İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Sani Gerşon

hayırlı olsun ben de inat ettim binecem buna benimkide 97 ka. aracı aldım 4 lüye bastım bütün sinyal sistemi gitti. Merkezi kilit ölüydü her iki kapı kilidini de tamir ettirdim yeni merkezi kilit sistemi yaptırdım. Elektrik tesisatı da elden geçti. 80 tl masrafı oldu. şimdi radyo sinyaller merkezi kilit tamam. yalnız dikkat ettim bütün lastikler 175 65 14 sağ arka lastik 185 75 14. bu kadar da geçiştirilmez ki ya. birde 70 i geçince sağa sola sallamaya başlıyor araç kendini lastikten büyük ihtimalle orijinal ölçülerine dönemk lazım hemen

Lastikte orjinale döndükten sonra salıncakları kontrol ettirmekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Burak Doğan

1999 model ka aldım ama arıza çıktı yakıt pompası diyo servis bulamadım ama orjinalini bide kaç bar olduğunu öğrenemedim baba yardomcı olurmusunuz nerden bılurum orjinsl şamandıra pompa bide kaç bar

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1999 model ka aldım ama arıza çıktı yakıt pompası diyo servis bulamadım ama orjinalini bide kaç bar olduğunu öğrenemedim baba yardomcı olurmusunuz nerden bılurum orjinsl şamandıra pompa bide kaç bar

Merhaba,

Orjinalinin kaç bar olduğunu bilen pek çıkacağını sanmıyorum. MErkez oto'ya sorabilir misiniz?

Ayrıca yetkili servisten şasi numaranızla gerekli parça kodunu öğrenebilir, dışarıdan da araştırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bu arada İstanbuldan bir daha parça almaya tövbe ettim.Sağolsun arkadaşlar Anadoluda bulunabileceğini söylediler.Hız sensörü İstanbul-200...Gaziantep 180...Antalya 140 :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada İstanbuldan bir daha parça almaya tövbe ettim.Sağolsun arkadaşlar Anadoluda bulunabileceğini söylediler.Hız sensörü İstanbul-200...Gaziantep 180...Antalya 140 :)

Aynı kodla mı?

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Evet Süleyman bey burada paylaşmıştı resmi o resmi yolladım.İnşallah benim araçtaki de aynıdır :)

Yorum bağlantısı
Burak Doğan

Şasi numarasını verdim merkez otoya yokdediler hiçbiyerde bulamıyorum hep yan sanayi oda uymuyo çıkmada aldım oda uymadı

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şasi numarasını verdim merkez otoya yokdediler hiçbiyerde bulamıyorum hep yan sanayi oda uymuyo çıkmada aldım oda uymadı

Yetkili servis dışında dmeek ki başka çare gözükmüyor.

Yorum bağlantısı
Burak Doğan

Yetkili servise gittim arıza tespit yapıldı 4500tl fiyat çıkardı oksijen sensörü fan motoru yakıt samandıra oda takıp denicez dedi ekstra msliyet yükselebilir dedi bende geri aldım

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yetkili servise gittim arıza tespit yapıldı 4500tl fiyat çıkardı oksijen sensörü fan motoru yakıt samandıra oda takıp denicez dedi ekstra msliyet yükselebilir dedi bende geri aldım

Parça kodlarını ve parça listesini yazılı olarak alabilirsiniz onlardan. Sonrasında siz parça temini yaparsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bu tür tamirat işleri yapan yerler var.Bence o tür yollar aranmalı.Direksiyon pompası tamir ediliyor ise bence o da ediliyordur.

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Hız sensörü 200se iyiymiş Istanbul fiyatı:) heder oldum heryere baktım da bulamadım :D

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Hız sensörü 200se iyiymiş Istanbul fiyatı :) heder oldum heryere baktım da bulamadım :D

Sizin verdiğiniz Antep numarasını arayacakken sonradan Antalyada bu numarayı buldum :) Adam da şaşırdı haliyle '' abi bizi neden aradın İstanbulda parçacı yokmu diye :) Şimdi bir elim Yunanistanda bir elim Anadoluda parça arıyorum.O göstergeleri ve o tamponu adam edeceğim kararlıyım :)

Renkleri ayarlayabilirsem buna benzeteceğim göstergeleri İnşallah :)

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-KA-PLASMA-GLOW-WHITE-DIAL-KIT-SPEEDO-DASH-LIGHTING-UPGRADE-/251248999123

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Oo iyiceymiş yalnız bu gösterge :) bizimkilere oluyor mu acaba sorun orada.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu bir kağıttır arkadaşlar. Arkasında aydınlatma mevcut. Tabii ki uyar. Komple gösterge değişmez, KA'nın hız ve benzin kağıtları değişir.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
(düzenlendi)

Polonyada bir firma aydınlatmalı olanını yapıyor araca göre. http://www.moman.pl/ford-ka-(1996---2006),137,112.html  .Android saatlerin bazılarına torque app çalıştırılabiliyormuşhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.liveware .saati de km yelkovanının önüne monte edebilirsem diye beyinde fırtınalaar fırtınalar :) tabi gösterge çerçeveleri krom olursa harika.Adamlar muhtemelen pvc üzerine Uv baskı ile filan yapıyorlar bunu 2 led dimmer filan bakacağız sonuca,polonyalıya 50-60 Eur veresim yok :)

tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

Kağıda o kadar para vermeye gerek yok o zaman,neyse hocam sen bi yapda bakalım nasıl duruyor :D

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Kağıda o kadar para vermeye gerek yok o zaman,neyse hocam sen bi yapda bakalım nasıl duruyor :D

O göstergeden kurtulmam lazım :) Ama öyle ama böyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Saka

Merabalar üniversite öğrencisiyim ford ka almayı düşünüyorum bi tane 110 binde buldum döşemeler iyi durumda temiz gözüküyor fakat ön takım salıncak amortisör değişmiş bu değişenleri normal mi karşılamak lazım. Genel olarak ford ka alırken önerilerinizi de bekliyorum

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O yastaki aracin yuruyeninin degismesi kadar normal bir sey yok. Omru uzar. Ancak ozelden paylastiginiz araci asla almazdim. Buraya da paylasin ki, herkes görsün.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...