Onur Demir 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Bu akşam Barış Abiyle Bostanlı sahildeki paten pistine indik araçları denemek için. Benim araç daha düz gitmeyi becerebiliyor. Barış Abinin ki zaten sapıtıktı iyice beter oldu :lol: Düz gitmek maharet ister. Dyno ölçümü yaptığımız yer yuvarlak bir pist olduğundan ve düzlük olmadığından düz bir eğrimiz yok ama top speed görmekti amacımız. Neyle ölçtünüz demeyin Tabiki İphone4 ve dynolicious uygulamasıyla Bantladım telefonu sırayla arabalara Doğruluğunu gerçek araçta da test ettik Benim araç Hpi E10 22T maverick motor, standart ESC(22T limitli) + 26T(standartı 22T) pinion dişli var. Onun araç Maverick strada TC ve 15T Hpi motor takılı, standart ESC (13T limitli) Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2011 Benim Araç 50.7 kmh Barış Abinin araç 75.1kmh hıza ulaştı. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 valla bende ne olur ne bitiyor anlamadım. Onur bu ayfon olayına biraz uzağız abi mevzuyu açıver sana zahmet ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Motor farkı muhteşem, top speed için bu kadar süre gerekeceğini hiç tahmin etmezdim , şaşırttı beni. O kadar süre patinaj mı çekiyor? valla bende ne olur ne bitiyor anlamadım. Onur bu ayfon olayına biraz uzağız abi mevzuyu açıver sana zahmet ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/Hpi-E10-Gr...10-t220956.html Önce bu okuna, staj yapıla.... Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2011 Motor farkı muhteşem, top speed için bu kadar süre gerekeceğini hiç tahmin etmezdim , şaşırttı beni. O kadar süre patinaj mı çekiyor?http://www.otoclubturkiye.com/forum/Hpi-E10-Gr...10-t220956.html Önce bu okuna, staj yapıla.... Abi patinaj yapması bir yana arka sağ-sol yapıp toparlamamızla alan bitiyor ve mecbur hafif manevra ile devam ve top speed ilk çıkıp indiği yer patinaj yaptığı yer Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 iPhone u bağladın 200 liralık alete ? ? bir taklaya gelse delisin Onur deli Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2011 valla bende ne olur ne bitiyor anlamadım. Onur bu ayfon olayına biraz uzağız abi mevzuyu açıver sana zahmet ? Şöyle Süha; Program açılıp düz bir zeminde kalibrasyon yapıyorum. Sonra aracın üzerine bantla yapıştırıp hareket etmemesini sağlıyorum. Go tusuna basıp bekliyorum. Gazlamaya basladığımız an da sistem çalışıyor ve ölçüyor işte. Araçta denedik 0-60 arası öylesine kadranla aynıydı bizde araçları denedik. yanlız 22T - 15t arası fark ciddi fazlaymış 25kmh Semih, standart e10daki ESC ile bu 22t motoru kullandım biraz sonra böyle kesik kesik yapmaya başladı, bekledim azcık bastım normale döndü. hemen sonra yine kesik kesik yapıyor sanki kesiciye girer gibi. Isıdan diye tahmin ediyorum çözüm nedir iPhone u bağladın 200 liralık alete ? ? bir taklaya gelse delisin Onur deli Çok stabil bikerem taklaya gelmez o Siyah elentrik bandıyla yaıştırdım ekran koruma jelatini çıktı bantla beraber Yarın yenisini alayım barı çızıktırmayalım ekranını ayfonun Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2011 Vay canına Derken :lol2: yorum alayim yorum vay canina diyip gecme bu arada biz standart motorlar ve esc lerle bu hizlara ulastik, peki bu 4-5t lik fircasiz motor ve limitsiz esc li lipo pilli aletler kac yapiyor pardon ??? Yorum bağlantısı
Recommended Posts