İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

-Neden mi ?

-Öncelikle google maps var

-GPS'de var

-İstersem İçine İgo navigasyonda yükleyebilirim.

-Sınırsız seçenek hakkım var.

Kontak açılınca açılıp, kapanınca kapanabilir mi.. ?

Harekete duyarlı kayıt yapabilir mi. ?

Kayıtlarını belirli zaman periyodlarına bölebilir mi. ?

İlk kaydı silme mantığı ile, sürekli kayıt yapabilir mi. ?

Bunlar kadar kaliteli kayıt yapabillir mi.. ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kontak açılınca açılıp, kapanınca kapanabilir mi.. ?

Harekete duyarlı kayıt yapabilir mi. ?

Kayıtlarını belirli zaman periyodlarına bölebilir mi. ?

İlk kaydı silme mantığı ile, sürekli kayıt yapabilir mi. ?

Bunlar kadar kaliteli kayıt yapabillir mi.. ?

Ben cevap vereyim,

1- Belki ama ihtiyaç yok, batarya büyük ve işi bitince ekranı kararsa yeter, kendisi çalışsın isterse.

2- Yapılabilir.

3- Yapıyor.

4- Yapıyor.

5- Şüpheli. Cihazına göre.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

cupradamı denedin, neyin hızın yetişemiyor, tdci ya yetişemiyor ise hakkaten dandik derim de :f1:

Abi bugün günümün çoğunu bu işe ayırdım..Sayısız ürün bakıp, karşılaştırma yaptım, video izledim.. Hep birşeyleri elemek zorunda kalıyorsun.. Tam buldum derken cihaz çok pahalı oluyor.. Yada görüntü kalitesi bozuk oluyor.. İyi olandada GPS olmuyor...Emminin Cam kalitesi iyi ama GPS yok..

Videolarda adam aracı hareket ettiriyor sayaç 5 sn. Yakın süreçte algılıyor..

Bırak Çipurayı, emminin Farmville bahçesini işleyen traktörü algılayamaz ;)

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

İyi de sonuçta bir otomobil bu, uzay mekiği falan değil Rıdvan Bey.. Kontak çıkışından sigorta kutusuna giden kablodan paralel alınacak, aracın her yeri şasi zaten, herhangi bir yerden şasi alınacak..

Kontak hattına yük binmesin derseniz, direksiyonun altı sabit +12 kaynıyor, kontaktan tetikli bir role ile basitçe hallolur..

:D :D :D

Haklısınız Memet Bey, aslında düz mantıkla ben de öyyle düşünüyorum.

Beni korkutan şu oldu: Audi aldığımı forumda ilk yazdığımda, Çağlar Bey (Bayur) demişti ki, "işiniz zor, Doğuş gurub cinstir. Araçta silecek değiştirseniz beynine tanıtmanız gerekir, o kadar cinstir bu arabalar".

Şimdi o sözden gelen çekingenlikle servis dışında elektrik aksama müdahale ettirmeye korkuyorum. Serviste de ne talep etsem, "olmaz. ekstra akım fark ettiğinde beyin korumaya geçer. Kafası karışır, yanar vs vs" diyorlar. Güvenilir şekilde arabaya el atacak bir yer bulsam, sorun olmayacak da, onu bulamadım henüz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kodak dedin mi saygı duruşu, 640/480 lenslisi, 3mp denen cep telefonlarına 10mp denen çançinçonların tavanında patinaj çeker.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vw grubu saatli bomba, ehil elektrikçi bulurdum, Emmi alışmış premiyum ford a, kabloalrı kaç defa birbirne değdirdi, bu lem bakayım diye, hala daş gibi beyni

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

vw grubu saatli bomba, ehil elektrikçi bulurdum, Emmi alışmış premiyum ford a, kabloalrı kaç defa birbirne değdirdi, bu lem bakayım diye, hala daş gibi beyni

Ben opelde korkmazdım ama bunda çok korkuyorum bu elektrik tesisatından.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben opelde korkmazdım ama bunda çok korkuyorum bu elektrik tesisatından.

Forda bir şey olmaz, olsa benimkine olurdu, korkmayın :D

:D :D :D Haklısınız Memet Bey, aslında düz mantıkla ben de öyyle düşünüyorum. Beni korkutan şu oldu

Korkmakta haklısın... Ben de korkardım ama yapardım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Emmi gecen konsolu soktum,airbag on/off iptal isiginin soketini cikardim sadece.Tak airbag ariza isigi :D Gittim servise sildirttim...

Park sensoru takiyoruz kontak elimde,arka tamponu sokmek icin stoplari falan soktuk.Elektrik almamiz icin kontagi acip geri vitese takmak lazim.Tabi ben ariza isigi yakicak kesin diye,durduk stoplari geri taktik.Gittim marsa bir bastim Ampul isareti ile riza isigi yandi :D Dikkat:Plaka aydinlatmasini kontrol edin.Yuh dedim ya plakada lamba oldugu bile aklimda degilde benim o bile ariza isigi yakti.

Bi xenon takiyim desen orjinali disinda ariza isigi yakiyor,arka stobu degistir orjinal olmasin gene yakiyor.Aklina gelebilecek herseyde yakiyor iste :D

Ne de olsa halk arabası :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Emmi gecen konsolu soktum,airbag on/off iptal isiginin soketini cikardim sadece.Tak airbag ariza isigi :D Gittim servise sildirttim...

Park sensoru takiyoruz kontak elimde,arka tamponu sokmek icin stoplari falan soktuk.Elektrik almamiz icin kontagi acip geri vitese takmak lazim.Tabi ben ariza isigi yakicak kesin diye,durduk stoplari geri taktik.Gittim marsa bir bastim Ampul isareti ile riza isigi yandi :D Dikkat:Plaka aydinlatmasini kontrol edin.Yuh dedim ya plakada lamba oldugu bile aklimda degilde benim o bile ariza isigi yakti.

Bi xenon takiyim desen orjinali disinda ariza isigi yakiyor,arka stobu degistir orjinal olmasin gene yakiyor.Aklina gelebilecek herseyde yakiyor iste :D

Bir de "halk arabası" demişler. Ülen halkın arabası böyle mi yapar? Halk bu; her tarafını mıncıklayacak, sen de sesini çıkarmayacaksın. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bir de "halk arabası" demişler. Ülen halkın arabası böyle mi yapar? Halk bu; her tarafını mıncıklayacak, sen de sesini çıkarmayacaksın. ;)

Hocam buna çok güzel cevap var :)

Yorum bağlantısı

Gördugum kadariyla arac kamerasina bayagi bir talep olacaktir forumdan. cok degerli yönetici abi ve kardeslerimiz ön ayak olsalar toplu bi kamera alimi yapsak. Ailecek kameralansak hem forum sitemiz bu ise önculuk yapmis olur hem daha uygun fiyata sahip oluruz hemde olasi yasanilacak olumsuzluklardan dogabilecek haksizliklarin önune gecmis oluruz. nedersiniz?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Gördugum kadariyla arac kamerasina bayagi bir talep olacaktir forumdan. cok degerli yönetici abi ve kardeslerimiz ön ayak olsalar toplu bi kamera alimi yapsak. Ailecek kameralansak hem forum sitemiz bu ise önculuk yapmis olur hem daha uygun fiyata sahip oluruz hemde olasi yasanilacak olumsuzluklardan dogabilecek haksizliklarin önune gecmis oluruz. nedersiniz?

Bu zımbırtıların en uygun fiyatlıları dx.com, aliexpress.com, ebay.com gibi yurtdışı sitelerde. Oralardan da toplu alım yapmak, faydadan çok zarar verir, keza toplamda fiyat artar, gümrük vb sorunlar doğar.

Bu sebeple konuyu takiple en mantıklı cihazda karar kılıp, bireysel olarak sipariş daha avantajlı olacaktır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Muhammed Abi sana Cam'ı hediye etmeseydi ve alacak olsaydın GS1000'i mi tercih ederdin Zaferciğim ?

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Murat abi duymasın :crazy: O GS1000 dedi vallah yıkar burayı :elisopali::zort:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Muhammed Abi sana Cam'ı hediye etmeseydi ve alacak olsaydın GS1000'i mi tercih ederdin Zaferciğim ?

Kesinlikle. GS1000. Ama GS1000 var 70 dolar, GS1000 var 100küsür dolar. Üstüne basa basa original diye yazan satıcılar var. Sanıyorum onlar orijinal GS1000.

Mesela şu GS1000, orijinal büyük ihtimalle: http://www.aliexpress.com/item/2012-New-arrival-original-full-HD1920-1080P-30fps-car-dvr-with-GPS-logger-H-264-video/518080298.html

Şu da çakması. Ki zaten başlığa "like GS1000" diye yazmış, "GS1000 gibi" manasında :Dhttp://www.aliexpress.com/item/Night-vision-Carcam-Car-dvr-camera-Recorder-5-0MP-6-LED-flash-light-Full-HD-1080P/581056975.html

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Aradaki 2 katı fiyat farkından bile o kadar belli oluyor ki :)

Çinli bile Çinlinin çakmasını yapıyor artık.. Bu nasıl iş Arkadaş anlamadım gitti, birşeye inat ettim, kafam allak, bullak oldu işin içine girince...

Yorum bağlantısı

Turkiye icin satin alabilecegimiz cihaz ònerebilirmisiniz y.disi alisveris sitelerine sicak bakmiyorum ben. fiyati cok abarti olmayacak sekilde hangi cihazi alalim?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat abi duymasın :crazy: O GS1000 dedi vallah yıkar burayı :elisopali::zort:

Yavrum yukarıdaki mesajları okusana bir daha be çocum: ben de GS1000 var demişim ben zaten. :p Ehehehee...

Kesinlikle. GS1000. Ama GS1000 var 70 dolar, GS1000 var 100küsür dolar. Üstüne basa basa original diye yazan satıcılar var. Sanıyorum onlar orijinal GS1000.

Mesela şu GS1000, orijinal büyük ihtimalle: http://www.aliexpres.../518080298.html

Şu da çakması. Ki zaten başlığa "like GS1000" diye yazmış, "GS1000 gibi" manasında :Dhttp://www.aliexpres.../581056975.html

Ben 120 küsura aldım. Zafer haklı. Dikkatli olunacak. :)

Turkiye icin satin alabilecegimiz cihaz ònerebilirmisiniz y.disi alisveris sitelerine sicak bakmiyorum ben. fiyati cok abarti olmayacak sekilde hangi cihazi alalim?

Ben satıyorum ama foruma koymadım. Çünkü ticari amaç güdüyorum. Sahibindendeki en ucuz ürün bende. Orayı araştırıp da fiyat koydum çünkü. Bu arada, bu mesajımı yönetim uygunsuz bulursa silebilir. :blush:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bir dakika ya Özelden görüşelim Hocacığım. Böyle ticari mesaj yazmayalım lütfen :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Canımsın. :p Olm ticaret yapmamak için foruma koymadım ya zaten. ;) Cümle garip oldu, kusura bakma. :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...