Sinem Akyel 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 manuel cam ise merkezi kilit olmayabilir. akesuar alarm + merkezi kilit takılabilir. uzakatan kumandalıBunları ford servisi mi yapar sanayide ki herhangi bir usta mı? Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Tamam bir ara bakayım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 http://www.hepsiburada.com/modacar-oto-alarm-merkezi-kilit-ekonomik-set-34g003-p-OTM34G003 bunu gibi bir şey alınacak. kapılara da kilit mekanizmalı. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 http://www.hepsiburada.com/modacar-oto-alarm-merkezi-kilit-ekonomik-set-34g003-p-OTM34G003 bunu gibi bir şey alınacak. kapılara da kilit mekanizmalı. Uyar mı bizim arabalara Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Ka.... ne istenirse uydurulur.. hayır demez. döşeme sökülükp merkezi kilit motorları adapte edilecek. gerisi elektrik işi. 2 Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Benim arabam 2000 model ama ruhsatta trafiğe çıkış tarihi 2007 Yazıyor neden öyle yazıyor? Ve araba kırmızı ama yine ruhsatta gri (bakır) yazıyor satan kişi geç trafiğe çıktığını ve rengi için de kimi siyah arabalarda da gri Yazdıklarını söyledi yarın emniyete gideceğim ruhsat çıkarmak plaka değiştirmek için bu rengi de düzeltebilir miyim?şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Trimer sorgusunda 01.01.2000 trafiğe çıkış tarihi yazıyor ruhsatta 2007 Yazıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Sinem hanim, trafige. Çıkış tarihine aldanmayin ama renk kismini duzeltmeniz lazım. Muayeneden gecemezsiniz. Satici bi seyler sacmalamis ama tam anlamadim. Emniyette ilk kayıtlarina kadar bakmalari gerekecek. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Sinem hanim, trafige. Çıkış tarihine aldanmayin ama renk kismini duzeltmeniz lazım. Muayeneden gecemezsiniz. Satici bi seyler sacmalamis ama tam anlamadim. Emniyette ilk kayıtlarina kadar bakmalari gerekecek. Muayeneden 20 Nisan 2016 da daha 1 ay önce geçmiş 2018 e kadar muayenesi var Sani bey 2 ustaya baktırdım boya yok dediler km si orjinal ama ruhsatta renk farklı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Muayeneden 20 Nisan 2016 da daha 1 ay önce geçmiş 2018 e kadar muayenesi var Sani bey 2 ustaya baktırdım boya yok dediler km si orjinal ama ruhsatta renk farklı Şoklar içerisindeyim. Kırmızı arabaya gri yazan ruhsatla mı geçirmişler? Bence bir emniyete gözükün. Normal değil. e-devlet'te ne gözüküyor aracın rengi? Ruhsat yanlış olabilir belki. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Şoklar içerisindeyim. Kırmızı arabaya gri yazan ruhsatla mı geçirmişler? Bence bir emniyete gözükün. Normal değil. e-devlet'te ne gözüküyor aracın rengi? Ruhsat yanlış olabilir belki. E devletten nasıl bakacağım? Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Buldum ama detay kısmına ulaşamadı daha yeni ruhsat basılması adıma ruhsat çıkmadı onunla alakalı olabilir bilmiyorum Devletin işleri öğlen 1 de gel dedi yeni ruhsat ve plaka değişimi için Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Sani bey muayne işleri cidden enteresan. Benim aracımda şimdiye kadar 5 koltuk olarak geçmiş muayneden ancak bana geldiğinde koltuk sayısına takıldılar. 4 koltuğa çevirmem gerekti. Cidden bu muayne işleri çok enteresan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Buldum ama detay kısmına ulaşamadı daha yeni ruhsat basılması adıma ruhsat çıkmadı onunla alakalı olabilir bilmiyorum Devletin işleri öğlen 1 de gel dedi yeni ruhsat ve plaka değişimi için Heyecanla donuslerinizi bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Sani bey muayne işleri cidden enteresan. Benim aracımda şimdiye kadar 5 koltuk olarak geçmiş muayneden ancak bana geldiğinde koltuk sayısına takıldılar. 4 koltuğa çevirmem gerekti. Cidden bu muayne işleri çok enteresan KA da 4 emniyet kemeri olduğu için ya sanayide 5. kemeri taktırmak gerekiyor ya da ruhsatı 4 e düşürmek lazım. O da emniyete verilecek bir dilekçe vs ile olabilir sanırım. Eğer prosedür çok zorlu gelirse 5. kemeri taktırmak daha iyi bi çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Erhan bey geçen aydı muayne. Hatta yeri gelmişken söyleyim belki arkadaşların işine yarayabilir. Prosedür zorlayıcı değil sadece emniyete gidip sistem üzerinden koltuk sayısını 2dk içersinde değiştiriyolar. Muaynedede sistem üzerinden görmeleri yetiyor. Ancak ruhsata işletme işlemi biraz uzun. Onun yerine erhan beyim dediği çok daha kolay bir işlem. 1 Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Heyecanla donuslerinizi bekliyoruz.E devlet detay yine görünmüyor,klimanın çalışmadığını farkettim sadece sıcak üflüyor baktırdım tuşlarda sorun olmadığını söyledi usta ama yapamadı çanakkeye merkez de bir yere yönlendirdi sorun ne olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 E devlet detay yine görünmüyor,klimanın çalışmadığını farkettim sadece sıcak üflüyor baktırdım tuşlarda sorun olmadığını söyledi usta ama yapamadı çanakkeye merkez de bir yere yönlendirdi sorun ne olabilir Klimayı açınca öndeki (radyatördeki) fan devreye giriyor mu? Gaz kontrolü yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Klimayı açınca öndeki (radyatördeki) fan devreye giriyor mu? Gaz kontrolü yapıldı mı?Gaz var fan devreye giriyor ama sıcak üflüyor beni yönlendirdikleri elektrikçiyi aradım bir musluk var ka larda onunla ilgilidir dedi yarın gideceğim bakalım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Gaz var fan devreye giriyor ama sıcak üflüyor beni yönlendirdikleri elektrikçiyi aradım bir musluk var ka larda onunla ilgilidir dedi yarın gideceğim bakalım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/232850-kalorifer-muslu%C4%9Fu-tamiri/ Musluk umarım vardır. Bazen sökülüp direkt bağlanıyor hortumlar. Musluk dediğimiz şey, radyatördeki sıcak suyun kalorifer radyatörüne dolup dolmamasını sağlayan mekanizma. 1 Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/232850-kalorifer-muslu%C4%9Fu- tamiri/ Musluk umarım vardır. Bazen sökülüp direkt bağlanıyor hortumlar. Musluk dediğimiz şey, radyatördeki sıcak suyun kalorifer radyatörüne dolup dolmamasını sağlayan mekanizma. Teşekkür ederim yarın bakacaklar aldığımda şöför tarafı kapı iç döşeme tutma ve cam açmanın olduğu parça çok eski tam oturmamış kırık bunu ne ford servisinde ne internette bulamadım nereden bulabilirim? Biliyorum çok soru soruyorum Arabaya yabancıyım aldığımdan bir orda burda eksik görüyorum ve üzülüyorum çok isteyerek almama rağmen... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Teşekkür ederim yarın bakacaklar aldığımda şöför tarafı kapı iç döşeme tutma ve cam açmanın olduğu parça çok eski tam oturmamış kırık bunu ne ford servisinde ne internette bulamadım nereden bulabilirim? Biliyorum çok soru soruyorum Arabaya yabancıyım aldığımdan bir orda burda eksik görüyorum ve üzülüyorum çok isteyerek almama rağmen... Soru sormanız için bu forum var Döşemeleri bulmanız çok zor. Sökülecek, döşemecide elle tek tek onarılacak ancak. Çıkma da bakabilirsiniz sanırım. Yorum bağlantısı
Sinem Akyel 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Soru sormanız için bu forum var Döşemeleri bulmanız çok zor. Sökülecek, döşemecide elle tek tek onarılacak ancak. Çıkma da bakabilirsiniz sanırım. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 E devlet detay yine görünmüyor,klimanın çalışmadığını farkettim sadece sıcak üflüyor baktırdım tuşlarda sorun olmadığını söyledi usta ama yapamadı çanakkeye merkez de bir yere yönlendirdi sorun ne olabilir Kalorifer muslugu arızalanmıştır. Ya musluk değişecek ya da yaz boyunca soguk üfleyecek şekilde musluk iptal edilip direk soguk kısma bağlanacak. Kışın da tersi tabi Yorum bağlantısı
Recommended Posts