Çağlar Bayur 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 Bilgi kutusuna konu açılsa, güzel fotolu anlatım Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 sadık bey çok doyurucu bir cevap olmuş teşekkür ederim. benim yol bilgisayarında esp yok. yani bende esp yok. saygılarımla... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Ersoy 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Hiç yeni focusa binmediğim için bilmiyordum Öğrenmiş olduk böylece. Ben taş gibi düğmemle memnunum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 merhabalar.tanışma bölümü bulamadığım için burdan herkesi selamlıyorum.ismim Önder 40 yaş,istanbul.lineatr forumdan transfer oldum. bir sorum olacaktı.önceki gün (cumartesi) 94000 km 2008 makyajlı f II titanium otomatik siyah renkli araç için el sıkıştım,yarın (salı) kısmetse notere gideceğiz. aracı servise gösterdiğimde servis görevlisi gösterge kontrolu yaparken tüm gösterge ışıklarını yakınca yukarda görülen sarı esp ışığı da yandı.araçta esp olsa da olmasa da test sırasında o ışık yanar mı,ya da kısaca aracımda esp var mıdır.yol bilgisayarını kurcalama imkanım olmadı. teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 gauge menüye girince tüm ampuller yanar, bu ampul kontrolüdür, esp muhtemelen yoktur, varsa, km göstergesindeki menüden girilip bakılmalı, veya 2 gün sonra kar yağacak, buluşup yol testi yapalım 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 bi deneme sürüşü çok iyi olur desenize bu defa da esp li araca binmek nasip olmadı.başka bahara artık Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 teşekkürler,dün kayıt olmak için girdiğimde tanışma bölümünü görmüştüm bugün bir türlü bulamadım (sanırım sağdaki eksi tuşuna basıp o bölümü gizlemişim).şimdi buldum. 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 videolar bölümünden esp olmayan focusların istanbuldaki o deli karda nasıl slalom yapıp yolda kaldığını bir inceleyinde, keyfiniz yerine gelsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 lütfen kar değil, zemin buz idi, el frenini çekip aşağı inince araba kayıp gidiyordu altımızdan 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Araçla hızlı kalkış yapayım dedim, ESP ışığı yandı söndü. Tekrar denedim, tekrar yandı söndü doğal olarak Bu kadar kolay yanması normal midir? Aşırı bir hızlanma yapmadım çünkü. Bir de yanlama da yoktu. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Araçla hızlı kalkış yapayım dedim, ESP ışığı yandı söndü. Tekrar denedim, tekrar yandı söndü doğal olarak Bu kadar kolay yanması normal midir? Aşırı bir hızlanma yapmadım çünkü. Bir de yanlama da yoktu. Kalkışta yanan Esp için değil Tcs-Asr için yanıyor. Tekerler arasında hız farkı oluşursa yanar normaldir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Araçla hızlı kalkış yapayım dedim, ESP ışığı yandı söndü. Tekrar denedim, tekrar yandı söndü doğal olarak Bu kadar kolay yanması normal midir? Aşırı bir hızlanma yapmadım çünkü. Bir de yanlama da yoktu. ESP ye bağlı çalışan TCS Anti Patinaj Sistemi süreatle kalktığınızda lastikler patinaja düşerse patinaj yaptırmamak için yanar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts