İçeriğe Yönlendir

Sizi Focus'larımla Tanıştırayım :)

Mehmet Taner Kadak

Recommended Posts

Fedai Özoğlu

En son WRC kaplama aklımda kalmıştı. Bir tane RS getirseydin kolleksiyonluk saklardın. Çok mu maliyetli olurdu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Fedai Özoğlu yazdı:

Satıpta tek pişman olduğum arabamdı o zaman param olsa bir kenarda dursa ne iyi olurdu. Hala bakarım malum siteye ilana düştü mü acaba diye.9f8d124fb20acaffcec520bf9d49d075.jpg1d2353e766ab15b7f856cd4b9e2f9c6e.jpg

Aynı duygularla bende bakıyorum eski araçlarıma. Bunun rengi efsane 2002 galiba. Otosanin yanlışlıkla ithal ettiği yeni makyajlı ESP sunroof :) bide deri koltuk olsa poff lp1 + lp2 + ESP. Teyp normalde 6006 olması lazım bunda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fedai Özoğlu
Aynı duygularla bende bakıyorum eski araçlarıma. Bunun rengi efsane 2002 galiba. Otosanin yanlışlıkla ithal ettiği yeni makyajlı ESP sunroof [emoji4] bide deri koltuk olsa poff lp1 + lp2 + ESP. Teyp normalde 6006 olması lazım bunda
Evet 2002 Kolorado Kırmızısı geçiyordu. Nasıl olmuşso 2002 yılı MB ayarında araba ithal etmişler azda değil baya var arada denk geliyorum ben.
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Çağlar Bayur
Mert Gülkokan yazdı:

Bu konu ölecek gibi değil 12 senelik fotolar duruyor

Hele ki mevcut focusa bittim Türkiyenin en dolusu

vesile ile hakkat ya bu fotoları nasıl yükledin? Taner? efsane süre

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile hakkat ya bu fotoları nasıl yükledin? Taner? efsane süre

Admin izin verdi abi. Dediğin gibi efsane yıllar, efsane arabalar, unutulmayacak anılar var.

Bu konu bitmez :)

lchyqu3.JPG

hu73u6c.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Çağlar Bayur yazdı:

navigasyon çalışıyor mu bu teypte var mıydı

Haritayı CD den okuyarak çalışıyor. Bende Almanya ve Great Britain :) cd leri var. Belki uğraşılsa Avrupa Türkiye vs de yüklenir. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

teliften dolayı Türkiye alınamıyor sanırım, vesile ile plazma balastında vınlama sesi var mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Çağlar Bayur yazdı:

teliften dolayı Türkiye alınamıyor sanırım, vesile ile plazma balastında vınlama sesi var mı?

Inverteri yanındaki küçük yağ göstergesinin içinde. 180VAC veriyor. Onunla kullanırsanız ses gelmiyor. Ben şuan onu bağlamadım. Harici inverter aldım. Harici inverter dediğin gibi vınlıyor ama çok minik bir ses, herşeyi kapatıp sessiz bir ortamda dinlenince duyuluyor.

2002 Ford Focus ST170 clocks - Speedometer, Oil Pressure, Oil Temp gauges |  eBay

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Ön arka tampon ve recaro ile evladiyelik olucak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Sezgin Yılmaz yazdı:

Ön arka tampon ve recaro ile evladiyelik olucak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ağzından bal damlıyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Colin Mcrae RS giydirmiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Focus 1 gönlümüzde hiç ölmeyecek.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...