Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Teşekkür ederim yarın bakacaklar aldığımda şöför tarafı kapı iç döşeme tutma ve cam açmanın olduğu parça çok eski tam oturmamış kırık bunu ne ford servisinde ne internette bulamadım nereden bulabilirim? Biliyorum çok soru soruyorum Arabaya yabancıyım aldığımdan bir orda burda eksik görüyorum ve üzülüyorum çok isteyerek almama rağmen... bol tamir .. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Malesef öyle dün aldım dün bugün ve yarında dahil 3 günüm ustalarda geçiyor şöför yanı kapınızı nasıl kapanıyor? Benim içerden kapı kolunu içerir ittirip kilitleniyor sizler de de durum böyle mi kapıları kilitlemek için kumanda düşünüyorum olur mu?nolur kusura bakmayın bayan olup Araba tamir Vs işlerinde bilgi sahibi değilim mecbur buraya yazıyorum Kalorifer muslugu arızalanmıştır. Ya musluk değişecek ya da yaz boyunca soguk üfleyecek şekilde musluk iptal edilip direk soguk kısma bağlanacak. Kışın da tersi tabi Kesin musluk ise sorun zaten ellerinde parça varmış değiştirecekler o zaman hem sıcak hem soğuk kullanabilirim sanırım Kalorifer muslugu arızalanmıştır. Ya musluk değişecek ya da yaz boyunca soguk üfleyecek şekilde musluk iptal edilip direk soguk kısma bağlanacak. Kışın da tersi tabi Kesin musluk ise sorun zaten ellerinde parça varmış değiştirecekler o zaman hem sıcak hem soğuk kullanabilirim sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Kesin musluk ise sorun zaten ellerinde parça varmış değiştirecekler o zaman hem sıcak hem soğuk kullanabilirim sanırım Musluğun parça fiyatı 30-35 tl gibi bir rakam, aklınızda olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Malesef öyle dün aldım dün bugün ve yarında dahil 3 günüm ustalarda geçiyor şöför yanı kapınızı nasıl kapanıyor? Benim içerden kapı kolunu içerir ittirip kilitleniyor sizler de de durum böyle mi kapıları kilitlemek için kumanda düşünüyorum olur mu?nolur kusura bakmayın bayan olup Araba tamir Vs işlerinde bilgi sahibi değilim mecbur buraya yazıyorum Kesin musluk ise sorun zaten ellerinde parça varmış değiştirecekler o zaman hem sıcak hem soğuk kullanabilirim sanırım Kesin musluk ise sorun zaten ellerinde parça varmış değiştirecekler o zaman hem sıcak hem soğuk kullanabilirim sanırım Kapıları içeriden kilitlemenin tek yolu, mandalları bastırmaktır. Sizde merkezi kilit olmayabilir. Geçenlerde Çağlar abi yazmıştı, merkezi kilit ve harici alarm ile iki kapının kilitlenmesini çözebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Kapıları içeriden kilitlemenin tek yolu, mandalları bastırmaktır. Sizde merkezi kilit olmayabilir. Geçenlerde Çağlar abi yazmıştı, merkezi kilit ve harici alarm ile iki kapının kilitlenmesini çözebilirsiniz. Yarın klima için gittiğimde ona da bakayım teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Merve Toprak 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum var. Geçen hafta arka silecekle ilgili ustaya gitmiştim. Tam süpürmüyordu ve tutukluk yapıyordu. Sileceği değiştirmişti ve çalışıyordu. Dün yağmurda yine arka sileceğim çalışmadı cumartesi bana yine usta yolları gözüktü. Telefonla sordum motorunda sıkıntı olabilir getir bakalım dedi. Birkaç sorum olacak. Geçen hafta silecek problemi ve sağ sinyale taktığımda hızlı yanıyor gibi ses geliyordu onun için gitmiştim 70tl ödedim. Sizce geçen hafta gittiğimde bu tutukluk problemine bakılmadığı halde çok ödemiş mi bulunuyorum? Sileceğim eski silecekten farklı, sanırım başka modelin sileceğini takmışlar bu sebepten mi tutukluk yaşıyorum? Cumartesi gittiğimde motorunda sıkıntı varsa ne kadar masraf çıkarır? Gitmişken subap ayarlarına da baktırayım diyorum onun masrafı ne kadar tutar yaklaşık? Geçen sefer ne dedilerse ödemiştim bu sefer biraz sorgulasam iyi olacak gibi hissediyorum. Anlamıyorum diye kabarık söylüyor olabilirler. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Merve hanım, silecek çalışırken yavaşlayıp duruyor mu? Tam olarak ne oluyor? Sinyaller hızlı yanıyorsa bir ampul patlamıştır. Sileceğinizin foto'sunu koyabilir misiniz, kolu mu değiştirdiler acaba komple? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 bagaj kapağındaki sağ alttaki 3 lü switch temizlensin önce Yorum bağlantısı
Merve Toprak 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Merve hanım, silecek çalışırken yavaşlayıp duruyor mu? Tam olarak ne oluyor? Sinyaller hızlı yanıyorsa bir ampul patlamıştır. Sileceğinizin foto'sunu koyabilir misiniz, kolu mu değiştirdiler acaba komple? Sani bey tekrardan merhaba, İnternetten kontrol ettim eski sileceğim orjinal değilmiş meğerse. Silecek komple değişti bu durumda aldıkları ücret gayet makulmuş. Ama çalışmayınca bir işe yaramıyor tabi:) Dün akşam yağmurda hiç çalışmadı. Tırr diye bi ses çıkarıyordu fakat çalışmıyordu. Bugün sabah evden çıkmadan denedim çalıştı. Öğlen tekrar denedim yarıya kadar çalıştı ve durdu. Oynamadı birdaha da. Sabah yine kontrol edicem durumunu bagaj kapağındaki sağ alttaki 3 lü switch temizlensin önceMerhaba çağlar bey, sıkıntı motor derlerse önce bunu mu önermeliyim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 siz önce temizleyin gitmeden. bagajı açınca sağ altta kalan 3 adet bakır switch. kontak spreyi sıkılabilir. tornavida ucu ile nazikçe temizlenebilir. rengi arıya dönmesi lazım metallerin. Yorum bağlantısı
Merve Toprak 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 siz önce temizleyin gitmeden. bagajı açınca sağ altta kalan 3 adet bakır switch. kontak spreyi sıkılabilir. tornavida ucu ile nazikçe temizlenebilir. rengi arıya dönmesi lazım metallerin.Kontak spreyi dediğiniz şey wd40 değil sanırım. Sabah ilk iş onu kontrol edeceğim. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 değil o yalıtkandır yağlayıcı tam tersi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Sanıyorum ki motor zorlanıyor. Aksi halde hiç çalışmazdı. Çağlar abi'nin dediği gibi bakırları bi temizleyin ama bana sanki motor gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Sani bey ,Çağlar bey sinyalin hızlı yanıp sönmesi akünün fazla akım vermesi olabilirmi ? Ben akümü yeni değiştirdiğimde sinyal sesi ve dörtlülerin sesi çok hızlanmıştı ustaya gittim akü fazla akım veriyor dedi. Onu ayarladı , ayarladıktan sonra düzeldi. Yorum bağlantısı
Merve Toprak 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Sani bey ,Çağlar bey sinyalin hızlı yanıp sönmesi akünün fazla akım vermesi olabilirmi ? Ben akümü yeni değiştirdiğimde sinyal sesi ve dörtlülerin sesi çok hızlanmıştı ustaya gittim akü fazla akım veriyor dedi. Onu ayarladı , ayarladıktan sonra düzeldi. Benim akümde almadan birkaç hafta önce yenilenmiş ondan olabilir belki. İşin garip yanı ustaya giderken dörtlülerim takılı kalmıştı usta alarmdan olduğunu söyledi, oraya gittiğimde de sağ sinyal olayı başlamıştı. Arabam beni şaşırtıyor sürekli. Sabah bagajı açtığımda sağ tarafda kalan kabloları kontrol ettim. Bakır teller açıkta değil. Hepsi plastik korumalı bir şekilde. Ama işin garip yani bugün takır takır çalışıyor. Sıkıntı sadece yağmur yağdığında oluyor. Ve nemli olduğunda Yorum bağlantısı
Merve Toprak 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Sağ alt tarafda gözüken bu şekilde arkadaşlar Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 (düzenlendi) Merve hanım bendede aracın sıcaklığına soğukluğuna göre değişiklik gösteriyordu. İsterseniz bi akıma baktırın belki akü fazla akım veriyordur. 27 Mayıs 2016 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Sağ alt tarafda gözüken bu şekilde arkadaşlar Burası tam olarak neresi, anlayamadım ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 o foto sağ stopun arkası. orası değil. bagajı açın . dik durun ve kafayı aşağı çevirip sağ bagaj girişine bakın. ordaki bakır 3 lü swict. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Herkese kolay gelsin benim arabamın kapı içi Döşemeleri eski kırık gibi,ve otomatiği iptal edip manuel cam açma takmışlar bana otomatik cam lı o döşemeden lazım Tekirdağ Çanakkale ford aradım yok dediler nereden bulabilirim fikriniz var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 şu anki döşemenizin bir fotosun uçekermisinz? Yorum bağlantısı
Burak Kara 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Çektim ama nasıl atacağım bilmiyorum Sani Bey' in imzasında var anlatım. Link koydum buyrun. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280250-foruma-resim-foto%C4%9Fraf-ekleme/ Yorum bağlantısı
Emir Şansal 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Merhabalar benim 98 ford ka aracimın kliması çalışmıyor aracı yeni aldim aldigim sahis tum bakimlarinin yapildigini sadece klima calismadigini soyledi gazı bitti sandim elektrik _klima vs işler yapan bir bakım istasyonuna gittim cihaza bagladilar sonucta kaçak olduğunu söylediler gaz basarsak tekrar bosalacagini söylediler yarim gün bırakmam gerektiğini tampon sökülüp detayli bakılması gerektigini söylediler nedense guvenemedim sizce ne yapmalıyım birde ikinci sorum otoyolda giderken 2 kere istop etti oldukca panik yaptim bana yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler selamlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 klima gazı kaçağı için güvenemiyorsanız işletmede ağır bir kusur mu gördünüz klimacıda? stop etmesi nin sebepleri çoktur. normal bir durum değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts