İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Olgu Erhan
(düzenlendi)

0801'in Arkada olması sanırım 0801'in görüntü kalitesini biraz etkilemiş. ikisi yan yana olsa fark daha belirgin çıkabilir

Atakan bey bu yöntemle çektiğim karşılaştırma yaptığım 2-3 video olacaktı jeton geç düştü şimdilik 1 adet karşılaştırmayı koyuyorum cepten bağlandığım için diğer linkleri vermem zor şu an

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Kameralarda Bahsi GEçen 120 derece ve 135 Derecelik açı farkının ne demek olduğunu iyice anlayabileceğiniz Resimleri Ekliyorum Arkadaşlar :

120 Derecelik Açısı olan : Gs6000

135 Derecelik Açısı olan : Mini 0801

Gs6000 ( 120 Derece)

i2co.png

Mini 0801 ( 135 Derece)

zudc.png

Gs6000 ( 120 Derece)

yv9b.jpg

Mini 0801 ( 135 Derece)

tjiv.jpg

En üstteki resimde Audinin Plakası Gs6000 de görünmüyorken Mini 0801 Rahatça Görüntüye dahil etmiş Plakayı

Bir alttaki Resimde Mini 0801'de Sol üst köşedeki Evin 2. katındaki PAnjurda içerde Işık yanıyor görünürken Gs6000 'de 2. kat bile kameraya dahil değil  :) 

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

:exc1:

2.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - NEVŞEHİR NEVŞEHİR
27/11/2013 09:27:13
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

:exc1:

2.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - NEVŞEHİR NEVŞEHİR
27/11/2013 09:27:13

Dediydim ben. :p Gözün aydın. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sağoalsın.. inşallah orjinal alet gelir.. amin. :D

Hehe, inşallah. :) Büyük ihtimalle orijinal olacaktır. Bu kadar bekledikten sonra. ;) NE heyecan vardır şimdi sende. :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aradım ptt'yi 

Her zamanki gibi yapmışlar... :D

Dağıtıma çıkarıldı diyorlar ama paket orada.. 

Akşam da dağıtıma yetişmedi diyip geri giriş yapıyorlar.. 

Getirin çabuk dedim.. 

Geliyor şimdi :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sorularım var... 

Auto detect, otomatik hareket algılama mı ? konumu off

Water mark nedir ? şu anda konumu on

Auto record : Ben kontağı açınca kayda başlasın, kontağı kapatınca kessin istiyorum.. Off, On, Charge video seçeneklerinden hangisinde durmalı.. Şu anda On konumunda. 

Fill Light : off, on ve auto konumları var. Küçük bir ledi var. işe yarayacağını sanmıyorum.. Bunun aydınlatmadan başka bir fonksiyonu var mı ? autoda idi off yaptım.. 

Shutdown time : 1, 3 5 ve of konumları var.. Bu elektrik kesilince kaç dakika sonra kapanacağı mı ? 1min yaptım..

Auto backbright off : 1,3,5 ve off. Otomatik ekran kapama mı ?  off yaptım.. 

Gps correction time : off ve on.. Bu ne ? off konumunda şu anda.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Geldi,

%99 Orjinal

Hayırlı olsun Mehmet abi ürün fiyatı kaç tl ? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hayırlı olsun Mehmet abi ürün fiyatı kaç tl ? 

86 dolar.. Ürün şu : http://www.aliexpress.com/item/In-stock-FULL-HD-1080p-Ambarella-DSP-gps-mobile-car-dvr-with-G-sensor-GS1000VS-freeshipping/553546463.html

Mehmet Abi, hayırlı olsun.Gözünaydın :)

Sağol harbi gözüm aydın.. :D

Adamın suçu yok, ürün 14/10 da postaya verilmiş.. Muhtemelen ptt bir aşamada hata yaptı ve ürünün girişini yapmadı.. 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Sorularım var... 

Auto detect, otomatik hareket algılama mı ? konumu off

Water mark nedir ? şu anda konumu on

Auto record : Ben kontağı açınca kayda başlasın, kontağı kapatınca kessin istiyorum.. Off, On, Charge video seçeneklerinden hangisinde durmalı.. Şu anda On konumunda. 

Fill Light : off, on ve auto konumları var. Küçük bir ledi var. işe yarayacağını sanmıyorum.. Bunun aydınlatmadan başka bir fonksiyonu var mı ? autoda idi off yaptım.. 

Shutdown time : 1, 3 5 ve of konumları var.. Bu elektrik kesilince kaç dakika sonra kapanacağı mı ? 1min yaptım..

Auto backbright off : 1,3,5 ve off. Otomatik ekran kapama mı ?  off yaptım.. 

Gps correction time : off ve on.. Bu ne ? off konumunda şu anda.. 

Güle güle kullanın Mehmet bey çekimleri bekliyoruz artık kamera çok şık ve kaliteli görünüyor :) 

Auto detect tahmin ettiğime göre hareket sensör algılama olabilir. Of olması mantıklı çalışması için enerjini aküden vermek gerekiyor.

Benim bildiğim Watermark birşeyleri videoya işlemek yani Gps olur Plaka olur saat zaman olur.  on olması iyidir.

Auto record tahmin ettiğiniz gibi on da duracak.

Fill Light belki şey olabilir emin değilimde araç farı vurduğu zaman o ışık parlamayı emerek görüntünün bozulmasını engelliyordu ama belki diğer adı kızıl led de olabilir emin olamadım. Belkide karanlıkta resim çekmek lazım Flash olayı kaza resmi vs. için. Normalde zaten kayıtta çalışmıyor ışıklar.

Shutdown time yazdığınız yada videoyu kaç dk lık aralıklarla böleceğide olabilir büyük ihtimal sizin yazdığınız.

Auto backbright off  doğru tahmin kapanmasın lcd ekran.

Gps correction time off olsun çünkü gps e bağlanınca saati ordan alıyor ve saat farkları olduğu zaman doğru saati videoya işlemiyor. Sizin ayarladığınız saat Gps sinyaline kitlenir kitlenmez değişiyor off ta kalsın.

86 dolar.. Ürün şu : http://www.aliexpress.com/item/In-stock-FULL-HD-1080p-Ambarella-DSP-gps-mobile-car-dvr-with-G-sensor-GS1000VS-freeshipping/553546463.html

Adamın suçu yok, ürün 14/10 da postaya verilmiş.. Muhtemelen ptt bir aşamada hata yaptı ve ürünün girişini yapmadı.. 

Allwinner Chipset dual kamera sistemlerde tutulan güzel bir chipset. Aman novatek olmasında  :good1: 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Shutdown time yazdığınız yada videoyu kaç dk lık aralıklarla böleceğide olabilir büyük ihtimal sizin yazdığınız.

Video bölme olayı Setting menüsünden ayrı geliyor.. 

RT başlığında açılıyor : 1,3,5min ve off konumları var..

Menüye girince ilk önce çözünürlük, sonra rt, en son setting geliyor..   Diğer tüm ayarlar setting içinde.. 

Kutu içeriği de yazıldığı gibi, cam için hem yapıştırma hem vantuz var.. arka kamera uzatma kablosu, usb kablosu ve gps logger var.. 

Tek eksik hdmi kablosu.. bu da ilanda da yok zaten... 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Teşekürler abi. 

Olgun abi bu konuda oldukça bilgilisin.. Benim kamera malzemesi aldığım yerde 4-5 çeşit araç içi kamera var, özelliklerini yazsam, özeliklerden hangisnini daha iyi olduğu hakkında bilgi verebilrimisin abi.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Teşekürler abi. 

Olgun abi bu konuda oldukça bilgilisin.. Benim kamera malzemesi aldığım yerde 4-5 çeşit araç içi kamera var, özelliklerini yazsam, özeliklerden hangisnini daha iyi olduğu hakkında bilgi verebilrimisin abi.

valla elimden geleni yaparım ama Türkiye'de satılan kaliteli kamera daha hiç denk gelmedi  :( Model isimlerini yazman yeterli.

Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

valla elimden geleni yaparım ama Türkiye'de satılan kaliteli kamera daha hiç denk gelmedi  :( Model isimlerini yazman yeterli.

şöyle resim olarak atim abi, fiyatlarını bilmiyorum şuan elimdeki katologda yok, önereceğin modelin fiyatı uygunsa kendime alıcam, forumdan isteyen olursa  yardımcı olurum,  toplu alınca biraz daha iskonto yapabilirler. Önereceğin modele göre fiyat alıcam abi. şimdiden teşekkürler.

1image.jpg

2image.jpg

3image.jpg

4image.jpg

5image.jpg

Yazılar belli olsun diye resimler büyük öneriden sonra silebiliriz skıntı olursa.

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O zaman.. açık konumda iken videoya saat ve tarih yazma olayıdır... 

Güzel bilgi Serkan.. teşekkürler.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...