Fedai Özoğlu 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 En son WRC kaplama aklımda kalmıştı. Bir tane RS getirseydin kolleksiyonluk saklardın. Çok mu maliyetli olurdu. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Fedai Özoğlu yazdı: Satıpta tek pişman olduğum arabamdı o zaman param olsa bir kenarda dursa ne iyi olurdu. Hala bakarım malum siteye ilana düştü mü acaba diye. Aynı duygularla bende bakıyorum eski araçlarıma. Bunun rengi efsane 2002 galiba. Otosanin yanlışlıkla ithal ettiği yeni makyajlı ESP sunroof bide deri koltuk olsa poff lp1 + lp2 + ESP. Teyp normalde 6006 olması lazım bunda 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Aynı duygularla bende bakıyorum eski araçlarıma. Bunun rengi efsane 2002 galiba. Otosanin yanlışlıkla ithal ettiği yeni makyajlı ESP sunroof [emoji4] bide deri koltuk olsa poff lp1 + lp2 + ESP. Teyp normalde 6006 olması lazım bundaEvet 2002 Kolorado Kırmızısı geçiyordu. Nasıl olmuşso 2002 yılı MB ayarında araba ithal etmişler azda değil baya var arada denk geliyorum ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Bu konu ölecek gibi değil 12 senelik fotolar duruyor Hele ki mevcut focusa bittim Türkiyenin en dolusu vesile ile hakkat ya bu fotoları nasıl yükledin? Taner? efsane süre Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile hakkat ya bu fotoları nasıl yükledin? Taner? efsane süre Admin izin verdi abi. Dediğin gibi efsane yıllar, efsane arabalar, unutulmayacak anılar var. Bu konu bitmez 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 navigasyon çalışıyor mu bu teypte var mıydı Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: navigasyon çalışıyor mu bu teypte var mıydı Haritayı CD den okuyarak çalışıyor. Bende Almanya ve Great Britain cd leri var. Belki uğraşılsa Avrupa Türkiye vs de yüklenir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 teliften dolayı Türkiye alınamıyor sanırım, vesile ile plazma balastında vınlama sesi var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: teliften dolayı Türkiye alınamıyor sanırım, vesile ile plazma balastında vınlama sesi var mı? Inverteri yanındaki küçük yağ göstergesinin içinde. 180VAC veriyor. Onunla kullanırsanız ses gelmiyor. Ben şuan onu bağlamadım. Harici inverter aldım. Harici inverter dediğin gibi vınlıyor ama çok minik bir ses, herşeyi kapatıp sessiz bir ortamda dinlenince duyuluyor. 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Ön arka tampon ve recaro ile evladiyelik olucak Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Sezgin Yılmaz yazdı: Ön arka tampon ve recaro ile evladiyelik olucak Sent from my iPhone using Tapatalk Ağzından bal damlıyor 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Colin Mcrae RS giydirmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Focus 1 gönlümüzde hiç ölmeyecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts