İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Emir Şansal

Çağlar bey selam, ilginize tesekkurler komple ön tarafın sökülüp detayli bakılması gerekli en az 5 saat bırakmanız gerekecek dediler bir cihaza bağlayıp bu cihazdan çıkan sonuca göre bu kararı verdi klima ustası faturayi yükseltmek için bir aksiyon planı olabilir gibi geldi bana ıstanbul anadolu yakasindayim genel bakim ve stop etmesi konularında bana destek olacak bir dostumuz varmidir

gok1E5.png

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Forumun büyük üstadları varken bana söz düşmez ama genelde stop etme sorunu rölanti valfinden oluyor Emir bey. Ama üstadlar daha iyi bilirler :)

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Telefondan resim yüklemeye çalışıyorum :(
l1kmVg.jpg
Şimdi oldu sanırım diğer resimi nasıl sileceğim
4lLXXq.jpg
Bu da yakından hali

Yorum bağlantısı
Emir Şansal

Selamlar ford ka aracimda kış lastigi var tamircim performansını çok düşürdüğünü söylüyor 165/70 13 çıkma lastik ariyorum destek olursanız sevinirim ıstanbul anadolu yakasi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kış lsitği ile performansın alaksı olmaz. şu anki lastiklerin ebadı nedir?

manuel orjinal camı. kolçak üstündeki tapayı kaldırıncalttan elektirkli cam düğmesi yeri çıkacak. elektrikli cam için döşeme aranmasına ihtiyaç yok

not: resim işi tamm

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

o foto sağ stopun arkası. orası değil. bagajı açın . dik durun ve kafayı aşağı çevirip sağ bagaj girişine bakın. ordaki bakır 3 lü swict.

Evet orası sağ stopun arkasıydı ben orayı kastettiniz sanmıştım. Dediğiniz yeri kontrol ettim. Bunlar mı acaba?

v4g0QD.jpg

nrAv5a.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

işte bunlar o yeşilmisiler oksit. sprey. balata temizleyici veya kotak sprey ile püskürtün. sonra varsa ince zımpara yoksa kalın bez ile biraz ovaayın. cam rezistansına sileceğe buradan elektrik geçiyor

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

işte bunlar o yeşilmisiler oksit. sprey. balata temizleyici veya kotak sprey ile püskürtün. sonra varsa ince zımpara yoksa kalın bez ile biraz ovaayın. cam rezistansına sileceğe buradan elektrik geçiyor

Teşekkürler Çağlar bey yarın ilk iş yapacağım. Yağmurda çalışmamasının sebebi bu olabilir mi?
Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Teşekkür ederim resim için de tutma yeri de kırık gibi arama amacım o.bugün klimamı yaptırıp yola çıktım ilk defa ama klima açıkken arabam 1 kere stop etti akü yağ ışıkları yandı bende sorun mu var diye korktum,klima ile devir mi düştü de stop ettim başka bir sorun varmıdır? Çok soruyorum kusura bakmayın arabama yabancıyım öğrenmeye çalışıyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tutma yerinin vida bağlantısı biraz üst üste geçem 2 parça plastik. narin bir kıvrımı var o plastiğin. o kırılabilyor.

klima açık iken normalde stop etmemesi lazım , hatalı debriyaj pedalı kullanımı olmadıkça. ancak ilk günkü kadar hassas çalışmayan rölanti valfidir maf okuyucudur vs. var ise tolere edemeyebilir. stop eder. her araçta olabilir. Ka nın motor gücüde öyle çok değil bu da eklenince...

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

tutma yerinin vida bağlantısı biraz üst üste geçem 2 parça plastik. narin bir kıvrımı var o plastiğin. o kırılabilyor.

klima açık iken normalde stop etmemesi lazım , hatalı debriyaj pedalı kullanımı olmadıkça. ancak ilk günkü kadar hassas çalışmayan rölanti valfidir maf okuyucudur vs. var ise tolere edemeyebilir. stop eder. her araçta olabilir. Ka nın motor gücüde öyle çok değil bu da eklenince...

Teşekkür ederim çağlar bey. forum çok güzel arabayı yeni almış alışma aşamasında biri için oldukça faydalı bilgi alışverişi, çok sağolun
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emir Şansal

Aynen sinem hanıma katılıyorum bilgiler için çok teşekkürler ☺☺☺bu ara çok soracağız galiba alışma evresi diyelim

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Aynen sinem hanıma katılıyorum bilgiler için çok teşekkürler ☺☺☺bu ara çok soracağız galiba alışma evresi diyelim

:)
Yorum bağlantısı
Emir Şansal

O zaman degistirmiyorum☺sanirim bir tık fazla yakacak baskada bir olumsuzluk olmayacak galiba Çağlar bey lastikler çok yeni zaten,yaz zamanı kısa kış uzun ve lastikleri koyacak yerimde yok teşekkürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben de kışlık taktım tek takım devam.. hem el freni ile dönüş daha zevkli oluo :mamba:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Usb li teyp taktırdım, ka çerçevesinde yuvarlak boşluk olan yerin daha güzel görünmesi için fikri olan var mı? Yoksa öyle içi boş dursun mu?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Usb li teyp taktırdım, ka çerçevesinde yuvarlak boşluk olan yerin daha güzel görünmesi için fikri olan var mı? Yoksa öyle içi boş dursun mu?

Oraya ka logosu koyuluyor. ebay'den bakmanızı öneririm.

Hayırlı olsun teybiniz.

İmzamdaki yöntemle foruma fotoğraf yükleyip aracınızı tanıtmanızı heyecanla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

O aklıma geldi nasıl yapacağımı bilemedim daha profilime fotoğraf yükleyemedim beceremedim

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O aklıma geldi nasıl yapacağımı bilemedim daha profilime fotoğraf yükleyemedim beceremedim

imzamdaki yöntem çok kolay. Mutlaka deneyin.

profil fotosu için sayfanın en üstündeki isminize tıklayın, ayarlarım'a tıklayın. oradan avatarımı değiştir deyin, tamamdır.

Eğer ki olmaz ise avatarınızı Mehmet Özyürek'e ulaştırın, kendisi halleder.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Resmin kb sini düşürürsem becerebileceğim sanırım Sani bey :)kabul etmiyor yüksek diye çünkü

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...