Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Evet Erkan ama parası da aynı orantıda. B) Bu görüntüyü alamasam şikayet açardım. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Regülatör yerine filtre daha kolay ve etkili olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Hadi yaa.. Demekki hep ford kullandığımızdan mı oluyor bu hata. Emin misin.. 7810 tek başına yeterli mi, devre kurmak gerekir mi ? 7812 yapmayım mı ? Beslemenin yarattığı parazit olayını ben de bir ara yaşamıştım. Servet Bey'in o zaman yaptığı öneri ile tam izoleli dönüştürücü alıp çözmüştüm. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235813-elektrik-tesisatinin-yarattigi-parazitler/ Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 (düzenlendi) Parazit olduğu kesin. Neden dersen abi ışıklarda beklerken falan radyo sesi hatta sinyal sesi falan gayet net geliyor..Hareket edince gazlayınca iş değişiyor.. Bunu anlamak için kablo takmadan kayıt yapılamıyor mu ? Bu şekilde dene.. 29 Kasım 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Bunu anlamak için kablo takmadan kayıt yapılamıyor mu ? Bu şekilde dene.. Düşünmemiştim.. Şarjı dolmadı henüz, dolsun onu da deneyelim.. Bugün gelirken tüm ışıklar ve ısıtıcılar açı olarak geldim. Bakalı fark edecek mi.. yükleniyor video. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 doğru düzgün gittiğini göremedim arabanın... Anlamadım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Gece... Mehmet bey hani drop box linkleri gece ve yeni gündüz çekiminin değmesin gece çekimleri iyi. Arka kameranın da çekimlerini bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Arka kamera yarın inşallah.. Henüz tesisatı döşemedim.. Her şey ortada.. Yarın arka kamera, tesisatı, ön kamera tesisatı ve gps antenini takarım.. dropbox işinide halledeyim.. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 valla rağbet çok olunca fiyatlar artmış böyle durumlarda satıcı değiştirmek lazım 95.70$ http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html [/img] Uploaded with ImageShack.us Olgu Bey bu seferde ilan değişmiş. Yeni ilanda gps yok sanırım. Bana almak nasip olmayacak sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Dropbox Gündüz 720p https://www.dropbox.com/s/bnixuqxqf9h33p7/F90G_Gunduz_720p.mp4 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Bende bu ürüne niyetlendim, gps sanırım var ilgili linkte.kredi kartı ödemesi sıkıntı yaratır mı? paypal yok çünkü bu sitede... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Olgu Bey bu seferde ilan değişmiş. Yeni ilanda gps yok sanırım. Bana almak nasip olmayacak sanırım. İlana girdikten sonra "Color Name" sekmesinden (Shipping'in hemen altında) soldan 5. seçeneğe tıklarsanız GPS olan versiyonu seçersiniz. Tüm sekmeler ürüne özellikler ekliyor, hem GPS hem dahili hafıza isterseniz başka seçeneğe tıklamak gerekiyor. Tek ilanda tüm versiyonları sunmuşlar diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Bende bu ürüne niyetlendim, gps sanırım var ilgili linkte.kredi kartı ödemesi sıkıntı yaratır mı? paypal yok çünkü bu sitede... Emre'cim, her zaman söylüyorum; aliexpress'i geçiniz, eBay'e geliniz. ali'de adam ürünü gerçekten göndermezse bi tarafınızı avuçlarsınız, eBay'de kaç kere aldım paramı geri. Sen dashcamtalk'a git. Beğen bi tane, buluverem ben sana kardeşim eBay'den. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Bende bu ürüne niyetlendim, gps sanırım var ilgili linkte.kredi kartı ödemesi sıkıntı yaratır mı? paypal yok çünkü bu sitede... Sıkıntı yok başka bir yerde paylaşımda bulunduğum en az 15 kişi aliexpress kullanarak kameralarını teslim aldılar. Gs6000 ürününü de ben aliexpress ten almıştım. Resmini atarım şimdi. Sanal kredi kartı girmek en güzeli bence. http://imageshack.us/a/img51/9307/av1l.png Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Olgu Bey 95 dolar bu ürün için nasıl bir fiyat sizce? Murat Abi bu konularda pek bilgi sahibi değilim, model önerilerini alabilirim.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Olgu Bey 95 dolar bu ürün için nasıl bir fiyat sizce? Parasını sonuna kadar hak ediyor 5 ayı geçti kullanıyorum günde 2 kere sök tak hiç sorunsuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Ben sanal kart kullanıyorum.. Ali expresten iki defa kalitesiz ürün geldi.. İkisinde de geç fark ettim.. şikayet açamadım.. Çok olumlu şeylerle de karşılaştım.. Birinde, adama mal gelmedi dedim.. yenisi gönderiyorum dedi.. aradan zaman geçti bu da gelmedi dedim. yenisini gönderiyorum dedi.. Sonra üçü birden geldi.. Adama bunların bedelini ödemek istiyorum dedim.. gerek yok dedi.. 4 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Emre'cim, her zaman söylüyorum; aliexpress'i geçiniz, eBay'e geliniz. ali'de adam ürünü gerçekten göndermezse bi tarafınızı avuçlarsınız, eBay'de kaç kere aldım paramı geri. Sen dashcamtalk'a git. Beğen bi tane, buluverem ben sana kardeşim eBay'den. Aliexpress doğru satıcıdan alınca sıkıntı olacağını sanmıyorum sayın yöneticimiz Mehmet bey de kamerasını Aliexpress ten satın aldı daha sonra sıkıntılı üründe şikayet açıp yeni ürünün gelmesini bile sağladı. Tabi Paypal ( ebay ) kesinlikle daha da güvenli çok haklısınız. Uygun fiyat istenirse tercih Aliexpress olmalı. Yüksek güvenlik istenirse Ebay Ya Adamlar para kazanmak için orada kazıklamak için değil aslında. Çünkü Bizim bırakacağımız FeedBack Yorumları onlar için Altın değerinde. Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Ben sanal kart kullanıyorum.. Ali expresten iki defa kalitesiz ürün geldi.. İkisinde de geç fark ettim.. şikayet açamadım.. Çok olumlu şeylerle de karşılaştım.. Birinde, adama mal gelmedi dedim.. yenisi gönderiyorum.. aradan zaman bu da gelmedi dedim. yenisini gönderiyorum dedi.. Sonra üçü birden geldi.. Adama bunların bedelini ödemek istiyorum dedim.. gerek yok dedi.. Aynısı bana da oldu eBay'de. Herkesin şansı her zaman böyle yaver gitmez. eBay'de asıl koruma PayPal'de. Sanal da kullansan para giderse gider. Adam, "ben gönderdim kardeşim, bekleyeceksin" derse ne yapacan? Bekleyecen, ee gelmezse n'olacak? Patlayacak. İnternet dolu aliexpress mağdurlarıyla. Ben uyarayım da, arkadaş olaraktan cınım. Olgu Bey 95 dolar bu ürün için nasıl bir fiyat sizce? Murat Abi bu konularda pek bilgi sahibi değilim, model önerilerini alabilirim.. Emre, istediğin özellikleri söyle bana, bakalım. Ha eğer, hızı ekranda göstersin, 1080p olsun plakalar okunsun, Google maps'ten de takip edilsin diyorsan GS1000 ideal olur. Hem boyutları hem de kullanım kolaylığı açısından benim en sevdiğim (ve kullanmakta olduğum) kamera. 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 (düzenlendi) Aliexpress'te adres kısmına İngilizce girilmesini istiyor. Ve city bölümüne illa bir şey mi yazmak gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? 29 Kasım 2013 tarihinde Olcay Eyüboğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Ali Expressten yaptığım alışverişler hiç sıkıntı yok. [/img] Aynısı bana da oldu eBay'de. Herkesin şansı her zaman böyle yaver gitmez. eBay'de asıl koruma PayPal'de. Sanal da kullansan para giderse gider. Adam, "ben gönderdim kardeşim, bekleyeceksin" derse ne yapacan? Bekleyecen, ee gelmezse n'olacak? Patlayacak. İnternet dolu aliexpress mağdurlarıyla. Ben uyarayım da, arkadaş olaraktan cınım. Emre, istediğin özellikleri söyle bana, bakalım. Ha eğer, hızı ekranda göstersin, 1080p olsun plakalar okunsun, Google maps'ten de takip edilsin diyorsan GS1000 ideal olur. Hem boyutları hem de kullanım kolaylığı açısından benim en sevdiğim (ve kullanmakta olduğum) kamera. PAypal isteniyorsa www.e-prance.com sitesi tercih edilebilir fakat fiyatı arttırmışlar 15 $ kadar. Ayrıca Ebay linkleri de var 0801 için onlarıda yazayım Peki adres kısmına İngilizce girilmesini istiyor. Ve city bölümüne illa bir şey mi yazmak gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? Hemen örnek veriyorum açıklayıcı Aliexpress adres kısmındaki benim üyelik bilgilerim Dikkat edilecek nokta Türkçe karakter asla koymayın. İsim soy isim önemli bilgiler Örnek : Bülent değil Bulent ÖZmen değil Ozmen gibi Şanlıurfa değil Sanliurfa Bir Arkadaşım Aliexpress bilgilerinde ismini Antep_Ev Yapmış yanlışlıkla PTT az daha TEslim etmiyordu kargosunu bugün teslim aldı gidip müdürle konuşmuş. Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Benim aliexpress alışverişlerinde de olmadı Olgu ama olmayacağını garanti edebilir misin? Ebay'de ben edemem ama ekstradan PayPal güvenliği çok iyi bence, sence? 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Aliexpress'te adres kısmına İngilizce girilmesini istiyor. Ve city bölümüne illa bir şey mi yazmak gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? Ebay için lik 286 adet satmış.108 dolar http://www.ebay.com/itm/Mini-0801-Ambarella-A2S60-Chip-Car-DVR-Blackbox-HD-1080P-OV2710-G-sensor-GPS-/121173276417?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c367d7701 Benim aliexpress alışverişlerinde de olmadı Olgu ama olmayacağını garanti edebilir misin? Ebay'de ben edemem ama ekstradan PayPal güvenliği çok iyi bence, sence? Her zaman ilk tercihim Paypal http://www.ebay.com/itm/Mini-0801-Ambarella-A2S60-Chip-Car-DVR-Blackbox-HD-1080P-OV2710-G-sensor-GPS-/121173276417?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c367d7701 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Benim aliexpress alışverişlerinde de olmadı Olgu ama olmayacağını garanti edebilir misin? Ebay'de ben edemem ama ekstradan PayPal güvenliği çok iyi bence, sence? Murat bey Ben 2009 dan beri Ebay üyesiyim son 1 senede sadece 49 parça ürün almışım Feedbaclerim 63 ama 150 parçayı geçmiştir satın aldıklarım. Aliexpress te 6 parça alışverişim oldu. İlk tercih her zaman Paypal En güvenli yöntem. Ama benim anlatmak istediğim uygun fiyatlı olan Aliexpress orada 2-3 elmas almış 700 adet ürün satmış yüzde 98.7 lik yüzdeye sahip herkezden 5 yıldız almış bir satıcıya da güvenmek lazım az da olsa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts