Sani Gerşon 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Resmin kb sini düşürürsem becerebileceğim sanırım Sani bey :)kabul etmiyor yüksek diye çünkü Tamam, siz dediğim gibi resmini Mehmet özyürek'e ulaştırın, o yardımcı olacak size. Zaman zaman forum bu hatayı veriyor. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Profili oluşturdum İmzaya arabamın resmini mi atmam gerekiyor tanıtmak için? Yabancıyım bu işlere kusura bakmayın hep soruyorum ama... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 Profili oluşturdum İmzaya arabamın resmini mi atmam gerekiyor tanıtmak için? Yabancıyım bu işlere kusura bakmayın hep soruyorum ama... Avatar olmuş Sürekli sorabiliriniz, forumun amacı bu Arabam bölümüne yeni konu açıp foto'larını ve kısa bi anlatmını yapabilirseniz çok seviniriz. İmzanıza dilerseniz ben eklerim aracınızın konusunu. Örnek olması açısından benim imzamdaki aracımın konusunu inceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 Avatar olmuş Sürekli sorabiliriniz, forumun amacı bu Arabam bölümüne yeni konu açıp foto'larını ve kısa bi anlatmını yapabilirseniz çok seviniriz. İmzanıza dilerseniz ben eklerim aracınızın konusunu. Örnek olması açısından benim imzamdaki aracımın konusunu inceleyebilirsiniz. Olur siz ekleyin ama sizin imzaya da bakamadım nasıl olduğuna,arabayı tanıtmak için de en kısa zamanda fotolarını çekip tanıtacağım yapamazsam Sizlerden yardım isterim 1 Yorum bağlantısı
Emir Şansal 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 Hayırlı haberlerinizi beklemekteyim bu arada emniyete gittim iki dakika içersinde koltuk sayısını değiştirdiler. Selam emniyet te hangi birime başvurmak gerek nasıl bir işlem yapıyoruz ozetlersen çok sevinirim benimde önümüzdeki ay muayene var teşekkürler Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Emir bey trafik şubeye gidiyorsunuz. Sadece sistem üzerinden değiştircekseniz direk gişeden değiştiriyorlar. Ruhsata işletmek istiyorsanız 80-100 civarı bir ücret alıyorlar bildiğim kadarıyla. Muayene için sistem üzerinden değiştirmek yeterli. Yorum bağlantısı
Emir Şansal 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Ok çok teşekkürler kendi kayıtlı subemi herhangi bir şube olurmu acaba Yorum bağlantısı
Emir Şansal 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Merhabalar, Yorumlardan okudugum kadariyla Android tabletle bağlanıp hata tespiti yapabiliyoruz nasıl işlem yapıldığını uygulamalı bulalabilirmiyiz acaba desteklerinizi rica ediyorum teşekkürler Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 (düzenlendi) Kayıtlı olduğu şubeye gerek yok Emir bey. Benim aracım Ankara plakalı ben bu işlemi Eskişehirde hallettim. ancak ruhsata işletecekseniz kayıtlı şubeye gitmenizde fayda var. 30 Mayıs 2016 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Merhabalar, Yorumlardan okudugum kadariyla Android tabletle bağlanıp hata tespiti yapabiliyoruz nasıl işlem yapıldığını uygulamalı bulalabilirmiyiz acaba desteklerinizi rica ediyorum teşekkürler obd soketinden mi? Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Oraya ka logosu koyuluyor. ebay'den bakmanızı öneririm. Hayırlı olsun teybiniz. İmzamdaki yöntemle foruma fotoğraf yükleyip aracınızı tanıtmanızı heyecanla bekliyoruz. İmzayı yapamadım ve tanıtım için arabam kısmını bulamadım nasıl yapacağım? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Forumun ana sayfasındaki bolumlere baktiniz mi tam olarak? Disaridayim, pc basina gecer geçmez yardımcı olacagim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 İmzayı yapamadım ve tanıtım için arabam kısmını bulamadım nasıl yapacağım? pc den mi baktınız telefondan mı Yorum bağlantısı
Merve Toprak 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Kontak spreyi ile arka sileceklerimin çalışmama problemi çözüldü. Hiç tutukluk yapmıyor. Size birşey daha danışmak istiyorum. Motorumun suyunu min ile max arasında dolduruyorum 1 hafta sonunda min hizasına hatta belki min altına inmiş oluyor üzerine ekliyorum. Sizce bu normal mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Değil, eksilen kısım acilen bulunmali. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 pc den mi baktınız telefondan mıTelefondan Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Kontak spreyi ile arka sileceklerimin çalışmama problemi çözüldü. Hiç tutukluk yapmıyor. Size birşey daha danışmak istiyorum. Motorumun suyunu min ile max arasında dolduruyorum 1 hafta sonunda min hizasına hatta belki min altına inmiş oluyor üzerine ekliyorum. Sizce bu normal mi?Su sıkmıyorsanız normal değil tabi. Islaklık olur altında hatta yolda. Yorum bağlantısı
Merve Toprak 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Değil, eksilen kısım acilen bulunmali. Eksilen kısım derken suyun nereye akıttığı mı acaba? Yolda herhangi bir ıslaklık olmuyor park halinde bıraktığımda Su sıkmıyorsanız normal değil tabi. Islaklık olur altında hatta yolda.Yolda herhangi bir ıslaklık olmuyor. Su sıkmıyorsanızdan neyi kastetmiştiniz acaba? Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Merve hanım su deposunda yada eskimiş hortumlarda bir kaçak olabilir. Benim termostatımda bir problem vardı oradan kaçırıyordu. Belki oradanda olabilir.(Termostat en soldaki bujinin solunda bulunan iki hortumun bağlı bulunduğu parçanın altında) Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Forumun ana sayfasındaki bolumlere baktiniz mi tam olarak? Disaridayim, pc basina gecer geçmez yardımcı olacagim.Baktım bulamadım Sani bey,mobilden bakıyorum göremedim Yorum bağlantısı
Merve Toprak 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Merve hanım su deposunda yada eskimiş hortumlarda bir kaçak olabilir. Benim termostatımda bir problem vardı oradan kaçırıyordu. Belki oradanda olabilir.(Termostat en soldaki bujinin solunda bulunan iki hortumun bağlı bulunduğu parçanın altında) Teşekkür ederim Gurur bey, arabadan şimdi yeni indim birkaç saat sonra soğuyunca kontrol edeceğim. Birde bugün kalorifer ve klima açık olmadığı halde arabayı ilk çalıştırdığımda yaklaşık 5-10 dk boyunca sıcak üfledi. Sabah kaloriferleri açmıştım inerken kapatmayı unutmuşum ama kontak kapanınca kapanıyor sonuçta. Akşam aracıma bindiğimde ilk iş kapattım ama üflemeye devam etti. Bunun sebebi ne olabilir? Çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen. Tecrübeleniyorum sayenizde. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Baktım bulamadım Sani bey,mobilden bakıyorum göremedim http://www.otoclubturkiye.com/forum/forum/28-arabam/ Foto yüklemek için pc kuıllanmıyorsanız tapatalk'tan direkt yükleyebilirsiniz. Hocam rezistans böyle bi arıza yapmaz? Burada anladığım kadarı ile düğme 0 da olmasına rağmen fan çalışıyormuş. Bence panelde sorun var gibi. Rezistans arızalanınca genelde sadece 4. kademede çalışır fanlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 arızalanmış ve direk bağlanmış olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 arızalanmış ve direk bağlanmış olmasın? Yine 0 modunda üfleme yapmaması lazım. 1'de full üflerdi o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts