Fırat Özdemir 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 sanırım direksiyon kutusu diye direksiyon pompasından bahsediliyor,oysa eğer 350 (yeni pompa) artı 50 işçilik.bizzat yaptırdım osman ustaya. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 sanırım direksiyon kutusu diye direksiyon pompasından bahsediliyor,oysa eğer 350 (yeni pompa) artı 50 işçilik.bizzat yaptırdım osman ustaya. Bayağı ucuzlamış o halde Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Fırat bey merhaba, direksiyon sisteminizde ne gibi sorun vardı. Bendede bir sorun karşılaştırmak istedim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cahid Uyguner 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Bendede direksiyon hidrolik kaçırıyormus.Aracı bakıma verdiğimde çıktı ortaya.Ayrıca elfren teli sorunluymus değişti.Ön iki lastik çıkma alındı,rot balansa girdi,jantlarda eğrilik varmıs düzeldi.Bana dost işi 550 tl patladı. Bu sorunları daha önce yaşayan varmı? Örneğin elfreni teli kaç para bilen varmı? Kazıkmı yedik yoksa ucuzamı yaptırdık bilemiyorum,aklım karıştı. Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Merkez oto int sitesinde Orj 140 İthali 50tl. Yorum bağlantısı
Cahid Uyguner 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 İthal ile Orjinal randıman açısından çok bariz farkediyormu ?? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 İthal ile Orjinal randıman açısından çok bariz farkediyormu ?? Fren gibi bir konuda orjinalden şaşmam... 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Kutudan Hidrolik kaçırıyor pompadan değil sağ taraftaki koldan sanırım keçeler revizyona girecek Yorum bağlantısı
Fırat Özdemir 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Fırat bey merhaba, direksiyon sisteminizde ne gibi sorun vardı. Bendede bir sorun karşılaştırmak istedim. Teşekkürler. direksiyon sistemimde bir sıkıntı yoktu,yani fonksiyonel anlamda yoktu,ama hep bir sızıntı vardı direksiyon pompasının çevresinde ve alternatörü üst ksmını da ıslatıyordu,enteresandır direksiyon hidroliğide hiç azalmıyordu.alternatörü elden çıkarmamak adına değiştirdim, şimdi sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 sanırım bu direksiyon işi de ka'da kronik. geçmiş olsun artık:( Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Son dakika :-) bugun sprey boya ile tamponlari boyadim kuzenin yardimi ile once zimpara yapip iki kat boya attik ondeki ford yazisinin etrafindaki izgarayida kirmizi yaptik. araba siyah oldugundan tampomlari boyarken hic tereddut etmedim :-) Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Tamponları boyanırken ve sonrası.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Izgara güzelde, tamponları maalesef beğenemedim. Zımparalı hali çok daha güzelmiş Tamponlar bence acil olarak ya tekrardan zımparalanmalı ya da araba boyası ile boyanmalı 2 Yorum bağlantısı
Guest Ayberk Özkan 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Sizce Ford ka mı 95 model golf mu ogrenciye gider ? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Sani bende bu halini daha cok begendim tamponlarin kendi rengine uyuz oluyordum, boyanin altina astar atmadim sanirim bir kac yikamaya cikicaktir ama kuzenin jantlarada ayni siyah boyadan yapmistik herhangi bir atma olmadi, Sani sen yazinca simdi kafam dank etti enisteye soyleseydim keske boyacidan siyah boya alsaydi sanki daha iyi olabilirdi bir sure idare edicez artik izgarayi kirmizi yapma fikrinide kardesim verdi ve boyadik gayette guzel oldu :-) Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 (düzenlendi) Barış selamlar, Çalışma faydalı sprey boyanın tipi nalburlarda satılan sanırım. Oto boya satan bazı nalburlar araç boyasını tüpe basıp sıprey yapıyorlar. Bu boyaları kullanırsan hem daha iyi kapatır hemde zamanla incelip gitmez. Dalgalı akma olmaması için tabi boya atmak ayrı bir yetenek istiyor. 6 Ağustos 2012 tarihinde Halil Hıdırlar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Halil ilk tampon ve boyama on tamponu bir defa boyayip zimparaladik tekrar boyadik, biraz yakindan puskuttugumuzden boyada akma oldu sonrasi daha iyiydi boyada dalgalanmalar var ama eski haline gore cok daha iyi oldu amator isi oldu bu :-) Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Arkadaki minübüsüde çıkartsaydınız arada Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 yabancinin degil oda kuzenin, minibusunde lastik yanaklarini boyadi dun karavan niyetinekullaniyor onu :-) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Öndeki tamponu söktükten sonra mı karar verildi arkanın sökülmesinin gereksiz olduğuna Sprey boya çok yakından ve bolca sıkılınca bunun gibi görünür, özelikle plastik tampon, 3 gün gibi bir sürede, ehil boyacıda anca boyanır, zira çok zor bir işlemdir. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Caglar abi lpg dolum vanasi takikiydi tampona onu sokerek risk almak istemedim tamponlari sokmek cok basit is on tamponu 5 dakikada cikardim, 5 saate yakin surdu zimparalayip boyanmasi kisa zamanda akar giderse boyaci yoluna gideriz artik :-) Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Izgara güzelde, tamponları maalesef beğenemedim. Zımparalı hali çok daha güzelmiş Tamponlar bence acil olarak ya tekrardan zımparalanmalı ya da araba boyası ile boyanmalı Sani bende bu halini daha cok begendim tamponlarin kendi rengine uyuz oluyordum, boyanin altina astar atmadim sanirim bir kac yikamaya cikicaktir ama kuzenin jantlarada ayni siyah boyadan yapmistik herhangi bir atma olmadi, Sani sen yazinca simdi kafam dank etti enisteye soyleseydim keske boyacidan siyah boya alsaydi sanki daha iyi olabilirdi bir sure idare edicez artik izgarayi kirmizi yapma fikrinide kardesim verdi ve boyadik gayette guzel oldu :-) Barış, eline sağlık uğraşmıssın , yapılan işin kötüsü olmaz. Ancak, ben de Sani gibi düşünüyorum. Arabanın rengi çok canlı va parlak o nedenle mat bir siyah tamponlar bu hali ile gerçekten sırıtmış, parlak bir boya ile boyatsan daha güzel olurdu. Benim sattığım arabanın da tamponları araba renginde boyalıydı ve aynı canlılıkta olduğu için tampon olduğu bile belli olmuyor, sanki kaporta devam ediyormuş gibi görünüyordu, umarım kızmamışsındır. Kazasız sürüşler .. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Hikmet abi elestiri he zaman arti bir seyler katar :-) mukemmel olmadi fakat elde nakitin az olmasindan birazda hevesten girisip yaptik boyacinin yaptigi isle boy olcusemez tabiki cok haklisiniz fotografta gorunenden daha parlak tamponlar parlak siyah boya ile boyadik bazi yerler golge oldu ama en azindan eskisine gore daha koyu bir tampunum oldu :-) sprey vernik vardi nalburda acaba ustune vernik atsak daha kalici olabilirmiydi sizce? Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Hikmet abi elestiri he zaman arti bir seyler katar :-) mukemmel olmadi fakat elde nakitin az olmasindan birazda hevesten girisip yaptik boyacinin yaptigi isle boy olcusemez tabiki cok haklisiniz fotografta gorunenden daha parlak tamponlar parlak siyah boya ile boyadik bazi yerler golge oldu ama en azindan eskisine gore daha koyu bir tampunum oldu :-) sprey vernik vardi nalburda acaba ustune vernik atsak daha kalici olabilirmiydi sizce? Çok pahalı bir şey değilse görünmeyen bir yerde ufak bir deneme yapmakda fayda var derim. kazasız günler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts