Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 gelme de goreyim abi bi gelmem de görürsün o zaman... Çok korktum tahrik kalıbı gibi adamsın be Sinan. beni gazla mı çalışıyo sandın canım? Ya Murat hocam süpersin ya sen,okuldan gelince bazen acayip kafam bozuk oluyor ya çocuklara ya idarecilere,açıyorum forumu,kesin senin bir mesajın falan denk geliyor,kopuyorum :lol2: Allah razı olsun meslektaşım Selçuğum... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 tahrik kalıbı gibi adamsın be Sinan. beni gazla mı çalışıyo sandın canım? Arkadaşlar bana c4 sinan der...ARaban lpgli sende kuru fasulyeyeı sevdıgını duydum abi Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Arkadaşlar bana c4 sinan der...ARaban lpgli sende kuru fasulyeyeı sevdıgını duydum abi ne yalan söyliyim; bazen arabaya gaz koymadığım da oluyor. :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Hortum bağlantı noktası neresi acaba Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Hortum bağlantı noktası neresi acaba herkesinki aynı yerde om. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 herkesinki aynı yerde om. :D Sizdede şamandıra varmı sayın dere? Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 :D Sizdede şamandıra varmı sayın dere? "sizde de" mi? senden başka kimde şamandıra var diye mi merak ettin? Sinan, çık internetten çocum, kapatıyom interneti... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 "sizde de" mi? senden başka kimde şamandıra var diye mi merak ettin? Sinan, çık internetten çocum, kapatıyom interneti... hocam süpersin . Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 "sizde de" mi? senden başka kimde şamandıra var diye mi merak ettin? Sinan, çık internetten çocum, kapatıyom interneti... Yok ben simit depodan bahsediyordum Neyse tamam çıkıyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 hocam süpersin . eyvallah Ali'm... ara gazı da ver. (şakka len şakka) Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 eyvallah Ali'm... ara gazı da ver. (şakka len şakka) hocam gaza ihtiyacın yokki senin atmosferik sin sen Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 hocam gaza ihtiyacın yokki senin atmosferik sin sen Ali, var ya, istoşa gelirsem seni göreceğim mutlaka. sevdim seni kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi: Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Ali, var ya, istoşa gelirsem seni göreceğim mutlaka. sevdim seni kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi: Aha ali kolla bi yerlerini Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 gel hocam sen istoç a gel ben 40 km yol kat eder yanına gelirim Aha ali kolla bi yerlerini Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 gel hocam sen istoç a gel ben 40 km yol kat eder yanına gelirim hö? istoş=istanbul. sen nerdesin ki? Aha ali kolla bi yerlerini seni de sevdim len kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi: Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 hö? istoş=istanbul. sen nerdesin ki?seni de sevdim len kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi: 1 orası istoç 2 yanaktan makas aldırmak bize ters ali iyi aldırıyormuş ama öğrendik Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 hö? istoş=istanbul. sen nerdesin ki?seni de sevdim len kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi: hocam ben istanbul boğazının göz bebeği tarabyadayım bana orası uzak ama sen teee muğladan kalkıp oraya kadar gelmissin ben mi gelmiycem . 1 orası istoç 2 yanaktan makas aldırmak bize ters ali iyi aldırıyormuş ama öğrendik :D yohh lenn ööle bişi şaka babında sivaslı adama yakışmaz . racona ters Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 hocam ben istanbul boğazının göz bebeği tarabyadayım bana orası uzak ama sen teee muğladan kalkıp oraya kadar gelmissin ben mi gelmiycem .yohh lenn ööle bişi şaka babında sivaslı adama yakışmaz . racona ters Aldılar oglum yanaktan makası... Hiç kasma benim gibi baştan koyucaktın tepkiyi senden 3 5 aldılar makas... Eros ramozotti seni Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 murat hocam bu öğretmenlerde ne çok muhabbet oluyor yahu? benim bi abim var ,o da öğretmen;müthiş fıkralar anlatır.gülmekten kırılırız... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 öğretmenim bişeyde şu sinana kopya çekiyo Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 1 orası istoç 2 yanaktan makas aldırmak bize ters ali iyi aldırıyormuş ama öğrendik :D 1 değil 2 ben geliyim de sen nasıl aldırmıyormuşsun bi görelim hocam ben istanbul boğazının göz bebeği tarabyadayım bana orası uzak ama sen teee muğladan kalkıp oraya kadar gelmissin ben mi gelmiycem .yohh lenn ööle bişi şaka babında sivaslı adama yakışmaz . racona ters eyvallah kardeşim. canım bizim makaslar da sivas işi zaten. "aslanım benim" makası. "yavrum benim" değil yani. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 1 değil 2 ben geliyim de sen nasıl aldırmıyormuşsun bi görelim eyvallah kardeşim. canım bizim makaslar da sivas işi zaten. "aslanım benim" makası. "yavrum benim" değil yani. işte sinan hocanın kralını tanı Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 1 değil 2 ben geliyim de sen nasıl aldırmıyormuşsun bi görelim eyvallah kardeşim. canım bizim makaslar da sivas işi zaten. "aslanım benim" makası. "yavrum benim" değil yani. Sen ne zaman geliyorsun abi...Haziran sonu ben bodrumda beachlerin birinde olurum yada çeşme İzmir grubu ile kumpasa alırız haberın ola...Sende makası aldın şimdi yok sivas işi diyosun makas işte delikanlıyı bozar aliyi bozmadı gerçi ama Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 murat hocam bu öğretmenlerde ne çok muhabbet oluyor yahu? benim bi abim var ,o da öğretmen;müthiş fıkralar anlatır.gülmekten kırılırız... e hep, gençlerle takılıyoruz, hep yenileniyoruz ya. ayrıca onlara yetişmek için hazırcevap ve şakacı olmak da gerekiyor. kısaca; işimiz bu Levent kardeşim. öğretmenim bişeyde şu sinana kopya çekiyo SİNAN! OTUR YERİNE! yarın velin gelsin çocum, konuşalım biraz... Sinan, susarken konuşma çocum. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 SİNAN! OTUR YERİNE! yarın velin gelsin çocum, konuşalım biraz... Sinan, susarken konuşma çocum. Hocam take it easy... Relax... Bizimkiler hiç bi toplantıma katılmadılar zaten benim Yorum bağlantısı
Recommended Posts