Gürcan Çimenay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Kaputa yalıtım yaptırmadan boyatmayın :) 7 ay anca dayandı bende boya kaputta.

Yorum bağlantısı
Burak Kara

Ben olsam ben de boyatırdım. Seneye durumu ayarlarsam düşünüyorum kendi aracımı da boyatmayı hatta.

Bir de bu jantları soracaktım, orijinal çıkışı mı oluyor bunlar acaba ? Replikasını veya kendisini bulmak mümkün mü ? Fikri olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN

Bu jantlar orjınal benim eşimdeki 2000 ford ka da da bunlardan var çok yakışıyor araca...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...