İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Bugün reyondanal.com dan siparişlerim klips,civata v.s geldi.Kaliteleri bence 10 numara klipslerin.Çapaklı çakma baskılar değil son derece orjinal duruyor ürünler,ayrıca paketleme sistemlerindeki hassasiyet tam notluk.İhtiyacı olanlar değerlendirsin.

zaten üretimde kullanılanla aynı firma üretim

Bu klips,civata vs. Neye göre alıyorsunuz. Kodu,numarası vs var mı? Mesela benim kapıların iç kısımları atmış aralık duruyor, kaplama yapmışlar, artık onları tutan tırnak mı neyse kopmuş galiba. Parmak girecek kadar boşluk var.

göz kararı yani numune ile aynısı alınır

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bu klips,civata vs. Neye göre alıyorsunuz. Kodu,numarası vs var mı? Mesela benim kapıların iç kısımları atmış aralık duruyor, kaplama yapmışlar, artık onları tutan tırnak mı neyse kopmuş galiba. Parmak girecek kadar boşluk var.

Kapı klipsleri için ford ka kapı klipsi diye yazanı aldım.Diğerleri zaten halı klipsi diyor filan Çağlar Ustanın dediği gibi doğaçlama yaptım benziyordu tuttu.Monte edip haber veririm kodu ile hangisi tam uygun 2-3 farklı klip aldım döşemeye

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Orjinal bujiler için bugün ford mahmutbey servise gittim.Direkt yok bizde fabrikada da yok gibi saçma sapan bir sallanmaya maruz kaldım.Bulabilen varmıdır bir yerlerde

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

servişste olmaz yedek parçacılara bakmalı . bullamazsanız haber edin. maslak trafındayım ama

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Orjinal bujiler için bugün ford mahmutbey servise gittim.Direkt yok bizde fabrikada da yok gibi saçma sapan bir sallanmaya maruz kaldım.Bulabilen varmıdır bir yerlerde

Istinye otokoc a sorar misiniz? Telefonla da ogrenebilirsiniz.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Istinye otokoc a sorar misiniz? Telefonla da ogrenebilirsiniz.

cevabı merak ettim pylaşınzı :D Ka ne demezlerse iyi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

cevabı merak ettim pylaşınzı :D Ka ne demezlerse iyi

Parca kodu verilse yeter abi ya [emoji3]
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Valla ben bujileri değiştirdim 1 ay önce. Orjinal taktık dedi,sorgulamadım tabi tanıdık diye. Kontrol etmek için buji kablosunu söküp bakma şansım var mı, yoksa hiç ellemeyeyim mi:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla ben bujileri değiştirdim 1 ay önce. Orjinal taktık dedi,sorgulamadım tabi tanıdık diye. Kontrol etmek için buji kablosunu söküp bakma şansım var mı, yoksa hiç ellemeyeyim mi:)

Bujiyi sokmeniz gerekir.
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
(düzenlendi)

Bugün aradığım plastik yapıştırıcıyı buldum.İhtiyacı olan not etsin bison un macun şeklinde bir ürünü var,elinizde yoğurup kullanacağınız yere uyguluyorsunuz 10 dakikaya taş gibi oluyor.Kapı döşemelerinde kırılan klips yuvalarını harika onardı.Kuruduktan sonra zımparalabiliyor,delinebiliyor, başka yapıştırıcılar denemeyin boşa

Bison epoxy repair diye aratınca çıkıyor

tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çift ürünü karıştırıp yoğurarak mı? biraz da ısınır

Yorum bağlantısı
Özgür Şahin

Herkese İyi Geceler

Bugun arabayı kardeşime vermiştim. Biraz önce aradı. buraya geldim bi sıkıntı yoktu ama araba çalışmıyo dedi. Marş basıyor fakat almıyormuş. Tüpün düğmesine basılı denettim yine çalışmamış. Vurdurmuş yine olmamış. Sorun ne olabilir

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

çift ürünü karıştırıp yoğurarak mı? biraz da ısınır

Birbirine sarılı 2 macun evet.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Herkese İyi Geceler

Bugun arabayı kardeşime vermiştim. Biraz önce aradı. buraya geldim bi sıkıntı yoktu ama araba çalışmıyo dedi. Marş basıyor fakat almıyormuş. Tüpün düğmesine basılı denettim yine çalışmamış. Vurdurmuş yine olmamış. Sorun ne olabilir

İmmo olabilir, ateşlemede sorun olabilir?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Buji İstanbuldaki servislerde yok.Napcaz şimdi :)

444 Ford ne diyor bu işe?

Olmazsa, ebay harici çare kalmaz maalesef :(

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

444 Ford ne diyor bu işe?

Olmazsa, ebay harici çare kalmaz maalesef :(

Ebayda Almanın biriyle sabahtan beri cebelleşiyoruz.Türkiyeye yollamam diyor başka birşey demiyor.1.Dünya savaşında müttefik değilmiydik olm diye bile yazdık :) nein, leider nicht...An itibariyle sülalede görüşmeyip salladığım tüm almancıların hatrını soruyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

444 Ford da 10 yılı geçkin araçlardabla bla bla defediyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Buji İstanbuldaki servislerde yok.Napcaz şimdi :)

05325709624 Serdar. maslak ta yedek parça. selamıımızı söyleyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

05325709624 Serdar. maslak ta yedek parça. selamıımızı söyleyin.

Az önce görüştüm.Orjinal kod değil ondaki de

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

http://www.ebay.com/itm/1x-Zundkerze-BOSCH-0242236560-SET40242235979-FORD-AUSTRALIA-KA-Schragheck-FORD-/371211658178?hash=item566df063c2&vxp=mtr#shpCntId

Bosch Türkiye'ye bu ürün kodunu sorup karşılaştırma imkanı var mıdır?

http://isikticaret.com/iletisim/

Bunlarda NGK'Nın resmi distribütörü olduğunu söylüyorlar. Bunlara da sorabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Muadil arayışına girince var ürün de.Ben orjinal olsun derdindeyim Almanyadaki satıcıya bir Almanya adresi bulmak üzereyim.Elinde ne kadar varsa alıcam :) Kod 1e1 finish nosuna kadar

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Muadil arayışına girince var ürün de.Ben orjinal olsun derdindeyim Almanyadaki satıcıya bir Almanya adresi bulmak üzereyim.Elinde ne kadar varsa alıcam :) Kod 1e1 finish nosuna kadar

Fazla getirtin derim, kargo parasını bölüşecek birilerini bulun forumdan, mutlaka paylaşırsınız ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...