İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Erdem ADANUR

Merhaba bnde 10 güne kadar 2000 model 1.3 collection ka alma aşamasındayım kapora bıraktım. Bayan olarak küçük araba seviyorum ve ka lar tam zevkime göre etrafımda kimse iyi yapmışsın demedi neden onu aldın neden kapora bıraktın gibi tepkilerle karşılaştım ama ben seviyorum kullanacak olan benim,siz memnun musunuz arkaya biniş kolay mı bir de ne kadar civarı trafik sigortası çıktı yine kötüleyen etrafım 800 900 lira çıkar diyorlar?güle güle kullanın kazasız belasız

Merhaba Sinem hanım , ben şahsım adına çok memnunum, aldığım ilk hafta ankaraya gittim geldim izmitten 1000 km kadar yol yaptım tık demedi araba bir tek stop etme sorunu vardı cumartesi günü yazdığım gibi oda temizlik yapıldıktan sonra düzeldi sorun kalmadı. Arkaya binişte bence diğer 2 kapılı arabalara göre daha rahat geldi arabayı sürekli ben kullandığım için 1 kere bindim arkasına aslında çok yorum yapamicam (:

Trafik sigortası 1700 tl ödedim. ama bu fiyata yükselmesinin sebepleri; üzerime ilk defa araba almış olmam ve 30 yaş altı olmuş olmam sigortayı çok etkiliyormuş bir sonraki sene düşücekmiş. bir arkadaşım daha ford ka aldı yaş 26 ama 5. arabası olduğu için heralde ona 900 tl çıktı. 

Teşekkür ederim sizede hayırlı uğurlu olur inşallah.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Beni arabamdan soğutmak için çok uğraşanlar oldu kapora verme alma Vs diye neden ford ka diyince kimse beğenmiyor neyini beğenmiyorlar artı özelliği yok eksi özelliği çok mu fazla?sonuç ben soğumadım söylentiler ile, ilk çıktığı zamandan beri çok beğeniyorum biz kadınlara yakıştığını düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Doğa Torpil

Beni arabamdan soğutmak için çok uğraşanlar oldu kapora verme alma Vs diye neden ford ka diyince kimse beğenmiyor neyini beğenmiyorlar artı özelliği yok eksi özelliği çok mu fazla?sonuç ben soğumadım söylentiler ile, ilk çıktığı zamandan beri çok beğeniyorum biz kadınlara yakıştığını düşünüyorum

Ben de aldıktan sonra beni soğutmaya çalışan çok oldu yalnız arabaya güzelce bakım yaptıktan sonra arabam kıskanılır hale geldi.

Yedek parçası da bulunmuyor değil. Gözünüz korkmasın, şimdiden de güle güle kullanın.

Bir sorunu olursa da soruna çareyi en kolay bu forum sayesinde bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Ben de aldıktan sonra beni soğutmaya çalışan çok oldu yalnız arabaya güzelce bakım yaptıktan sonra arabam kıskanılır hale geldi.

Yedek parçası da bulunmuyor değil. Gözünüz korkmasın, şimdiden de güle güle kullanın.

Bir sorunu olursa da soruna çareyi en kolay bu forum sayesinde bulabilirsiniz.

Çok teşekkürler
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sinem hanım, KA'dan anlayan ustanız varsa, sorun yok. Sorun çıkarır diye demiyorum ama, sorun çıkartırsa bilen birinin bakması gerekir. Her araca bakan ustalar anlamıyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Sinem hanım, KA'dan anlayan ustanız varsa, sorun yok. Sorun çıkarır diye demiyorum ama, sorun çıkartırsa bilen birinin bakması gerekir. Her araca bakan ustalar anlamıyor maalesef.

Doğru söylüyorsunuz Öyle yapacağım çok teşekkürler ilginiz için
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Merhaba arkadaşlar, Ka'mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Acemiliğimi attım sayılır artık. Daha önce alırkende detaylı bir şekilde ustaya baktırma imkanım olmadı. Sadece yağ, rot balans ve tekerleriyle ilgili bir ayar yaptırdım. Perşembe günü bir aksilik çıkmazsa Tuncay ustaya gideceğim. Öncelik olarak nelerine baktırmalıyım. İlk arabam olduğu için bu konulardan da hiç anlamıyorum. Arka silecek ve kapıyla ilgili problemlerim var bunlar dışında olmazsa olmaz öncelikler nelerdir acaba? Teşekkür ederim şimdiden

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar, Ka'mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Acemiliğimi attım sayılır artık. Daha önce alırkende detaylı bir şekilde ustaya baktırma imkanım olmadı. Sadece yağ, rot balans ve tekerleriyle ilgili bir ayar yaptırdım. Perşembe günü bir aksilik çıkmazsa Tuncay ustaya gideceğim. Öncelik olarak nelerine baktırmalıyım. İlk arabam olduğu için bu konulardan da hiç anlamıyorum. Arka silecek ve kapıyla ilgili problemlerim var bunlar dışında olmazsa olmaz öncelikler nelerdir acaba? Teşekkür ederim şimdiden

Ben uyguladığım yöntemi söyleyeyim.Bu sayede yolda kalmadan 10 aydır keyifle biniyorum.Ateşleme sistemini kontrol ettirin gerekli parçaları değiştirin.Şanzıman yağını özellikle kontrol edin hatt direkt değiştirin.Direksiyon kutusundan veya pompadan yağ kaçırma varmı baktırın.Problem yoksa her türlü gider .Arka silecek muhtemelen bagajdaki bakır plakalar oksitlenmiştir elektrik almıyordur,kapı ile ilgili sorun kilitlememi kapanmamamı nedir ?

tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Ben uyguladığım yöntemi söyleyeyim.Bu sayede yolda kalmadan 10 aydır keyifle biniyorum.Ateşleme sistemini kontrol ettirin gerekli parçaları değiştirin.Şanzıman yağını özellikle kontrol edin hatt direkt değiştirin.Direksiyon kutusundan veya pompadan yağ kaçırma varmı baktırın.Problem yoksa her türlü gider .Arka silecek muhtemelen bagajdaki bakır plakalar oksitlenmiştir elektrik almıyordur,kapı ile ilgili sorun kilitlememi kapanmamamı nedir ?

Teşekkür ederim. Sileceğin çalışmama dışında süpürmeme problemi de var muhtemelen değişecek. Yolcu kapısı da kilitli kalıyor ve anahtarla da açılmıyor. İçten açmak gerekiyor her seferinde. Dün depomuda fulledim yakıt tüketiminide kontrol edip olmazsa hız sensörüne baktırıcam. Birde arada stop etme olayı var ama o belki benim acemiliğimden kaynaklanıyor olabilir:)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Teşekkür ederim. Sileceğin çalışmama dışında süpürmeme problemi de var muhtemelen değişecek. Yolcu kapısı da kilitli kalıyor ve anahtarla da açılmıyor. İçten açmak gerekiyor her seferinde. Dün depomuda fulledim yakıt tüketiminide kontrol edip olmazsa hız sensörüne baktırıcam. Birde arada stop etme olayı var ama o belki benim acemiliğimden kaynaklanıyor olabilir:)

a) Kapı kolu ile kilit arasında+anahtar ile kilit arasında 2 tel çubuk var bunlar yerinden çıkmıştır.

b) kapı kollarımız çok nazik olduğundan bağlantı kısmı kırılmıştır.

Çözüm ..Allah kolaylık versin aslında çok kolay bir işlem ama sökme kısmı zahmetli olduğundan Ustalar biraz mırın kırın+ücret şişirmesi yaşatıyor

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

a) Kapı kolu ile kilit arasında+anahtar ile kilit arasında 2 tel çubuk var bunlar yerinden çıkmıştır.

b) kapı kollarımız çok nazik olduğundan bağlantı kısmı kırılmıştır.

Çözüm ..Allah kolaylık versin aslında çok kolay bir işlem ama sökme kısmı zahmetli olduğundan Ustalar biraz mırın kırın+ücret şişirmesi yaşatıyor

Ben daha basit bir işlemdir diye düşünmüştüm. Ücreti çok söylerlerse zaten bir süre daha içerden açmaya devam edebilirim. Çok teşekkür ederim Musa bey. Umarım az masraflı atlatabilirim.
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Ben daha basit bir işlemdir diye düşünmüştüm. Ücreti çok söylerlerse zaten bir süre daha içerden açmaya devam edebilirim. Çok teşekkür ederim Musa bey. Umarım az masraflı atlatabilirim.

Tornavida tutan bir yakınınızdan destek alın çabucak halleder usta yerine

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Tornavida tutan bir yakınınızdan destek alın çabucak halleder usta yerine

Sağolun Musa bey. Olmadı kendim kurcalayacağım biraz daha araştırıp.
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Sağolun Musa bey. Olmadı kendim kurcalayacağım biraz daha araştırıp.

Kurcalamadan önce bi izleyin derim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Demircii

Arkadaşlar ön kaput. sağ sol orta tampon, radyatör ve fan, sağ sol farlar toplam ne kadar kargo ücreti çıkar fikriniz var mı ben aradım sipariş vereceğim şirketi 100 lira falan tutar dedi ama ne kadar doğru olur bilmiyorum var mıdır bilgisi olan acaba?

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Herkese merhaba birşey danışmak istiyorum hayırlısıyla çarşamba günü 2000 model 1.3 collection ford ka aracımı almaya gideceğim,sormak istediğim arabalarda trafik sigortası şehire göre mi bir fiyat çıkıyor?şimdi araba 26 Eskişehir plaka ben bulunduğum il 17 Çanakkale yapacağım çünkü Eskişehir plakada daha Fazla trafik sigortası ödeyeceğimi söyledi birkaç kişi ,böyle birşey var mı?eğer plakada farketmiyorsa 26 da bırakacağım boşuna plaka parası vermemek için,bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sizin ikametinize göre çıkıyor rakamı. eskiden plakaya göre idi. herkes muğla lı 48 gezerdi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Plaka değişim farkı 100TL. Trafikte yabancı plakadan dolayı srekli laf işitmek ve çevrilmek...

Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Plaka değişim farkı 100TL. Trafikte yabancı plakadan dolayı srekli laf işitmek ve çevrilmek...

Teşekkürler

sizin ikametinize göre çıkıyor rakamı. eskiden plakaya göre idi. herkes muğla lı 48 gezerdi

Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Sinem Akyel

Merhaba bugün aracımı aldım işlemleri tamamladım kilit konusunda birşey danışmak istiyorum merkezi kilit yok anahtar ile açıp kapatıyorum orjinal hali böyleymiş sürücü koltuğu yanındaki koltuğun kapısını içerden kilitliyorum normalde öyle mi olması gerekiyor? Böyle olunca arabaya binerken ilk benim binip yan tarafın kapısını açmam gerekiyor daha kolay birşey yapılamaz mı sizler de de kilit işi aynı mı?arabam benzinli yola çıkarken fulledim 120 km yol geldim gelince tekrar benzin fulledim 30 liralık benzin aldı normal mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

manuel cam ise merkezi kilit olmayabilir. akesuar alarm + merkezi kilit takılabilir. uzakatan kumandalı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...