İçeriğe Yönlendir

Fıkralar

Cihaner Öztürk

Recommended Posts

Ali Tütün
(düzenlendi)

.

Almanya'da Almanlar yaşıyorsa Sakarya'da sakarlar mı yaşar?

File çorap aldım.

-File niye aldın? Kendine alsaydın ya…

Abi sana Sıla'nın selamı var.

-Hangi Sıla?

-Gayri Safi Milli HaSıla

Taşımasuyla neden değirmen dönmez?

-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.

-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?

-Mataramasuko.

Bankacı fil neden hapise girmiş?

-Bankayı hortumladığı için.

Her şeyi bilen ördeklere ne denir?

-Blendax

Kızın biri kitap okurken ölmüş. Neden?

-Satırbaşına gelmiş.

- Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır?

-Sabaha karşı

-Küçük su birikintisine ne denir?

-Sucuk

Yerin kulağı vardır benim de kulağım var.. o zaman ben yer miyim ? Yemem..

Sen o çeteyi tanıyor musun

Hangi çeteyi

Peçeteyi.

Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio

Bu konuda sen ne diyorsun;

-katılıyorum

-sıvılıyorum

-gazlıyorum:)

John Wayne'in ebesi kimdir?

-Ebeveyn.

-Gözlüklerin numaralımı?

-Yok kale arkası...

Cin Ali mavi mürekkebe düşerse nolur?

-Blue Jean

Çok makbule geçti şimdide Ayşe geçiyor.

Yangın dolabını açmışlar nolmuş?

Yang çok kızmış!

-Alinin selamı var.

-hangi Ali?

-Şehirlerarası Otobüs termin-ali

Erkek ata ne denir?

Bayat

En güzel çay hangi dağda içilir?

Çay bar-dağı'nda

Yıkanan Ton'a ne denir?

-Washington

Kral tahta çıkınca ne yapmış?

-Tahtayı yerine takmış.

Adamın biri yüzme bilmiyormuş, denize düşmüş fakat bir şey olmamış.

Neden?

-Adamın tipi kayıkmış.

Örümcek adam ağ atamıyormuş, neden?

-Çünkü ağ bağlantısı kopmuş.

Ben kamyonu sürüyordum, leonardo da vinci.

Bir elmanın içinden bir kurt çıkmasından daha kötü ne olabilir?

-Bilemediniz iki kurt değil, yarım kurt çıkması!

Sarışınlar neden 11'i yazamazlar?

-Hangi 1'i önce yazacaklarını bilmedikleri için.

4.murat neden intihar etmiş..?

İlk 3 e giremediği için.

Sarışın pizza ısmarlar.

Pizzacı sorar: "6 parçaya mı böleyim, 8 parçaya mi?

Sarışın "6'ya böl", der, "sekiz parçayı bitiremem".

77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış?

-Seven'leri ayırmak günah da ondan:)

Temel kahvede işe başlar, müşterilerden biri seslenir:

-Temel bize üç çay, biri açık olsun.

-Hangisi?

Sıcak buza ne denir?

-Hatice. (hot ice)

Hangi pansiyonda kalınmaz?

-Süspansiyon.

Sana bir kıllık yapayım, içine kıllarını koyarsın.

Boşluktaki file ne denir?

-Fil in the blanks.

Geçen gün arkadaslarla firinda patates yiyorduk,

firin sicak geldi bahçeye çıktık

Cem Uzan, üstünü örteyim

tarihinde Ali T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Özçiriş
(düzenlendi)

Öğretmen;Sosyal bilgiler dersinde çocuklara bir ödev verir,

-Herkes ailesine sorup demokrasinin tanımını özet halinde çıkaracak ve ezberleyecek

-Çocuk;Eve gelir Babasına sorar,

-Baba Demokrasi nedir?

-Babası yanıtlar,

-Önce bilmen gereken terimler var.Bak şimdi.

Ben bu eve para getiriyorum ben LİBERAL sınıfıyım.Hizmetçimiz bizim rahatımız için çalışıyor ayrıca geçimini sağlıyor,o işçi SINIFI,annen DEVLET bütün içişlerinden o sorumlu,sen HALKSIN hepimiz senin için çalışıyoruz,beşikteki kardeşinse GELECEK,şimdilik bunları bil sabah sana anlatıcam,

-Gece olur çocuk babasının anlattıklarını düşünürken birden hizmetçinin odasından sesler gelir.Çocuk kalkar ve gizlice içeri bakar.Birde ne görsün?Babası hizmetçinin üzerine çıkmış gidip geliyor.Hemen annesinin yanına gider ama nafile.Annesi horul horul uyumakta.Bu sırada kardeşi ağlamaya başlar yanına gider ve kardeşini beşiğinde altına s**mış bir şekilde bulur.

Ne yapacağını şaşırır ve yatar.

-Sabah kahvaltıda babası:

-Tanımları ezberlediysen şimdi sana anlatıcam DEMOKRASİYİ der.

Çocuk:

-Sen zahmet etme babacım.Ben çok iyi öğrendim.LİBERALLER İŞÇİ sınıfını b**rirken DEVLET uyuyor HALK endişeli GELECEK se b*k içinde !

tarihinde Mahmut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
- Eşek benim olmak‚ konusmak ama cok yalan soylemek...

Fesatmıyım neyim.. :D

:nazar:

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

Bir Yüzbaşı ile emir eri bir trende yolculuk ediyorlar. Aynı kompartmanda çok alımlı bir kız ile annesi de var. Başka kimse yok. Bu iki grup birbirlerini tanımasa da yolculuk sırasında tanışırız diye çok yakın oturmuşlar. Derken tren bir tünele giriyor, ortalık kararıyor. Bir öpücük sesi ve ardından -şırraaak- çok şiddetli bir şamar sesi duyuluyor. Tren tünelden çıkıyor. Herkes şaşkın ne oldu diye birbirine bakıyor.

Genç kız düşünüyor; (Benim yerime annemi öperlerse, işte böyle şamarı yerler..)

Kızın annesi düşünüyor; (Helal benim kıza, öpüldü ama, hemen şamarı yapıştırdı..)

Yuzbaşı düşünüyor; (Ulan asker kızı öptü, şamarı ben yedim...)

Asker gülümsüyor; (İntikamımı aldım daa. Havaya bir öpücük yüzbaşıya bir şamar!!)

:D :D

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal
Bir Yüzbaşı ile emir eri bir trende yolculuk ediyorlar. Aynı kompartmanda çok alımlı bir kız ile annesi de var. Başka kimse yok. Bu iki grup birbirlerini tanımasa da yolculuk sırasında tanışırız diye çok yakın oturmuşlar. Derken tren bir tünele giriyor, ortalık kararıyor. Bir öpücük sesi ve ardından -şırraaak- çok şiddetli bir şamar sesi duyuluyor. Tren tünelden çıkıyor. Herkes şaşkın ne oldu diye birbirine bakıyor.

Genç kız düşünüyor; (Benim yerime annemi öperlerse, işte böyle şamarı yerler..)

Kızın annesi düşünüyor; (Helal benim kıza, öpüldü ama, hemen şamarı yapıştırdı..)

Yuzbaşı düşünüyor; (Ulan asker kızı öptü, şamarı ben yedim...)

Asker gülümsüyor; (İntikamımı aldım daa. Havaya bir öpücük yüzbaşıya bir şamar!!)

:rolleyes::)

Çok güzel.

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan

süpermiş , maşşallah derya gibisiniz yani, :nazar: fıkra ansıklopedisimi var sizde.... :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok güzel.. :nazar:

Güne gülerek başlıyorum.. Sağolasın Özgür...

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş.. "Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.Eve gider gitmez kocama: 'Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda..' dedim. İlk gün bir şey görmedim.İkinci gün bir şey görmedim.Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor." Alman Delegesi söz almış, arkasından.. "Ben de kararımız gereğince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka' dedim.. Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor." Üçüncü konuşmacı bizden feminist kardeşimiz.. "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek.İşte mutfak orada..'dedim. Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim.Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım .....

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

İngiliz,Fransız ve Türk maliye bakanları toplanırlar. Konu memur maaşlarıdır.

İngiliz Bakan söz alır ve der ki: -Bizim memurumuzun aylık ihtiyacı 1000 Euro ama biz onlara 1500 Euro maaş veriyoruz;geri kalan 500 Euro'yu ne yapıyorlar bilmiyoruz.

Fransız Bakan söz alır : - Bizim de memurumuzun aylık ihtiyacı 1500 Euro ama biz onlara 2000 Euro maaş veriyoruz;geri kalan 500 Euro'yu ne yapıyorlar bilemiyoruz.

Söz hakkı bizim Türk Maliye Bakanına gelir der ki: - Vallaa! Bizim Memurumuzun aylık ihtiyacı aslında 1000 Euro ama biz onlara 500 Euro maaş veriyoruz. Eksik kalan 500 Euro'yu nerden buluyorlar biz de bilmiyoruz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mafya babası, haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu.

Seçtiği adam sağır ve dilsizdi.

Çünkü yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamazdı.

Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasında sorguya aldırttı. İşaret dilini bilen bir tercüman da yardımcı oluyordu.

Tercüman işaretle sordu:

'Para nerede?' Sağır dilsiz işaretle cevapladı:

'Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiğinizi anlamıyorum.'

Tercüman tercüme etti:

'Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş.'

Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin kafasına dayadı ve horozu kaldırdı:

'Şimdi bir daha sor bakalim, para nerede.' Tercüman işaretle sordu:

'Para nerede?'

Sağır-dilsiz kan ter içinde işaretle cevapladı:

'Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda yüz bin dolar var.'

'Ne söyledi?' dedi Baba.

Tercüman cevapladı:

'Dedi ki; h

Yorum bağlantısı
Murat Dere

biri benim son gönderdiğim fıkrayı (intik diye biri) silmiş. kim o? sildin bari haber ver nedenini söyle... hırf... hırf... :mad:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
O intik'e söyle işine gücüne baksın... :)

sen mi sildin yoksa? intik zaten birilerinin peşinde her zaman. garipler nasiplensinler diye koyduydum buraya da... :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel uluslararası safari yarışmasına katılır. Yarışmanın kuralı basittir. Her yarışmacı günün sonunda vurduğu hayvanları jüriye yazdıracak ve bir hafta sonunda en çok hayvanı avlayan birinci olacakmış. İlk gün sonunda İngiliz '4 keklik, 2 geyik, 1 arslan'; Fransız '5 tavşan, 2 yaban domuzu, 1 antilop'; Temel ise '6 sığırcık, 4 nomister, 3 tilki, 1 kaplan' avlamış. Bu üç aşağı-beş yukarı böyle devam ederken diğer avcılar vuracak hayvan bulamamaya başlamışlar. Bununla beraber Temel hergün birkaç tane nomister avlamaya devam ediyormuş. Yarışma jürisi 7. gün Temel'i çağırarak : "Tamam, seni birinci seçeceğiz ama şu nomister hayvanını bize tanıt çünkü bizim literatürümüzde böyle bir hayvan yok!" demiş. Temel de başlamış anlatmaya : "Nomisterler 170-175 cm boylarında, siyah derili hayvanlar. Tüfeği doğrultuyorum. Tam ateş edeceğim sırada 'No Mister! No mister!' diye bağırıyorlar"...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizim forum her cins ve her yaşa açık...

Bak benim fıkrada da bişeyler vardı, ben sansürledim kel adam...

Sende dikakt et...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Bizim forum her cins ve her yaşa açık...

Bak benim fıkrada da bişeyler vardı, ben sansürledim kel adam...

Sende dikakt et...

ya güzel insan, ahlaklı vatandaş, Allahın kulu; beninkinde açık bir şey yoktu ki... çıkarttırma şimdi buradaki fıkralardan örnekler. :) uğraştırma beni... psikopata bağlama beni... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben gördüğümü silerim...

Varsa göster onları da sileyim.. :D

Ayrıca horozlanma ordan gelirim bak oraya :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
Ben gördüğümü silerim...

Varsa göster onları da sileyim.. :D

Ayrıca horozlanma ordan gelirim bak oraya :)

gel hadi... hadi gel... ha ha gelemees kiii, gelemees kii. nanik nanik... :lol2:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birgün köye televizyoncular gelir.Köyde dolaşan bir amcaya: 'Amca bize en mutlu olduğun anı anlatır mısın?' der. Amca başlatır anlatmaya:

- Birgün Hasan Emmi'nin eşşeği kaybolmuştu. Dağa aramaya çıktık eşşeği bulduk sonra sevinçten hepimiz eşşeğe yem verdik demiş. Yönetmen hemen müdahele etmiş.

- Hooop amca ne yaptın sen?. Bunu yayınlayamayız der ve amcaya mutlu olduğun başka anı anlat der. Amca yine anlatır:

- Birgün Hasan Emmi'nin karısı kayboldu. Aramak için dağa çıktık. Bulduk, sevinçten hepimiz... Yönetmen yine müdahele eder:

- Amca biz bunun sonunu biliyoruz. Sen en iyisi bize en mutsuz olduğun anı anlat der. Amca bir off çeker ve anlatmaya başlar:

-Birgün ben kayboldum...

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
:P
Yorum bağlantısı
Murat Dere
Gençlere kötü örnek oluyorsunuz sayın dere :D

ben dereysem sen de gölsün om... Kısa Anten Gölü :lol2:

uğraşmayın len benlen, getirmeyin beni oraya! :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
ben dereysem sen de gölsün om... Kısa Anten Gölü :lol2:

uğraşmayın len benlen, getirmeyin beni oraya! :)

Çok korktum :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir üne sahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce k

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal
(düzenlendi)
"Nomisterler 170-175 cm boylarında, siyah derili hayvanlar. Tüfeği doğrultuyorum. Tam ateş edeceğim sırada 'No Mister! No mister!' diye bağırıyorlar"...

Ya Murat hocam süpersin ya sen,okuldan gelince bazen acayip kafam bozuk oluyor ya çocuklara ya idarecilere,açıyorum forumu,kesin senin bir mesajın falan denk geliyor,kopuyorum :D

tarihinde Sel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...