Halil Hıdırlar 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Barış boyamada en önemli şeylerden birtanesi korunaklı biryerde atılması hem toz hemde rüzgar esinti olmamasıdır. Aksi halde tozda yapışır attığın boyanın yarısı içeri yarısı dışarı uçar. Hatta sen kendi aracına sıktığını sanırsın yan taraftaki araçın bir bakmışsın üstünde senin boya veya vernik. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Halil on tamponu sokerek boyadik bulundugumuz sokakta ruzgari almiyordu dikkat ettik amator ruh ile yaptik sanat ve emek var hehe bugun yag ve hava filtreini degistirdim 6700 km oldu ama hava filtresi pislik dolmus rahat nefes aliyor simdi :-) birde fren aksami ile on duzeni kontrol etti usta balatalar degisti en onemlisi on salincsklarin degisim zamani yaklasiyor sag salincaktaki lastikler asinmis oyle bisi dedi bayram sonras degistiricem ustaya gittim masallah araba turp gibi dedi aksaminda dortlu filasorler yanmamaya basladi saga ve sola sinyal vrdigimde sorun yok kumandadan actigimdada yaniyorlar dortlulerin tusuna bastigimda uzerindeki isik sonuyor ve yanmiyor sorun ne tustami olabilir yoksa roledemi once nereyi kontrol ettirmeliyim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Halil on tamponu sokerek boyadik bulundugumuz sokakta ruzgari almiyordu dikkat ettik amator ruh ile yaptik sanat ve emek var hehe bugun yag ve hava filtreini degistirdim 6700 km oldu ama hava filtresi pislik dolmus rahat nefes aliyor simdi :-) birde fren aksami ile on duzeni kontrol etti usta balatalar degisti en onemlisi on salincsklarin degisim zamani yaklasiyor sag salincaktaki lastikler asinmis oyle bisi dedi bayram sonras degistiricem ustaya gittim masallah araba turp gibi dedi aksaminda dortlu filasorler yanmamaya basladi saga ve sola sinyal vrdigimde sorun yok kumandadan actigimdada yaniyorlar dortlulerin tusuna bastigimda uzerindeki isik sonuyor ve yanmiyor sorun ne tustami olabilir yoksa roledemi once nereyi kontrol ettirmeliyim Tuş teybin üstünde miydi? Genelde teypte olanlarda sorun oluyordu. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Sani evet teybin ustunde olandan farlar yanarken tusun isigi yaniyor dortluleri yakmak istedigimde isik sonuyor ama dortlu calismiyor Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Barış problem 4 lülerin açtığın düğmede muhtemel. 1. Düğme bozuk olabilir (zor ihtimal) 2. Düğmenin soketi gevşemiştir (kuvvetli ihtimal) 3. Aracında alarm var, alarm çaldığında dörtlülerin yana bilmesi için bağlantısını butun kablolarından alıyorlar zamanla izolesi gevşemiş kopmuş bir birine temas edebilir buralara bakabilirsin. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Halil sagol vaktim olursa ustaya gotururum pazara kadar yapamazsam pazar soker kendim yapmaya calisirim Halil sagol vaktim olursa ustaya gotururum pazara kadar yapamazsam pazar soker kendim yapmaya calisirim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Barış merhaba, uzun zamandır giremiyordum nasılsın ve tüm ahali nasılsınız, Dörtlü düğmesinde bakır parçalar var, zamanla temassızlık yapıyor çıkartık ufaktan temizlediğin zaman problem kalmaz, on dakikalık bir iş, yalnız düğmeyi açmak biraz zahmetli tırnaklarını kırmamak gerekiyor. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Merhaba Hakan ozledik yahu seni :-) tesekkur ederim bos bir vakitte bakicam kirilmaz umarim. Yorum bağlantısı
Ahmet Ünal 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 slm arkadaşlar ben yeni bir ka aldım direksiyon yağ kaçırıyor bide arabada abs var ama çalışmıyor sebebi ne olabilir ortalama masrafım ne çıkar ? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Halilin dedigi gibi dugme arizali arada bastigimda tam oturmuyor geri atiyordu kartal sanayide bulamadim dortlu flasor dugmesini , internetten siparis vericem, simdi bu parcayi kendim nasil takarim dugmeyi cikarmak icin teybin cercevesini sokmem gerekiyormi yoksa dugmenin kenarindan cektigimde elime gelirmi? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 (düzenlendi) Ahmet dieksiyon kutusundanmi yoksa pompadanmii kaciriyor once bunu bulmak gerekir, masraf icin sadece sokup takma parasina 100tl aliyorlar direksiyon kutusuna burada arti tamir masrafi var. 13 Ağustos 2012 tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan KILIÇ 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Halilin dedigi gibi dugme arizali arada bastigimda tam oturmuyor geri atiyordu kartal sanayide bulamadim dortlu flasor dugmesini , internetten siparis vericem, simdi bu parcayi kendim nasil takarim dugmeyi cikarmak icin teybin cercevesini sokmem gerekiyormi yoksa dugmenin kenarindan cektigimde elime gelirmi? Barış, teybin çerçevesini sökmek gerekiyor..sonrası kolay. İçeri doğru ittir, soketini çıkart....hop elinde. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Cihan sagol parcanin siparisini bir iki gun verir geligindede sokerim Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Barış merhaba parçayı satın almadan şunu denemelisin. Düğme monte edildiği tayp çercevesinden de atıyor tutmuyor. Bilmiyorum tayp orj mi ? öyle ise çerceve üzerinde sağ sol ikişer delik var oraya girecek ince tornovidalar yardımıyla tayp sökebilirsin. Piyasada tayp sökmek için özel aparatlar var onlarla yaparsan daha iyi olur. Soketi dışarıda dene atmadığını tuttuğunu göreceksin. En azından bendede aynı sorun vardı çerçevedeki butonu kasan alanı biraz eğeledim sorun kalmamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Halil selam teyp orjinal degil sonradan degistirilmis, geri atiyor sert bastigimda oturuyor fakat dedigin gibi patcayi siparis vermeden once bir sokup tamir edilebilirmi diye bakicam dun sanayiye gittigimde benim tanidik usta yoktu hastaneye gitmis baskasina yonlendirdiler adam sokup bakmaya bile tenezul etmedi dugmeye bakti direk arizali dedi yahu, bende sinirlendim uzun farin birinin ampulu patlamisti onu tak ben soker bakarim dedim dugmeye gittim yanindan, vakit olsaysi kendi ustami beklocektim ama zaman yoktu. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Murat bu gercekten varmi yada sadece prototipmi? alet super gorunuyor :-) Yorum bağlantısı
Fatih Başaran 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Vay bee hakikaten simdi gozume hoş geldi araba hakikakten yapılabilir miş zamanında neden yapmadılarsa Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Halil dortlu dugmesi bozuk yerinden cikardim dedigin gibi geri atma olmuyor fakat yinede calismyor yanliz dugmede bir terslik var gibi bastiktan sonra geri atmasi normal degil gibi sprey ile temizledim kazidim vs ama yinede calismadi bende yenisini siparis verdim az once cuma elimde olur takarim. Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 16 Ağustos 2012 Paylaş 16 Ağustos 2012 Ozaman değişim yapılmasında fayda var. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 kanında son bakımlarını yaptırdım salıncaklar değişicekti bayramda kastamonuya gidiceğimden usta git gel öyle değiştirelim uzun yol sonrası dönüşü daha doğru iş demişti ve bugun değişti salıncaklar, birde genel kontrol yapıldu tüm hortumlar vs bir egsozda sorun cıktı susturucu ömrünü doldurmuş çürüyüp çatlamış oda yenilendi ve ardından rot balan yapıldı ön takımdan gelen sesler kesildi toplam maliyet işcilikve malzeme 270+10 bahşiş = 280tl 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 13 Eylül 2012 Paylaş 13 Eylül 2012 Ka'sını satan varmı 8500-9000 civarı bir tanıdık arıyor, Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül 2012 Paylaş 13 Eylül 2012 Ka'sını satan varmı 8500-9000 civarı bir tanıdık arıyor, Forumda 1 tane satılık mevcut? Yorum bağlantısı
Recommended Posts