Ali Karadağ 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Malesef Trend. Şu ilandaki olması lazım. Trend olmayaydı iyiydi 25 Ağustos 2015 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Kardeşim selamını aldık gönderen getiren sağ olsun Sizler de sağolun Sabri ustam. Araç şu an sizdeymiş haberini aldım. Selçuk çok şanslı, ben 1 yılı geçkin süredir üyeyim daha sizi göremedim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Babur 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 selamlar aranıza yeni katıldım,forumu şimdiden sevmeye başladım,ilk arabam ford oldu 1 ay önce 2.el bir memur arkadaştan aldım,alırken mutlaka ustaellere götür dedi,birkaç parça değişimi ve yıllık bakımı gelmekte,dediğine göre bu siteye üye olanlara ayrıca bir indirim oluyormuş bu indirimdede yararlanmak isterim kim ile görüşebilirim ? teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 (düzenlendi) selamlar aranıza yeni katıldım,forumu şimdiden sevmeye başladım,ilk arabam ford oldu 1 ay önce 2.el bir memur arkadaştan aldım,alırken mutlaka ustaellere götür dedi,birkaç parça değişimi ve yıllık bakımı gelmekte,dediğine göre bu siteye üye olanlara ayrıca bir indirim oluyormuş bu indirimdede yararlanmak isterim kim ile görüşebilirim ? teşekkürler Sabri usta var, Sabri Baba da diyor bazılarımız. 16 Aralık 2015 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Merhaba Arkadaşlar Haftasonu Sabri ustamızı Ford Ka'mla beraber ziyarete gittik. Yalnız forumu bol bol okumama rağmen yazılanları tam olarak göremedim. Sabri ustamız forumdaki bir tartışma sebebiyle bir daha ford ka'ya bakmamak üzere yemin etmiş. İzmir'de Ford Ka'dan anlayan başka servis var mı acaba? Vites geçişlerinde gaz verme sorunu bende de başladı. Ford Ka'dan anlayan bir ustaya rolanti valfini , map sensörü, hız sensörünü, gaz kelebeğini ve hava akış sensörlerini vs hepsini temizletmek istiyorum. Sübap ayarı da yapılırsa süper olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 6. Sanayi otokent gaziemire yakinmisin. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Sabri ustam iyi geceler. Aslen Bursa'da ikamet ediyorum ama bir vesileyle birkac gunlugune Izmir'deyim. Dizel Focus aracim 110 u gecince titremeye basliyor. Onceden olmazdi. Balansi yapilmisti ama anlayamadim. Bazen araba rilantudeyken de kuvvetli titreme oluyor. Size geleyim mi lastikciye gitmemi mi onerirsiniz? Rot ayari yaptirmam da gerekiyor. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Sabri ustam iyi geceler. Aslen Bursa'da ikamet ediyorum ama bir vesileyle birkac gunlugune Izmir'deyim. Dizel Focus aracim 110 u gecince titremeye basliyor. Onceden olmazdi. Balansi yapilmisti ama anlayamadim. Bazen araba rilantudeyken de kuvvetli titreme oluyor. Size geleyim mi lastikciye gitmemi mi onerirsiniz? Rot ayari yaptirmam da gerekiyor. Bence izmire kadar gelmişken vaktinizde varsa sabri ustayı ziyaret edin.Çayını için.gerekni ustam halleder yada yönlendirir. Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 6. Sanayi otokent gaziemire yakinmisin.Karşıyaka Demirköprüde oturuyorum. Lakin düzgün servis ve usta olduktan sonra izmirin her yerine gidebilirim. Ka dan anlayan usta olsun yeter. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Sabri ustam iyi geceler. Aslen Bursa'da ikamet ediyorum ama bir vesileyle birkac gunlugune Izmir'deyim. Dizel Focus aracim 110 u gecince titremeye basliyor. Onceden olmazdi. Balansi yapilmisti ama anlayamadim. Bazen araba rilantudeyken de kuvvetli titreme oluyor. Size geleyim mi lastikciye gitmemi mi onerirsiniz? Rot ayari yaptirmam da gerekiyor. Kardeşim müsait olursan bir uğra görelim Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 5000 km gider denilen balatalar ile izmire gelmeyi bekliyorum Yazın uğrayacağım inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Rıdvan Okaygil 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Herkese iyi günler. Arabamdan gelen turbo sesi yüzünden muzdariptim.izmire yabancı olduğum için bir çok insan kendi ustasını önerdi ama forum sayesinde bulduğum Ustaeller ford servisini bu sabah ziyaret ettim. Yemin ediyorum insanın aracı için bu kadar çok memnun kalacağı başka bir yer olamaz. Bir an kendimi mercedes kullanıcısı filan zannettim. Sabri Baba ve Salih Baba gerçekten "Baba" insanlar. Arabami içeri sokar sokmaz müthiş ilgileniyorlar. Sanayideki dangoz ustalar gibi sizi susturmuyorlar. Sizi can kulağı ile dinleyip sorununuza yönelik çözümler üretiyorlar. Hepsinden önemlisi bu adamlar gerçek "esnaf". Dükkanlarinda güleryüz ve tatlı dil hiç eksik olmuyor. İşçilik mükemmel ve piyasaya nazaran son derece uygun ücretlendirme politikaları var. Aracımın turbo hortumunu çok uygun fiyata degistirdikleri gibi, hava filtre kutusunu sabitlediler, aracımın arka tamponundaki canımı sıkan açıklığı giderdiler ve bu iki islem icin bir kuruş bile almadılar. Burada kazıklanma korkusu yaşamadım. Beklediğimden fazla ilgi gördüm. Abiler sofralarına buyur ettiler. Uzun lafın kısası aklımda soru işaretleri ile gittiğim yerden son derece memnun ve bir o kadar o güzel abilerin alçakgönüllülüğü yüzünden mahçup ayrıldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ford aracı olan herkesin buraya gelmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Bundan sonra Usta Eller servisi dışında başka hiç bir ustaya teslim etmem aracımı. 15 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Ustaeller mi? Usta musta anlamam, ben kimseye elletmem! Tanımam zaten kendisini... 8 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Ustaeller mi? Usta musta anlamam, ben kimseye elletmem! Tanımam zaten kendisini... Hocam elimde fotolar var 6 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Hocam elimde fotolar var Ehm... Şey... Eee... Montajdır kesin... Komple bu bana... 3 Yorum bağlantısı
Ali İşbakan 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Sabri ustam, aman ustam, yaman ustam derdime bir çare. Keşke gelebilsem... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275212-klima-kompres%C3%B6r%C3%BC-ar%C4%B1zas%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Sabri ustam, aman ustam, yaman ustam derdime bir çare. Keşke gelebilsem... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275212-klima-kompres%C3%B6r%C3%BC-ar%C4%B1zas%C4%B1/ Ali Bey bu konuyla alakalı benim ne yapmamı istiyorsunuz?? Yorum bağlantısı
Ali İşbakan 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Ali Bey bu konuyla alakalı benim ne yapmamı istiyorsunuz?? Problemin kaynağı ve çözümü hakkında fikirleriniz varsa istifade etmek isterim ustam. Selamlar. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Problemin kaynağı ve çözümü hakkında fikirleriniz varsa istifade etmek isterim ustam. Selamlar. Ali Bey sistemin içinde metal talaşı olduğu için işiniz zor. Çare, iki radyatör kurutucu tüp ve komprosör değişim boruların temizlenmesi sonrası sistem çalışır 2 Yorum bağlantısı
Sezai Kılıçkaya 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Arkadaşlar selamlar saygılar herkese. Foruma yeni katılan üyelerden biriyim fakat internetin ve forum dünyasının ne kadar önemli ve özellikle bu forumun ne kadar değerli olduğunu kısa zamanda forum sayesinde USTAELLER FORD SERVISI bulmam ile daha iyi anlamış oldum. Aracım 2010 c-max titanium 1.6 tdci modeli ve aracı aldığımız günden buyana karşıyaka arkas servisine götürmekteydim taa ki aracımda DPF sorunu çıkana kadar. Tipik servis yaklaşımı ile sorunun ne olduğunu tam olarak söylemeden gerekli açıklama yapmadan arabayı servis kısmına çekip hiç göstermeden birşeyler yaptılar. Nitekim tanı olarak da dizel partikül filtresinin tıkalı olduğunu temşzlenmesi gerektiğini söylediler. Aracın kalması gerektiğini temizleme işe yaramz ise 8-9 bin tl civarında yenisin takılması gerektiğini söylediler. Aracı bıraktım ertesi gün almaya gittim ve bana 250tl bir fatura çıkardılar ve abi valla ucuz yırttın açıldı dpf dediler tabi biz 8-9 binden kurtuldugumuz için baya bi sevindik( ne yaptıkları konusundan sağolsun Salih ustam beni bilgilendirdi sadece aracı cihaza bağalayıp otomatik gaz verdirerek jenerasyon yapmışlar ve beyinden arızayı silmişler) aslında olması gereken bi uygulama fakat bunu dpf temizliği yapıldı olarak lanse etmeleri ve asıl problemin aslın dpf katkısının bitik olması, tabiki servisten dönüşümüzün haftası tekrar motor arızası verdi ve yine servise gittim bu kez sıvı bittiğini ve 2 litresinin 1000 küsür tl olduğunu söylediler. Bu sıvı nasıl biter? ne işe yarar? ortalama kaç km gitmesi lazım bu aracın sıvısı normale göre erken mi bitmiş?(araç 48000 km de buarada) gibi sorularıma hiçbir yanıt veremeyip -yha aslında bizim bu dpf yüzünden arabasını satan çok müşterimiz var!!! gibi lakayit cevaplar aldım. bunun üzerine servisle ilişiğimi kestim ve sizlerin sayesinde Sabri ve Salih ustamla tanıştım. Kendilerine milyon tane soru sordum hepsine gayet nazik detaylı ve güleryüzle cevap verdiler dpf in ne olduğunu sıvısının ne işe yaradığını genel mekanizmanın nasıl olduğunu herşeyi detaylı bir şekilde anlattılar( yemek, çay, kahve saymıyorum bile) neticede sıvı takviyesi yapıldı dinamik yenileme yapıldı ve araç sağlığına kavuştu. Fakat benim tahminime göre servisin bizi gereksiz oyalayıp tam temizleme yapmamasından dolayı tekrar tıkanma oldu ve ustalarımı aradım sağolsunlar tekrar yardımcı oldular gittim ve bu kez dpf sökülerek temizlik yapıldı ve sensörü değişti ustalarım tarafından( Sabri usta şakayla karışık kızdı bana neden çekmedin forma koyardık herkes görürdü doğru temizlik şeklini dedi arkadaşlar valla kusura bakmayın arabadan yana canım o kadar sıkıldı ki hiç aklıma gelmedi) Arkadaşlar temizlik olayını ilgili bölüme yazıcam fakat internette birçok yöntem var bence ben kendi gözlerimle şahit oldum kesinlikle dpf haznesinin içini açtırarak yaptırın arabadaki değişimi anlatamam:) yıllarca servis çilesi çekmişiz gerçek esnaflık gerçek sanatkarlık hakikaten daha ölmemiş kendilerine yanlarında çok teşekkür ettim ama bir kez daha huzurlarınızda da teşekkür ediyim hakikaten doğru dürüst ve değerli insanlar Sabribaba Salih baba emeğinize yüreğinize sağlık kazandığınız paralar son kuruşuna kadar da helal olsun. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Usta vardır, ustacık vardır.. Usta ellemiş. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Sabri baba can'dır, onun yüzden Ford alıyorum desem yeridir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Nokta virgül gibi noktalama işaretleri olmayınca bi çırpıda heyecanla okudum Sabri usta ve Ustaeller candır Yorum bağlantısı
Recommended Posts