İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Tolgahan Köroğlu
(düzenlendi)

Satiliklarda konum var su an arac ust kapagi catladigi icin tamirde, orj. Parcalar ile yapiliyor, diger detaylar ilanda mevcut, isterseniz bi bakin suan ki sorunda cozuldugunde neredeyse bakim yapilmayan hicbir aksami kalmayacak.

tarihinde Tolgahan Köroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan
(düzenlendi)

klimalı yada klimasız farketmez sanırım bir tane vardı aslında serhat abinin sattığı kişi tekrardan satılığa çıkarmış ona ulaşabilsek iyi olur serhat abinin arabası iyi durumdaydı

tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erman Devrim

Bende piston segman olayına gireceğim sanırım bu parçaların kodunu bilen varmı arkadaşlar takım olarak satılıyor sanırım ee birde üst kapak contası lazım değilmi

Yorum bağlantısı

Barış merhaba bende satıyorum, aklında olsun

klimalı yada klimasız farketmez sanırım bir tane vardı aslında serhat abinin sattığı kişi tekrardan satılığa çıkarmış ona ulaşabilsek iyi olur serhat abinin arabası iyi durumdaydı

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

herkes dökülüyor yahu en fazla binen sanırım ben olucam satmayı aklımdan gecirmiyorum..

Hakan senin ilanı görmüştüm sahibinden.com da ama fiyat uymuyor bize

Yorum bağlantısı
Fatih Başaran

bende aklımdan geçirmiyorum , simdilik ama bakalım millet sattına göre yeni kasa KA alacak :)

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

çok çirkin yahu yeni kasa :D

arabanın bir tamponu kaldı boyanıcak her bir şeyini elden geçirdim bir sürpriz olmaz ise 2yıl daha satmam seviyorum arabamı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Başaran

tamponlar sıkıntı zaten bu arabada, benim ön tamponların elden geçmesi lazım ayrıldılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan
(düzenlendi)

ufacık araba ama gelen geçen dokundurmuş benimkilere, kendimiz spreyle boyamıştık oda yalan oldu.

tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Bugun fırsat bulursam kaportacıya gidip tamponlara el attırıcam sabah park ederken hacı yatmaz arka tamponun orta ve sol tarafın bağlantısını yeriden kırdı sanırım, yeni bir parça almadan kaportacı tamiri yapabilirmi?

Yorum bağlantısı
Erman Devrim

Ben im KA tamponları berbat haldeydi resmen rezalet di internnet ten plastik astar tampon boyası ve mat vernik aldım birde zımpara

300 tl lil işi 40 tl ye kendim yaptım 10 numarada oldu vallaha ama ben eskiden boyacılık yapmıştım tabanca ile elim yatkın zımpara vs. ye

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bugun fırsat bulursam kaportacıya gidip tamponlara el attırıcam sabah park ederken hacı yatmaz arka tamponun orta ve sol tarafın bağlantısını yeriden kırdı sanırım, yeni bir parça almadan kaportacı tamiri yapabilirmi?

Tamponlar kötü değilse yapar.

Yorum bağlantısı
Serhat Çitak

Yahu ben yaptırmıştım ama yine ufak bir esnemede gitmişti almaktansa tamir ettirmek uygun yollu daha iyi görünüyor ama dediğim gibi tamponları çok garip bu arabanın

Yorum bağlantısı

tamam Hakan aklımda senin araçta

Barış arabayı verdim. Yakında buralarda kendisini görebiliriz.

Siteyi tavsiye ettim kendisine.

Yorum bağlantısı
Cihan KILIÇ

Arkadaşlar, bugün bizim tosunla vedalaştık.

Arkasından bakarken vallahi billahi çok duygulandım.

Son zamanlarda epey saydırıyordum Ford'a fakat epey bağlanmışız haberimiz yok..

Hakan ile aynı gün satmışız arabalarımızı tesadüfe bak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan KILIÇ

Hakan ve Cihan hayırlı olsun yeni araç ne düşünüyorsunuz?

Ford düşünmüyorum Barış, şimdilik Fiat gibi standart bir şey bakacağım..şu an uygun fiyata bir Stilo var 2004 model.

Cam tavanı arızalı olduğu için ve tanıdık olduğu için fiyatı epey uygun.

Cam tavanın arızasını kendim halledersem bana çok uyguna gelmiş olacak..onun dışında Cruise Control, çift bölge klima, 4 airbag falan var.

Epey bir süre idare eder diye düşünüyorum bu yüzden tamir detaylarını araştırıyorum.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Seneye bende talipler listesinde olabilirim. Kızım üniversiteyi kazandığı için söz verdim. KA almayı düşünüyorum. Eski bir fordcu olarak.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Barış Kalkan

Erman geçmiş olsun ustaya gösterdinmi aracı durum nedir?

bende 3 aydır çözülemeyen su eksiltmeyi çözdüm, cumartesi günü devirdaim ve gergi rulmanları değişti, değişim sırasında farkettikki motor takozu alt vida yerinden çatlamış değiştirdik birazda kurcaladı usta kaçak nerden diye ve lpg baglantısından olduğu anlaşıldı :)

Yorum bağlantısı
Erman Coşkun

Beyler merhaba, bnm canavarın baskı balata değişecek.. 18, 19 ve 20 cm lik çeşitleri var.. yakın zamanda değiştiren oldumu merak ediyorum.. sizce hangisini taktırmalıyım.. farkları hakkında bilgisi olan varsa çok işime yarayacak..birde motorda titreşim sorunu var.. vibrasyon kasaya etki ediyor tıkır tıkır ses yapıyor..vites boşta iken özellikle..ustam motor takozunu değiştirtirdi, azaldı ama yine geçmedi..sıra şanzıman takozlarına gelecek diye korkuyorum :) yardımcı olursanız sevinirim..saygılar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...