İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Tarık Altuğ

Arabamda nazar var geçen hafta kmyon gibi yüksek bir araç vurmuş bagaj kaputunu sağlam çökertmişti onun yaptırdım, dün akşam bir densiz minibüsünü öyle bir park etmişki parkyerinden çıkarken sağ taraftan direğe sürttüm inip adamın arabasını parçalamak geldi içimden..

geçmiş olsun sağ ön tamponu bende sürttüm geçenlerde... bide geçen ehliyeti kaptırdım 52 promil ve acemilikten üfleyince ceza yazmak dışında bir seçenek kalmıyormuş 650 lira ceza yazıldı 6 ay ehliyet yok... çok içime oturdu...

Yorum bağlantısı
Özgür Anıl

Evet ebay dan almanyadan aldım ama elime geçmesi 1 ay sürdü. Yarın yağmur yağmazsa eğer resimlerini çekip eklerim

ne kadara aldınız ? kargo vs toplam ne kadar tuttu ?

Yorum bağlantısı
Türker Üner

ne kadara aldınız ? kargo vs toplam ne kadar tuttu ?

70 euro farlar için 55 euro kargo için 70 tl de ptt gümrük parası aldı

farları dediğim gibi 70 euro ya aldım ama açık arttırma ile aldım normal fiyatı 140 euro dan başlıyor

Yorum bağlantısı
Türker Üner

5VrLw.jpg

aracımın resimleri sırada tamponu boyatmak da var

kapı içleri de ingiltereden geldi sağ ve sol kapı

0Gffk.jpg

nc90j.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Farlar çok güzel olmuş. Tamponlarda ise işçilik hatası. Dediğiniz gibi tekrardan boyanmalı.

Kapı içleri niye değişti? Kumaş tekrardan kaplanamıyor muydu?

Yorum bağlantısı
Türker Üner
Farlar çok güzel olmuş. Tamponlarda ise işçilik hatası. Dediğiniz gibi tekrardan boyanmalı.

Kapı içleri niye değişti? Kumaş tekrardan kaplanamıyor muydu?

Kapıların plastik aksamı çok kötüydü kumaş kısmının arkasındaki kaplama da dağılmıştı ondan dolayı değişti

Tamponlarda enkısa zamanda yaptırıcam

Yorum bağlantısı
Türker Üner
farlar yakışmış tamponuda toplayınca süper olur..hayırlı olsun

Çok teşekkürler. Darısı diğer arkadaşların başına

Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay

arkadaslar bugun farkettim arka cam rezintansim calismiyor.erzurumda kulaniyorum ve arka camlarim buz tutuyor. sizce neden olabilir.sigortasina baktim saglam sizce neden kaynaklaniyor ve kendim yapabilirmiyim?gecen hafta calisiyordu neden oldu anlamadim

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Önce rezistans sigortasını , daha sonra rezistansa kadar elektrik gelip, gelmediğini kontrol et. Gelmiyorsa sebebini araştır (sigorta veya tel kopuğu olabilir). Geliyorsa rezistans tellerini dikkatli bir şekilde takip edereek, telelrde kopukluk olmadığını kontrol et. Kopukluk varsa bir tel ilavesi ile tamir ediyorlar. Diğer türlü komple cam değişecek. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

arkadaslar bugun farkettim arka cam rezintansim calismiyor.erzurumda kulaniyorum ve arka camlarim buz tutuyor. sizce neden olabilir.sigortasina baktim saglam sizce neden kaynaklaniyor ve kendim yapabilirmiyim?gecen hafta calisiyordu neden oldu anlamadim

Bagaj kapağınız ile kapağın kaportaya değdiği yerde 3 ya da 4 pin'lik bir bağlantı olmalı. Onları zımpalarayıp, wd40'layıp bir daha denemenizi öneririm.

Arka sileceğiniz çalışıyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan

Benim rezidansta eskiye nazaran çok geç çalışıyor ( yaşlı teyzeler gibiyim değil mi... her konuya benimde şuram ağrıyor gibi oluyor )..bagaj amortisörleri yıpranmış ve bagaj çok sert kapanıyor bununla ilgili bir sıkıntı yansıdı sanırım rezidansa....ama sigortadan da kaynaklanmıştı daha önce hiç çalışmadığında

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim rezidansta eskiye nazaran çok geç çalışıyor ( yaşlı teyzeler gibiyim değil mi... her konuya benimde şuram ağrıyor gibi oluyor )..bagaj amortisörleri yıpranmış ve bagaj çok sert kapanıyor bununla ilgili bir sıkıntı yansıdı sanırım rezidansa....ama sigortadan da kaynaklanmıştı daha önce hiç çalışmadığında

Rezistansın çok geç çalışmasına bir şey diyemem ama amortisörlerin sıfırı 50tl'miydi ne.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan

Sani dediğin pinleri ben sökemedim ..çokda zorlamak istemedim acaba bir tekniğimi var diye

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani dediğin pinleri ben sökemedim ..çokda zorlamak istemedim acaba bir tekniğimi var diye

Hayır hayır, sökmüyorsunuz :)

Üstünde yapacaksınız tüm işlemi.

Yorum bağlantısı
Şahin Balcı

Uzun bir aradan sonra herkese Bursa'dan selamlar...

Geçen sene değişmiş olmasına rağmen kalorifer musluğu (klimalı) tekrar arızalandı, pişe pie gidiyoruz :)

Bujileri orjinali ile değiştirdim, 3 no'lu kablo arızali idi, orijinal buji kablo takımı bulamadım Allied Signal taktırdım bozuk olanın yerine.

Kalorifer musluğu ve Motocraft buji kablo takımı malzeme maliyeti ne kadardır?

Bir de Bursa'dan arkadaş var ise, Ka'dan anlayan bir usta bulunur mu? Zira dün servise götürdüm, artık bakmıyoruz bu arabalara, parçası pahalı, müşteriler getirmiyor yetkili servislere dedi. Şaştım kaldım :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçen sene değişmiş olmasına rağmen kalorifer musluğu (klimalı) tekrar arızalandı, pişe pie gidiyoruz :)

Bujileri orjinali ile değiştirdim, 3 no'lu kablo arızali idi, orijinal buji kablo takımı bulamadım Allied Signal taktırdım bozuk olanın yerine.

Bir de Bursa'dan arkadaş var ise, Ka'dan anlayan bir usta bulunur mu? Zira dün servise götürdüm, artık bakmıyoruz bu arabalara, parçası pahalı, müşteriler getirmiyor yetkili servislere dedi. Şaştım kaldım :)

Yetkili servis mi söyledi bunu :s

Yorum bağlantısı
Türker Üner

kalorifer musluğu 35-40 lira buji kabloları da 40 lira bunların hepsini yedekparcaford.com adresinde bulabilirsin.

bende hepsini yeni değiştirdim oradan aldım

Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay

arka sileceklerim calisiyor sani bey.is cikisi karanlikta ilgilenemiyorum hafta sonu dediklerinizi yapacagim umarim rezinstansim icalisir.iyiki bu siteye uye olmusum.inanin ustalar bu aractan anlamiyor.tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan

Hayır hayır, sökmüyorsunuz :)

Üstünde yapacaksınız tüm işlemi.

ama plastik aksam avar oarda onun üzerinde nasıl zımpara yapacaz ve wd 40 sıkacaz onun üstüne ...beniml eğleniyormusun sani :)
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ama plastik aksam avar oarda onun üzerinde nasıl zımpara yapacaz ve wd 40 sıkacaz onun üstüne ...beniml eğleniyormusun sani :)

Foto çekebilirseniz seve seve anlatabilirim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan

Foto çekebilirseniz seve seve anlatabilirim.

arabayı dün( cumartesi) osman ve fatih ustaya bıraktım ...motordan gelen inleme sesi bilyadan,gaza basınca pırpır ses. Subaplardan, sağ taraf su alan yer silikonlanacak ( nerden aldığını hatırlıyamadım şimdi) kalirifer peteği değişecek tıkanmış ben düğme kırık sanıyordum,rezidans zayıftı geç çözüyordu ona bakılacak, 5.yılında 3. Kez diskler değişecek,bilya değişimi bu kadar sese bu masraf olmasın diye şanzuman yağı ile azaltılmaya çalışılacak,sağ cam sıkışıyordu oda düzeltilecek ...pazartesi arabayı alacağım durumu ve fiyatıda eklerim....çok keyifli bu ford ka ama biraz masraflımıdır nedir
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

arabayı dün( cumartesi) osman ve fatih ustaya bıraktım ...motordan gelen inleme sesi bilyadan,gaza basınca pırpır ses. Subaplardan, sağ taraf su alan yer silikonlanacak ( nerden aldığını hatırlıyamadım şimdi) kalirifer peteği değişecek tıkanmış ben düğme kırık sanıyordum,rezidans zayıftı geç çözüyordu ona bakılacak, 5.yılında 3. Kez diskler değişecek,bilya değişimi bu kadar sese bu masraf olmasın diye şanzuman yağı ile azaltılmaya çalışılacak,sağ cam sıkışıyordu oda düzeltilecek ...pazartesi arabayı alacağım durumu ve fiyatıda eklerim....çok keyifli bu ford ka ama biraz masraflımıdır nedir

Bunca zaman önceki sahipleri yüzünden bakımsız kalınca maalesef böyle oluyor. Ancak yazdıklarınız çok büyük masraf gibi durmuyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan

Bunca zaman önceki sahipleri yüzünden bakımsız kalınca maalesef böyle oluyor. Ancak yazdıklarınız çok büyük masraf gibi durmuyor.

650 gibi dendi bence fena masraf değil
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cumartesi çıkarken baktım da, KA nın yarısı ofise çıkmıştı :D , çok derli toplu bir KA imiş, uzun süredir bu kadar düzgününü görmemiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...