Musa Değerli 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 1998 model.Hiç bir ses ve titreme yok 25000 gösteriyor ama 125 mi 225 mi belli değil.Araç 80 i geçince gezmeye başlıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 1998 model.Hiç bir ses ve titreme yok 25000 gösteriyor ama 125 mi 225 mi belli değil.Araç 80 i geçince gezmeye başlıyor KA'ların salıncakları narindir. Öncelikle orjinali(!) ile değişin salıncakları. Rotlara falan bakılsın. Ondan sonra 130'a kadar ok gibi gitmeli. Zaten 150 maksimum görüyor. Lastik havaları kontrol edilmeli, lastikler eski ise değiştirilmeli. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Hocam yavaş bedavaya araba aldık,az sevinelim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Hocam yavaş bedavaya araba aldık,az sevinelim Araç can taşıyor. Riske edilmeli mi sizce, size kalmış Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Dakika bir sol kapı kilidi takılı kaldı sökerken cam düğmesini bozdum sigortaları denerken teyp kodu gitti teyp kodunu 3 kez yanlış girdim geri sayıyor.Teybi sökemedim (şimdilik bu kadar) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Dakika bir sol kapı kilidi takılı kaldı sökerken cam düğmesini bozdum sigortaları denerken teyp kodu gitti teyp kodunu 3 kez yanlış girdim geri sayıyor.Teybi sökemedim (şimdilik bu kadar) Teyp için forumda aratın, konusu var. Kod için mutlaka bir üyemiz yardımcı olur. Sakın daha denemeyin, teyp hepten çöpe gidebilir. Kapı kilidi nasıl takılı kaldı? Cam düğmesine ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Teyp için forumda aratın, konusu var. Kod için mutlaka bir üyemiz yardımcı olur. Sakın daha denemeyin, teyp hepten çöpe gidebilir. Kapı kilidi nasıl takılı kaldı? Cam düğmesine ne oldu? Teybin arka kısmın da M le Başlayan model no var yazarsanız yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Aparatsız sökülmüyormuş galiba internetten baktığıma göre.Başka bir yolu varmıdır. Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Aparatsız sökülmüyormuş galiba internetten baktığıma göre.Başka bir yolu varmıdır.bildiğim yok galiba Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Kapı açık iken kumandaya dokundum dil içeri döndü kilitleme konumuna.Sonrasında açmadı kapı açık gitmeyeyim diye söktüm perçinleri sökemeyince byağı zor çıktı.Soket moket hepsi bir yanda kapattım idareten,cam düğmesi aşınmış diye yenisini taktım onda sorun yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Aparatsız sökülmüyormuş galiba internetten baktığıma göre.Başka bir yolu varmıdır. Aparatsız sökemezsiniz. 4 tane dili içeri itmeniz lazım mutlaka. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Bir elektronikçiye uğrayacaz sanırım,kilit yanında hafif kalıyor zaten teyp.O kafama takıldı kapı içeriden açılıyor dışarıdan açılmıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Bir elektronikçiye uğrayacaz sanırım,kilit yanında hafif kalıyor zaten teyp.O kafama takıldı kapı içeriden açılıyor dışarıdan açılmıyor Kaportacı veya kilitçiye gitmeniz lazım. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Kilitçinin ilk tepkisi '' Yaa bunda perçin var şimdi yaaa bu nasıl sökülecöüffff '' Adam yok memlekette adam.Bir perçin tabancası alsam hayatımda ilk kez görmeme rağmen yapabileceğime inanıyorum adam oto kilitçi.Koçtaş 39.90 perçin tabancası hayırlı olsun macera başlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Kilitçinin ilk tepkisi '' Yaa bunda perçin var şimdi yaaa bu nasıl sökülecöüffff '' Adam yok memlekette adam.Bir perçin tabancası alsam hayatımda ilk kez görmeme rağmen yapabileceğime inanıyorum adam oto kilitçi.Koçtaş 39.90 perçin tabancası hayırlı olsun macera başlıyor. Musa bey, prosedürleri foto'larsanız herkes faydalanabilir. Bu arada, No Name'i bi arayaın, Osman ya da Fatih usta ile görüşün. Onlar da bi yerlere yönlendirebilirler sizi. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Musa bey, prosedürleri foto'larsanız herkes faydalanabilir. Bu arada, No Name'i bi arayaın, Osman ya da Fatih usta ile görüşün. Onlar da bi yerlere yönlendirebilirler sizi. Osman Usta ziyaretini boyayı ve döşemeler hallolduktan sonra düşünüyorum.Önce sağlam bir elektrikçiye tesisatı yeniden çektireceğim.Sonra bujiden salıncağa,lastiğe parçaları alıp Osman Ustaya Ben buna uzun süre bineceğim sevdim arabayı. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Hocam tape sökme işi çok zor olmasa gerek ben bi ara baya araştırdım da,deneme şansım olmadı. Video yardımcı olur umarım. Bu arada benim de arabanın elektrik aksaminda sıkıntı var illet etti beni. Bi arka silecek gider,bi korna bi bagaj açma tuşu. Neyse video burada https://youtu.be/tfS1dDxmNXA Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Hocam tape sökme işi çok zor olmasa gerek ben bi ara baya araştırdım da,deneme şansım olmadı. Video yardımcı olur umarım. Bu arada benim de arabanın elektrik aksaminda sıkıntı var illet etti beni. Bi arka silecek gider,bi korna bi bagaj açma tuşu. Neyse video burada https://youtu.be/tfS1dDxmNXA Elektrikçiyle konuştuk,fazla tutmayacağını söyledi tesisatı yeniden çekmenin.Ayrıca 3-4 ilave de yapacağım.Malum kablolar zamanla ömrünü tamamlıyor.Güzel de bir yalıtım ile sanırım çözülmeyecek sorun yok.150-200 tutar en fazla dedi bana fiyat makul geldi açıkçası.Videoyu seyrettim aparat her durumda lazım kendim sökmek için. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Komple degisiklik için uygunmuş fiyat,dediğiniz gibi baya haşat oluyor kablolar,ben de yakın zamanda halledeyim,baya yağmurlu bi günde arka silecek iptal olmuştu hoş olmadı Bu arada teyp kaset çalar olduğu için, eskiden çok revaçta olan aux yapma aparatı aldım mp3 player ile canavar gibi performans gösteriyor bilginiz olsun:) 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Sınıfının bence en iyi arabalarından biri,ama malesef hep idarelik araç olarak alındığı için her sahibi ölmeyecek kadar yem veriyor bu araçlara.Ne elektriğine ne motoruna zerre özen göstermiyorlar.O yüzden habire 3-5 masrafı çıkıyor.Çok enteresan ford ka alana kadar herkes '' yaww hap kadar araba,piyasası yok,elinde kalır'' derken,aldıktan sonra '' yaww hep istemiştim bir ka almayı '' diyor Platonik aşıkları çok arabanın.İnatçıyım binecem buna Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Valla 1 numaralı yalan piyasası yok olayı ki olmasa da olur benim de niyetim binebildiğim kadar binmek:) Almadan önce 1 2 ay deli gibi bakındım gerçekten temiz olanı aynı gün gitti kaç tane kaçırdım. Neyse artık elimizden geldiği kadar bakımını aksatmazsak sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum. Kazasız belasız kullanalım Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Geri sayma işleminden sonra teyp açma düğmesine bastığımda teyp açılmadı.Herşey bittimi teyp için yapılacak birşey yokmudur ? Bu arada güneşliğe dikkatli bakınca önceki sahiplerinden biri teyp kodunu yazmış üzerine Ama iş işten geçmiş oldu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Geri sayma işleminden sonra teyp açma düğmesine bastığımda teyp açılmadı.Herşey bittimi teyp için yapılacak birşey yokmudur ? Bu arada güneşliğe dikkatli bakınca önceki sahiplerinden biri teyp kodunu yazmış üzerine Ama iş işten geçmiş oldu.10 kereden fazla kod girdiyseniz gecmis olsun. Ancak 2 3 4 5 li tus takimi da tam yerine oturmuyor olabilir. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 10 kereden fazla kod girdiyseniz gecmis olsun. Ancak 2 3 4 5 li tus takimi da tam yerine oturmuyor olabilir. aynen sorun buymuş yerine oturttum boyacıya bırakırken tekrar 36 dan geri saymaya başladı.Şimdilik 1 haftalığına ayrıldık Ka ile. 1 Yorum bağlantısı
can lafcı 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Sınıfının bence en iyi arabalarından biri,ama malesef hep idarelik araç olarak alındığı için her sahibi ölmeyecek kadar yem veriyor bu araçlara.Ne elektriğine ne motoruna zerre özen göstermiyorlar.O yüzden habire 3-5 masrafı çıkıyor.Çok enteresan ford ka alana kadar herkes '' yaww hap kadar araba,piyasası yok,elinde kalır'' derken,aldıktan sonra '' yaww hep istemiştim bir ka almayı '' diyor Platonik aşıkları çok arabanın.İnatçıyım binecem buna hayırlı olsun ben de inat ettim binecem buna benimkide 97 ka. aracı aldım 4 lüye bastım bütün sinyal sistemi gitti. Merkezi kilit ölüydü her iki kapı kilidini de tamir ettirdim yeni merkezi kilit sistemi yaptırdım. Elektrik tesisatı da elden geçti. 80 tl masrafı oldu. şimdi radyo sinyaller merkezi kilit tamam. yalnız dikkat ettim bütün lastikler 175 65 14 sağ arka lastik 185 75 14. bu kadar da geçiştirilmez ki ya. birde 70 i geçince sağa sola sallamaya başlıyor araç kendini lastikten büyük ihtimalle orijinal ölçülerine dönemk lazım hemen Yorum bağlantısı
Recommended Posts