İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Guest Fatih Acar

sani kara haberci gibisin:) barış abi komple takımı mekanik kısmıyla birlikte 114 tl merkez otoda. uygundur di mi?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sani kara haberci gibisin:) barış abi komple takımı mekanik kısmıyla birlikte 114 tl merkez otoda. uygundur di mi?

1- Şase numarası ile bulunmalı, yanlış ürün olmasın ;)

2- KAra haberde neymiş :spiteful::bomb::vampir:

3- Avatar olarak sadece kendi resminizi kullanabilirsiniz ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

şase numarasıyla mı? merkez otoda 96-98 model diye belirtmiş sadece.

Emin olmak için, ama 96-98 alınır, uymaz ise "abi benim araba 98 ama uymadı" da denilip iade edilebilir sanıyorum ki.

Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar

aracı sanayiye götürdüm. lpg bağlantısında kullanılan t borulardan antıfırızlı su kacırıyormuş. t boruları pirinç taktırdım, şu an kaçak yok. arabanın stop etme problemı de cozuldu. su eksılttıgınden yapar dedı lpgci.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

aracı sanayiye götürdüm. lpg bağlantısında kullanılan t borulardan antıfırızlı su kacırıyormuş. t boruları pirinç taktırdım, şu an kaçak yok. arabanın stop etme problemı de cozuldu. su eksılttıgınden yapar dedı lpgci.

Böyle bir şey yok...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar

araba hala stop ediyor. ben rolanti vlfi almama inadımdan vazgeçip alacağım bi tane. araba yolda viteste giderken resmen tekliyor. bu hız sensöründen olabılır mı? bujı ve bujı kabloları daha cok yenı ustanın soyledığıne göre. sani kardeşim bu konuda uyarmıştı. ben bu arabayla ankaradan antalya'ya gıdebılır mıyım?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

araba hala stop ediyor. ben rolanti vlfi almama inadımdan vazgeçip alacağım bi tane. araba yolda viteste giderken resmen tekliyor. bu hız sensöründen olabılır mı? bujı ve bujı kabloları daha cok yenı ustanın soyledığıne göre. sani kardeşim bu konuda uyarmıştı. ben bu arabayla ankaradan antalya'ya gıdebılır mıyım?

tekleme ateşleme ile ilgilidir. başka bir şey olamaz. buji - buji kablosu - bobin e bakılmalı.

Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar

bujileri değiştirdim. araba teklemeyi kesti. arabanın buji kablolarını usta yan sanayi olduğu için beğenmedi. onları da uygun bi zamanda değiştireceğim. sanicim teşekkür ederim yardımların için.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bujileri değiştirdim. araba teklemeyi kesti. arabanın buji kablolarını usta yan sanayi olduğu için beğenmedi. onları da uygun bi zamanda değiştireceğim. sanicim teşekkür ederim yardımların için.

Dandk buji kablosu sağlam bujiyi de bozar. Bu sebeple vakit kaybetmeyin ve "orjinalini" taktırın.

Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar

evet, aynı şeyi usta da söyledi. en kısa süre de onu da değiştireceğiz. teşekkürler sani.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ahmet Kilicaslan

sanayide bulabilirsin gebzede mutlak vardır, olmadı tuzla yakın birde orda ara tarık

bende dün akşam aldım arabayı, manifoldaki kaçağı yapmış usta,

benimde sorunumun bu oldugunu solemisti en son olarak usta...baris ne kadara mal oldu ve nasil cozdu biliyormusun benimki yapistirmisti sanirim fazla idare etmedi
Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan
benimde sorunumun bu oldugunu solemisti en son olarak usta...baris ne kadara mal oldu ve nasil cozdu biliyormusun benimki yapistirmisti sanirim fazla idare etmedi

Ama haftaya carsamba osman ustaya gidecegim kesin bir yol haritasi gosterir sanirim bana
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

usta tanıdık param yok dedim sormadım bile ne kadar diye param olunca gelirim dedim, aracı bırakırken söyledim uygun fiyat çıkar diye, sanırım benimkide yapıştırma ile yapıldı şuan manifoldan kaçırmıyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erman Devrim

usta tanıdık param yok dedim sormadım bile ne kadar diye param olunca gelirim dedim, aracı bırakırken söyledim uygun fiyat çıkar diye, sanırım benimkide yapıştırma ile yapıldı şuan manifoldan kaçırmıyor..

Barış Abi senin usta iyimiş vallaha :)

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

benim enişte kartal sanayide çalısıyor onun yakın arkdaşları var ford'dan anlayan ka'yıda tanıyor usta :)

Yorum bağlantısı
Erman Devrim

Bende kapı içleri soketlerinde sıkıntı yaşıyorum şase var oksitlenmiş vs. vs.

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

bagaj sileceği arada çalışmıyordu, sinyal kolunu değiştirmeye gittiğimde iki dakkada yaptı gerekli yerlere pas sökücü sıkarak halloldu

Yorum bağlantısı
Erman Devrim

Merhabalar Birde benim Ka nın direksiyon kutusundan yağ kaçırıyor sanırım keçelerin değişmesi gerek :/ bu sorunla karşılaşan varmı acaba maliyet ne çıkar bize

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhabalar Birde benim Ka nın direksiyon kutusundan yağ kaçırıyor sanırım keçelerin değişmesi gerek :/ bu sorunla karşılaşan varmı acaba maliyet ne çıkar bize

Kroniktir, direksiyon kutusu revizyonuna kadar gider. Yağı nasıl kaçırdığını görmek gerekli...

Ustalar daha iyi bilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erman Devrim

Teşekkür ederim Sani Bey Tahmini en fazla masraf nedir acaba Aşşağı yukarı günde 2 damla falan akıyor yere

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teşekkür ederim Sani Bey Tahmini en fazla masraf nedir acaba Aşşağı yukarı günde 2 damla falan akıyor yere

1- Sorun çözülmez ise yakında dinamonuzu da bırakabilirsiniz. Direksiyonu kutusu revizyonu 300 gibi bir şeydi...

2- Yenisi 500tl gibi birşeydi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...