İçeriğe Yönlendir

Bijon Konusunda Yardım


Melih Bozkurt

Recommended Posts

Melih Bozkurt

731.jpg

742.jpg

746.jpg

Herkese hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler. 2-3 ay önce İstanbul'un hendekli yollarında giderken lastiğin birini yarmıştım. Lastikçiye gittiğimde adam söküp takarken bijonların birini yalama etti ve kendilerinde bu bijondan olmadığını söyledi, iyi dedim bende buluruz diye. :lol2: Ve lakin 3 aydır 3 bijonla geziyorum :i-ih: herangi bi sorun olmadı ama görüntüsü canımı sıkıyor. Uzun lafın kısası ben bu bijon'dan nerede bulabilirim? İnternetten alma şansım varsa daha da iyi olur =) İlgi ve alakanızdan ötürü şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Yorum bağlantısı
Serdar Özel

hiç uğraşma doğru servise git bir takım al kafan rahat olsun. bende zamanında vw bora aracımın şifre bijonunu kaybetmiştim servise sormak yerine kaynak yaptırıp cıkarttım 50 tl ye mal oldu servise sormak aklımıza daha sonra geldi ,servis orjinal şifre bijon için 20 tl istemişti...

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Oto sanayi sitelerinde bulabilirsiniz rahatlıkla, ben pendik sanayiden(çok çeşit olmayan bir sanayi olmasına rağmen) buluyorum gerektiğinde. Bostancı sanayide de çok rahat bulunur.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Fordun orijinal bijonu nereden bulunur? Ancak dışı sac kaplama olmayacak. Kaplama olanlar iki sök-tak yaptıktan sonra bozuluyor.

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt
Orjinal bijon somununa banzemiyor? Jantlar aksesuar mı?

Evet Çağlar abi, orijinal jantları yok üzerinde şu jantlar var.

9102.jpg

3 bijon tehlikeli. Umarım hızlı kullanmıyorsunuzdur.

hızlı gidilebilecek yer yokki :lol: 70 in üstüne çıktığınız zaman yollar tuzaklarla çevriliyor bi anda :D Lastik yaran çukurlar, araçların arkasından fırlayan insanlar, durduk yere frene asılıp olduğu yere çakılanlar:D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...