Servet Aydın 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 deliyle uğraşacağına forumu dolaş' demiş atalarımız 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Sonuç nedir kardeşim, ultra sessiz mondeo'ma hangisinden takacağm. en çok ben kaydederim haerhalde. Bir de emmi şu an nevşehirin yolları videodaki gibi kar altında mı? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Deli'den bir mal almak Caiz midir ? Murat Abim sağolsun, tekrar teşekkür ederim Abi 3 günden sonra beni kamera sahibi yaptın Yollarda ufaktan yararız artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bir de emmi şu an nevşehirin yolları videodaki gibi kar altında mı? Hayır, kar yok.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Deli'den bir mal almak Caiz midir ? Murat Abim sağolsun, tekrar teşekkür ederim Abi 3 günden sonra beni kamera sahibi yaptın Yollarda ufaktan yararız artık İnşallah kötü olaylar kaydetmezsin kardeşim. Umarım kötü şeyleri ispatlamak zorunda kalmazsın. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 (düzenlendi) İnşallah kötü olaylar kaydetmezsin kardeşim. Umarım kötü şeyleri ispatlamak zorunda kalmazsın. ahanda aynı cümle bana da aynı cümleyi söylemiştiniz 2 gün sonra az daha dalıyodum bi kangoya imla falan filan hatası 18 Aralık 2012 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Gördüm biraz daha hızınız fazla olsaymış kaza kaçınılmaz olacaktı.. İnşallah aynı durumları Murat Abinin dediği gibi yaşamam.. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 hayrını görün inşallah hep güzel şeyler çekin .. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Umarım kötü şeyleri ispatlamak zorunda kalmazsın. İspanyolun önüme atlaması kötü şeymidir hojam ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 İspanyolun önüme atlaması kötü şeymidir hojam ? "Önüme" kısmını biraz açarsan daha net, elle tutulur bir cevap verebilirim Servet'im portifim. İspanyol var, İspanyol var... ahanda aynı cümle bana da aynı cümleyi söylemiştiniz 2 gün sonra az daha dalıyodum bi kangoya imla falan filan hatası İsmail'im, ben iyi dualarımı edeyim de, Allah'ın takdirinin de önüne geçecek değiliz. Bi şey değil Göksel'i de korkutacan. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 " İsmail'im, ben iyi dualarımı edeyim de, Allah'ın takdirinin de önüne geçecek değiliz. Bi şey değil Göksel'i de korkutacan. "önüne" kısmının biraz daha açabilir misin net Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 "Önüme" kısmını biraz açarsan daha net, elle tutulur bir cevap verebilirim Servet'im portifim. İspanyol var, İspanyol var... Daha fazla detay veremiycem efem, çarpma anında son kaydın saklanma mevzusu sakıncalı, iptal edilebilirmi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 lüzumu halinde, sd kartın çiğnenip yutulması kaç nano saniye sürer? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Tek parça olarak geri dönüşüm olması muhtemel 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 an itibarı ile, göz ardı edilebilir bir dezavantaj... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 "önüne" kısmının biraz daha açabilir misin net Açarım da gözlerin kamaşmasın? Daha fazla detay veremiycem efem, çarpma anında son kaydın saklanma mevzusu sakıncalı, iptal edilebilirmi Edilebilir. an itibarı ile, göz ardı edilebilir bir dezavantaj... İlle yiyecen yani kartı? Hadi bakalım... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 lüzumu halinde, sd kartın çiğnenip yutulması kaç nano saniye sürer? esp nin devreye girme hızından daha kısa sürede Edilebilir. Abi, 180 TL ayırdım zamazingo için. Ne gönderirsin ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Servet'im, kalmadı gülüm. Sonuncuyu Göksel'e ayırdım, okuldan sonra göndereceğimdir. Şunlardan var elimde: http://www.sahibinde...92848305/detay/ Bunlar, görüntü kaydetsin, sesi çıksıncılar için. Özellikleri çok güzel aslında, hiç fena değil ama bir Alex de değil yani sonuçta. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 abi siz bunları evde mi üretiyonuz her isteyene bulunuyo yav kaşınıyorum da birazcık :bambam3: Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Bak şimdi İsmail; "kalmadı" diyorum, sen "her isteyene bulunuyor" diyorsun. Gelim mi oraya İsmail, ha gelim mi? İsteyen biri olduğunda bir yerine iki adet getirtiyorum. O yüzden canım, evde üretmiyorum yani. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Servet'im, kalmadı gülüm. Sonuncuyu Göksel'e ayırdım, okuldan sonra göndereceğimdir. Şunlardan var elimde: http://www.sahibinde...92848305/detay/ Bunlar, görüntü kaydetsin, sesi çıksıncılar için. Özellikleri çok güzel aslında, hiç fena değil ama bir Alex de değil yani sonuçta. Senin canın sağ olsun abi. Bende alabilirim yurdun dışından ama senin fayda görmeni isterdim. Aliyi ziyaret edeyim bare Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Ben sizden ne fayda görcem be maniyak. Ne fayda gördük olm sizden zaten. Aaahhahhaaa, çok komiğim gene la... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 lüzumu halinde, sd kartın çiğnenip yutulması kaç nano saniye sürer? Ben bugün yuttum bile Cam için bir teklik mavi Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 İzin almanıza gerek yok diye düşünüyorum. 2 amcamın servisi var ve ikisinde de ön tampon, arka tampon, yolcu kapısı ve muavin kapılarında bu kameralardan var kesintisiz kayıt yapan. Bu kameralarla herhangi bir hasar, saldırı ve yolcu takibi denetlenebiliyor. Bu konuyu onlara sorup burada tekrar bilgi vermeye çalışıcam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts