İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Sani Gerşon

O aparatlara ulaşmaya çalışıyorum,onlar olmadan mümkün değil galiba:)

Meyve bıçağı ile yapanlar mevcuttu forumda ama :s

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Meyve bıçağı ile yapanlar mevcuttu forumda ama :s

Ben şiş,tornavida bi gireyim de en son durumu burada açıklarım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Bilir

ince demir elbise askıları var onlardan iki tane kesip U şeklini verince oluyor, daha önce peugeot aracımda da aynısını yapmıştım aynısını yine kullanıyorum demirleri gözlerden sokunca dışa doğru gerdirip teybi çekeceksin 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

teyp açıkken 1-6 kanal tuşuna yanı anda basılı tutun seri no çıkıyor mu bakalaoım

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

ince demir elbise askıları var onlardan iki tane kesip U şeklini verince oluyor, daha önce peugeot aracımda da aynısını yapmıştım aynısını yine kullanıyorum demirleri gözlerden sokunca dışa doğru gerdirip teybi çekeceksin 

Bu çok mantıklıymış:)

teyp açıkken 1-6 kanal tuşuna yanı anda basılı tutun seri no çıkıyor mu bakalaoım

Bundan hiç haberim yoktu olursa süper.

Yorum bağlantısı
Ahmet Bilir

benim aracımda şoför tarafındaki güneşliğin arkasında teyp kodunı yazan bir etiket var sizde de olmasın 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

benim aracımda şoför tarafındaki güneşliğin arkasında teyp kodunı yazan bir etiket var sizde de olmasın

Aynen bende de orada yazıyordu
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Merkezi kilidim bugün itibari ile halloldu.Yine ustalarımızın şunu iptal ettim bunu iptal ettim şeklinde çözüldü.Neticede kilitlenip açılıyor.Her tamirci gibi bu da yahu bunlar da araba değil cinsinden lafa başlayıp,sonra 10 bine alalım hemen ile noktaladı :) Hala azmimi koruyorum binecem buna.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Şoför tarafındaki güneşliğim yok :D bugün metal askıyla sökme operasyonu yapmayı hedefliyorum bakalım:)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Ka nın bu plastik parçaları beni sonunda 3D yazıcı sahibi yapacak.Bu parçaların yan sanayisini yapan adam plastik kalitesinden çaldığı parayla çok zengin olmuşmudur acaba ? Bu kadar kötü yan sanayi parça olamaz.Kapı koluna dokunduğum hassasiyetle bebekliğinde çocuğumua dokunmadım be 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Ka nın bu plastik parçaları beni sonunda 3D yazıcı sahibi yapacak.Bu parçaların yan sanayisini yapan adam plastik kalitesinden çaldığı parayla çok zengin olmuşmudur acaba ? Bu kadar kötü yan sanayi parça olamaz.Kapı koluna dokunduğum hassasiyetle bebekliğinde çocuğumua dokunmadım be 

ahahahaha 3d yazıcı sahibi olursanız bana da bir tane güneşlik ayarlar mısınız?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

ahahahaha 3d yazıcı sahibi olursanız bana da bir tane güneşlik ayarlar mısınız?

Güneşliklerimi kendim kaplayacağım ben de bulamadım temizini.4 denemem filan pot yapmadan dikebildim sonunda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güneşliklerimi kendim kaplayacağım ben de bulamadım temizini.4 denemem filan pot yapmadan dikebildim sonunda :)

Resim göremedik?

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Resim göremedik?

Sergilenecek kadar güzel olmadı daha :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

yahu bende hiç yok bulamadım piyasada,çıkmasını mı aramak lazım acaba. Ya o değilde benim bagaj su almış onu halletmem lazım,o kadar yapmur yağdı bu zamana kadar ıslanmadı hiç,baya su girmiş çözemedim durumu :angry:

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

yahu bende hiç yok bulamadım piyasada,çıkmasını mı aramak lazım acaba. Ya o değilde benim bagaj su almış onu halletmem lazım,o kadar yapmur yağdı bu zamana kadar ıslanmadı hiç,baya su girmiş çözemedim durumu :angry:

Çıkmacıdakiler baktım elimle bile dokunamadım,kaldı ki oraya takayım :) Uyabilen modeller olabilir dedi çımacı.Bagaj lastiğinden dediler bende de hafif vardı su alma.Cumartesi İkitelli sanayide metre ile fitil satan bir yer varmış gidip bütün kapıların fitilini değiştireceğim.Metresi çok ucuza orjinal gibi dedi kaportacı.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çıkmacıdakiler baktım elimle bile dokunamadım,kaldı ki oraya takayım :) Uyabilen modeller olabilir dedi çımacı.Bagaj lastiğinden dediler bende de hafif vardı su alma.Cumartesi İkitelli sanayide metre ile fitil satan bir yer varmış gidip bütün kapıların fitilini değiştireceğim.Metresi çok ucuza orjinal gibi dedi kaportacı.

Bagajda sorun varsa öncelikle stoplara bakmak lazım. Araç arkadan vuruk, kazalı ise bazen tam yapılamamışsa bu sorunlar çıkabiliyor.

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Bagajda sorun varsa öncelikle stoplara bakmak lazım. Araç arkadan vuruk, kazalı ise bazen tam yapılamamışsa bu sorunlar çıkabiliyor.

Yani anlamadım 3 aydır bende araç o kadar yıkandı,ıslandı,baya suya maruz kaldı hiç ıslaklık olmadı. Eşim fark etmiş,baya baya su olmuş,bi bakayım da fitil falan komple değiştiririm. Musa hocam sen bi al da duruma göre memnun kalırsan bende komple değiştireyim masrafsız olacaksa. Bir de fitillerin içine serum hortumu sokma atraksiyonu vardı bi yerde görmüştüm zamanında. Daha mı sağlıklı oluyormuş neymiş. 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Belki de en yüksek ihtimal budur.Bu arabalara hep salla gitsin işlemi yapıldığından herşeyi uyduruk olabilir.Döşeme üzerine vida sıkan adamlar tarafından kullanılan araçlar.Klipsin tanesi 1 lira değil arkadaş civatanınki de neden oraya vida sıkar bir adam anlamak güç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Yani anlamadım 3 aydır bende araç o kadar yıkandı,ıslandı,baya suya maruz kaldı hiç ıslaklık olmadı. Eşim fark etmiş,baya baya su olmuş,bi bakayım da fitil falan komple değiştiririm. Musa hocam sen bi al da duruma göre memnun kalırsan bende komple değiştireyim masrafsız olacaksa. Bir de fitillerin içine serum hortumu sokma atraksiyonu vardı bi yerde görmüştüm zamanında. Daha mı sağlıklı oluyormuş neymiş. 

Duymamıştım serum hortumu olayını.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

LPG var mıydı?

Yağmur bambaşkadır, su testi yaptırın. Biri bagaja girsin, öbürüde basınçlı suyu bassın her yere yavaş yavaş. Çıkar ortaya.

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Duymamıştım serum hortum olayını.

Kapı fitillerini sertleştirmek ve ses olayını azaltmak için yapan varmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Contalar değişince,biraz da yalıtım malzemesi sesi azaltır sanıyorum.Şu haliyle bile ses minimum.Kapı,kaput,bagaj menteşelerini de ayarlatacak adam gibi bir usta bulursam sanırım bayağı sessiz olacak.Sol kapımda sallanmayan yer olmadığından oradan gıcık sesler geliyor.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Contalar değişince,biraz da yalıtım malzemesi sesi azaltır sanıyorum.Şu haliyle bile ses minimum.Kapı,kaput,bagaj menteşelerini de ayarlatacak adam gibi bir usta bulursam sanırım bayağı sessiz olacak.Sol kapımda sallanmayan yer olmadığından oradan gıcık sesler geliyor.

Osman usta diyoruuuum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Osman usta diyoruuuum :)

Kafamda şöyle bir plan yaptım.Önce yürüyen aksamı çözdük orası sorunsuz şimdilik,sonrasında kapı ayarı pimlerin lastik contaların değişimi,iyi bir hidrolikçi buldum pompaları ve direksiyon kutusunu yarın çözecek İnşallah.Sonrasında Osman Ustayla karterden kapak contasına,subap ayarından debriyaj değişimine çok işimiz var.Arabanın sağı solu bir toplansın diye bekledim.Sonrasında genelde var ise bir eksik o söyler artık.Hortum v.s eksiklerim var bu arada onları da alayım hele.Maslak bana uzak kalıyor şimdi tek tek bu işlemler için oraya gidip gelmek uzun iş.Yoksa ben de bunun dilinden anlayan Ustanın bakması taraftarıyım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...