Mehmet Kadayıf 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar.Arkadaşlar 98 model mondeo aracımda zaman zaman dörtlüler ve sağ sol sinyal lambalarında problem yaşıyorum. iki sinyalizasyon sistemi ya ikisi yani hem dörtlüler ve sağ sol sinyaller çalışıyor.çalışmadımı da iki sistemde çalışmıyor.sorun nerden olabilir ilgisiz alakasız yerleri sökmek istemiyorum.daha önce bu forum sayesinde aracımın klima sistemini tamir ederek 500 tl vermekten kurtulmuştum.aynı ilgiyi şimdi yaşamış olduğum problemde de bekliyorum.şimdiden çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 Dörtlü sinyalleri çalıştırdığınız düğmeden olabilir...Sinyal kolundan gelen elektrikte onun üzerinden geçiyor olmalı... Yorum bağlantısı
Mehmet Kadayıf 8 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2011 yani sinyal kolunamı bakmalıyım öyleyse neyi kontrol etmeliyim? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 Hayır, ön konsolda üçgen kırmızı işaretli dörtlü düğmesi var ya, onu diyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Kadayıf 8 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2011 benim problemim sadece dörtlülerde değil sağ sol sinyallerde de aynı problem var yani ya ikiside çalışıyor yada hem dörtlüler hem sağ sol sinyaller çalışmıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 Dörtlü sinyalleri çalıştırdığınız düğmeden olabilir...Sinyal kolundan gelen elektrikte onun üzerinden geçiyor olmalı... Siz düğmeden başlayın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 zaten flaşör ve sinyal içeride komple bir tek parça Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Abi bende detayını söküp bakmadan bilemedim ama elektrik mantığı bu noktada birleşir diyor..Ne demiş Edison, elektrik en kısa yolu tercih eder.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2011 Paylaş 12 Ağustos 2011 zaten flaşör ve sinyal içeride komple bir tek parça +1 Role hatası gibi görünüyor.direksiyon gövdesinde altlı üstlü iki ayrı parçayı alttan vidaları söküp ayırın sinyal kolu ve dörtlü düğmesi artı roleyi göreceksiniz.Role soketli tırnakları hafif çekince üsttende roleyi çekince çıkıyor.Dörtlü sinyal düğmesi arızası çıkarsa önce wd40 ile iç kontaklarına sıkın ve deneyin sorun bitmez ise maalesef sinyal kolu olarak bütün oldugu için değişim şart. Yorum bağlantısı
Recommended Posts