İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Barış Kalkan

aracı su ile yıkamak yerine conta yenilendikten sonra balata spreyi ile temizleyin,  2 kutu gider sanırım en sonda temiz  kuru bir bez ince tornavida yardımı ile buji etrafına dolan yağ kalıntılarını kendiniz temizleyebilirsiniz, fakat conta değişiminden sonra yağ sorunu devam edebilir orjinal conta bulmaya çalışın yoksa sorun çözülmez. 

bip ses için başıma gelen bir şey değil normalde farlar açıksa kapı açıldığında yapar. sizde farlarda kapalıymış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ozan Süner

Herkese iyi aksamlar, araniza her an katilabilirim. Katilabilirim diyorum cunku 2001 model bir ka buldum orginal 76000 km de ve ghia sahibi 12.000 lira istiyor ve ben sabahtan beri formunuzu hatim ettim ne cok sorun varmis dedim kendi kendime. Simdi kafamda bir soru isareti olustu acaba almasam mi diye ama size sorsam tabii ki araci tavsiye edeceksiniz. Araci agirlikli esim kullanacak ve yeni muayeneden gecmis. Bu km deki bir aracta kronik sorunlar dediginiz sorunlar kac kmlerde baslar ve motoru kac km goturur biraz bilgi verir misiniz?

Saygilar

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Triger seti zincir KA'larda sıkıntı vermez uzunca zaman. Elektrik aksamında, ön takımda, baskı-balata yani debriyajında ve de dış görünüşte bir sıkıntı yoksa pazarlık ile alınabilir. Onun dışında daha eski kullanıcı arkadaşlar yorum yazacaklardır. Sevgilerle..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Süleyman Çil

Arkadaşlar merhaba aracı devrinde kullanmama rağmen harareti çok çabuk yükseliyor fan açıyor sebebi ne olabilir ( obd cihazımdan takip ediyorum)

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Arkadaşlar merhaba aracı devrinde kullanmama rağmen harareti çok çabuk yükseliyor fan açıyor sebebi ne olabilir ( obd cihazımdan takip ediyorum)

Devirdaim pompasında sorun vardır hocam. Tıkanma ihtimali yoktur diye düşünüyorum. Elektriki bir sorun olma ihtimali %60

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1- Kaç derecede fan açıyor?

2- Kaç derecede fan kapıyor?

3- Kaç dakikada bu dereceleri görüyor?

Yorum bağlantısı
Süleyman Çil

Obd cihazına göre 210 da fan açıyor 200 de kapıyor dakika olarak hesaplamadım i

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

200?????

100 derecede fan açmalı, 90'da kapamalı. 5dk geçmeden hararet 80'e gelmeli.

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Off 220 mü :shok:  yanlışlık var fahrenayt mı  gösteriyor yada müşür arızalı olabilir115 civarı zaten hararet ışıgını yakıyor hareret ışıgı yanmıyorsa müşürde sorun var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Off 220 mü :shok: yanlışlık var fahrenayt mı gösteriyor yada müşür arızalı olabilir115 civarı zaten hararet ışıgını yakıyor hareret ışıgı yanmıyorsa müşürde sorun var

Hararet ışığı 106 da yanmıyo muydu?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hararet ışığı 106 da yanmıyo muydu?

110'da hararet ışığı yanıyor.

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

210 fahrenheit 99 santigrat 

200 fahrenheit 93 santigrat 

Obd programından birimleri santigrat ve metrik olarak düzeltiniz. hızınızı da mil olarak görüyorsunuz sanırım Süleyman Bey.

Yorum bağlantısı
Süleyman Çil

210 fahrenheit 99 santigrat

200 fahrenheit 93 santigrat

Obd programından birimleri santigrat ve metrik olarak düzeltiniz. hızınızı da mil olarak görüyorsunuz sanırım Süleyman Bey.

evet aynen dediğiniz gibi düzelteyim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

110'da hararet ışığı yanıyor.

Allah o günleri göstermesin Sani Hocam.  :shok:

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Süleyman Bey araçların normal çalışma sıcaklıkları 80 santigrat ile 90 santigrat derece arasıdır. Sizin araç çabuk ısınıyorsa, bu ısısını koruyorsa ve 97santigratı geçmiyorsa ne güzel bir düzene ve işleyişe sahiptir.  :good1:  :good1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Temperature'ı C'ye alın.

Ayrıca, Fuel'ı l/100'e, co2 emission'u da gr a çekin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Çil

Temperature'ı C'ye alın.

Ayrıca, Fuel'ı l/100'e, co2 emission'u da gr a çekin.

Teşekkürler sani bey düzelttim

Süleyman Bey araçların normal çalışma sıcaklıkları 80 santigrat ile 90 santigrat derece arasıdır. Sizin araç çabuk ısınıyorsa, bu ısısını koruyorsa ve 97santigratı geçmiyorsa ne güzel bir düzene ve işleyişe sahiptir. :good1::good1:

Alper bey 3-5 dur kalkta hararet ibresi direk kırmızı bölgeye geliyor ve fan açıyor
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Teşekkürler sani bey düzelttim

Alper bey 3-5 dur kalkta hararet ibresi direk kırmızı bölgeye geliyor ve fan açıyor

OBD kaç dereceyi gösteriyor bu durumda?

Yorum bağlantısı
Süleyman Çil
(düzenlendi)

Obd 215 lerde (proğram brimlerini yeni düzelttim )

tarihinde Süleyman Çil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

wuu 101 santigrat diyorsunuz. (215F)

(212 fahrenheit 100santigrattır.)

Yorum bağlantısı
Süleyman Çil

wuu 101 santigrat diyorsunuz. (215F)

(212 fahrenheit 100santigrattır.)

aynen bir sıkıntı var ama çözemedim
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

araç suyu devirdaim yapmıyor mu acaba  :tirs:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...