Önder Ayvazoğlu 6 Ağustos 2011 Paylaş 6 Ağustos 2011 merhabalar aracım 2009 model focus 40 bin km de lastiklere baktığımda 5-6 mm diş kalınlığı var,servis bana 7 mm den aşağıya düştüğünde değiştirmelisin demişti, yoksa ön takımlara zarar verirmiş v.b. ben 3 mm kalana kadar kullanabilirim diye biliyordum yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 6 Ağustos 2011 Paylaş 6 Ağustos 2011 ABS devreye girmedikçe sorun yok. Ama normal frenlerde bile abs devreye girmeye başladıysa lastik tutmuyor demektir. Değiştirilmeli. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Lastiğin diş derinliği 4 mm ye kadar düşene kadar kullanabilirsiniz, ancak sizin lastikleriniz 40 bin km yol yapmış, en geç 50 - 55 bin km de değiştirmeniz gerekir... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Lastikler genel olarak iyi durumdaysa yaklaşık 10-15 bin k. daha kullanılabilir. Lastiğin üretim tarihi önemli bir etkendir. Diş derinliği olması gerektiği gibi olsa bile zamanı geçmiş lastik işlevini yerine getirememektedir. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 merhabalararacım 2009 model focus 40 bin km de lastiklere baktığımda 5-6 mm diş kalınlığı var,servis bana 7 mm den aşağıya düştüğünde değiştirmelisin demişti, yoksa ön takımlara zarar verirmiş v.b. ben 3 mm kalana kadar kullanabilirim diye biliyordum yorumlarınızı bekliyorum servis bu aralar lastik satamıyor herhalde Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 servis bu aralar lastik satamıyor herhalde Sıfır lastiğin kalınlığı zaten 7mm değil mi?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Sıfır lastiğin kalınlığı zaten 7mm değil mi?? 8-8.5 olur... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 lastiğinizin markası ve sınıfı nedir ? diş aralarında çatlama var mı ? eğer ki V veya W sınıfı bir lastikse daha çabuk aşınır. Diş derinliği düşmüş gibi gözüksede epey bir daha size güvenli bir sürüş yaşatacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts