İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Musa Değerli

Aracın fitillerini komple değiştirdim,sağlam farketti küçük uğultular v.s gitti kapılara ve bagaj 1 er metre fazla aldım toplamda 80 lira tuttu.Sanayiye uğramışken gaz kelebeğini filan temizlettim araba nefes aldı.Bir lokma set aldım söküp söküp temizliyorum vd40 ile iç aksamda.Tüm geçmiş sahiplerini andım bunları yaparken.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aracın fitillerini komple değiştirdim,sağlam farketti küçük uğultular v.s gitti kapılara ve bagaj 1 er metre fazla aldım toplamda 80 lira tuttu.Sanayiye uğramışken gaz kelebeğini filan temizlettim araba nefes aldı.Bir lokma set aldım söküp söküp temizliyorum vd40 ile iç aksamda.Tüm geçmiş sahiplerini andım bunları yaparken.

Detaylı foto'lar bekliyoruz iş aşamasında :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Doğru dürüst iş yapılmıyor ki memlekette hemen biri tepende bitiyor sitede :) foto filan lüks bu durumda.Güneşlikler bitince atacağım ama.

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Doğru dürüst iş yapılmıyor ki memlekette hemen biri tepende bitiyor sitede :) foto filan lüks bu durumda.Güneşlikler bitince atacağım ama.

ahahaha ya o hakikaten var bizim insanımızda. Kaputu açar açmaz hemen 1-2 beliriyor etrafta hayırdır hocam diye :D

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

ahahaha ya o hakikaten var bizim insanımızda. Kaputu açar açmaz hemen 1-2 beliriyor etrafta hayırdır hocam diye :D

Hatta taktik yaptım.verdim eline birinin penseyi tut şunu ben sıkayım diye.Adama bayağı güzel çıraklık yaptı severek  1 saat kadar :) Çözüm olmuyor denemeyin

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Ahahahaha bende bi esnafa pense getirttim zoruna gitti bu yaştan sonra çıraklık yaptım diye :D

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

www.reyondanal.com    Aradığım halı v.s klipslerini buldum sonunda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Ya benim sileceklerin altındaki ızgaralar sallanıyor,plastik olanlar,normal vida da tutmuyor plastik bi klips lazım burada olanlardan galiba

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Ya benim sileceklerin altındaki ızgaralar sallanıyor,plastik olanlar,normal vida da tutmuyor plastik bi klips lazım burada olanlardan galiba

plastik kapak altında normal vida olması lazım onların.

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

plastik kapak altında normal vida olması lazım onların.

evet vida varda sadece bi yere giriyor o da sadece kendini sıkıyor:D yani plastik ızgarayı tutan bir şey yok,eskiden üzerinde bir plastik aparat gibi bir şey varmış. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok beğendim siteyi, gayet güzel.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Çok beğendim siteyi, gayet güzel.

Kel kel vidalara paydos :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Altı boş olamaz.Oradaki yuva bozuktur.Ona göre bağlantılar var bu sitede.

http://eucatparts.com/?action=cat_ford_unit&s_id_grp=1413220&s_id_model=5    buradan görebilirmisin parçayı bilmem ama ben çok faydalanıyorum bu siteden

Babacım nereden buldun burayı valla helal olsun :D Benim dediğim bölümü de buldum,kırmızı yuvarlağa aldım,camın hemen önündeki panel işte. Tangır tungur boşta orası,plastik parçaları vardı vidaların oralarda ama hep kopmuş,vidalar paslanmış vs. Bende de takıntı var ufak tefek şeylere illet oluyorum. Oradaki gösterdiği kodun parçasını bulabilirim herhalde dediğin yerde.

imgur sorun çıkartıyor,fotoğrafı şöyle koysam sıkıntı olur mu acaba?

http://i.imgur.com/vW58dLo.png

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Hazır sorunlardan bahsetmişken,yeni gelen elm327 cihazı sıkıntısız bağlandı ve 2 hata gösteriyor

P0117-Powertrain(Engine Coolant Temparature Circuit Low Input)

P0500-Powertrain( Vehicle Speed Sensor)

Birisi hız sensörü arızası ama onu yeni değiştirdim neden böyle bir arıza gösteriyor anlamış değilim. Sıkıntılı olsa sensör stop etmeler devam ederdi en kötü diye düşünüyorum. Diğer arızayla ilgili bilgisi olan varsa dinlemeye hazırım:)

dns ayarları ile görebiliyoruz imgur u :)

Upload ederken sıkıntı oldu,inatla yüklemedi fotoğrafı:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hararet müşürü hata veriyor.

Clear ettiniz mi log'ları? Araç çalışmıyorken, akü konumunda iken silmeniz gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Babacım nereden buldun burayı valla helal olsun :D Benim dediğim bölümü de buldum,kırmızı yuvarlağa aldım,camın hemen önündeki panel işte. Tangır tungur boşta orası,plastik parçaları vardı vidaların oralarda ama hep kopmuş,vidalar paslanmış vs. Bende de takıntı var ufak tefek şeylere illet oluyorum. Oradaki gösterdiği kodun parçasını bulabilirim herhalde dediğin yerde.

imgur sorun çıkartıyor,fotoğrafı şöyle koysam sıkıntı olur mu acaba?

http://i.imgur.com/vW58dLo.png

Sehpadaki tozu,çorbadaki tüyü bulan adamım ben :) Trafik polisinin yüzlerce aracı durdurmayıp muayene geçtiği gün durdurduğu adamım :) Kim bulacaktı ya
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Hararet müşürü hata veriyor.

Clear ettiniz mi log'ları? Araç çalışmıyorken, akü konumunda iken silmeniz gerekiyor.

Cihaz çalışıyor mu diye baktım sadece,detaylı incelemedim açıkçası,sadece hatalara baktım. Silme işi nasıl yapılıyor kurcalamadım hiç. Şimdi ben hatları silince tekrar hata verirse mi sıkıntı sürekli hale geliyor?

Sehpadaki tozu,çorbadaki tüyü bulan adamım ben :) Trafik polisinin yüzlerce aracı durdurmayıp muayene geçtiği gün durdurduğu adamım :) Kim bulacaktı ya

ahahahaha o zaman bu iş için biçilmiş kaftansınız. Yıllardır arabam yoktu Ford Ka sahibi oldum,bir anda kafayı bozdum arabayla,binmekten çok sağında solunda nesi eksik onlarla uğraşıyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

İstanbulda bu cihazı satan yokmudur.Bir tane geldi bağlanmıyor.Bir tane daha boşa gitmesin bari

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Cihaz çalışıyor mu diye baktım sadece,detaylı incelemedim açıkçası,sadece hatalara baktım. Silme işi nasıl yapılıyor kurcalamadım hiç. Şimdi ben hatları silince tekrar hata verirse mi sıkıntı sürekli hale geliyor?

Tekrar ederse bi akü söküp takacağız. Sonrasında yine ederse sorun var demektir.

İstanbulda bu cihazı satan yokmudur.Bir tane geldi bağlanmıyor.Bir tane daha boşa gitmesin bari

Bende bir sürü var ama 2.1 olmalı verisiyonların. Haftasonu bakarım.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Tekrar ederse bi akü söküp takacağız. Sonrasında yine ederse sorun var demektir.

Bende bir sürü var ama 2.1 olmalı verisiyonların. Haftasonu bakarım.

İnşallah arada vardır.Bu arada version satıcıda 1.5 diyordu ona rağmen bağlanmadı
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Ben bi el atayım o zaman programa,sileyim hataları, sonra tekrar denerim. Akünün bi başını çıkartıp takmak yeterli olur herhalde :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bugün reyondanal.com dan siparişlerim klips,civata v.s geldi.Kaliteleri bence 10 numara klipslerin.Çapaklı çakma baskılar değil son derece orjinal duruyor ürünler,ayrıca paketleme sistemlerindeki hassasiyet tam notluk.İhtiyacı olanlar değerlendirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Bu klips,civata vs. Neye göre alıyorsunuz. Kodu,numarası vs var mı? Mesela benim kapıların iç kısımları atmış aralık duruyor, kaplama yapmışlar, artık onları tutan tırnak mı neyse kopmuş galiba. Parmak girecek kadar boşluk var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...