Olgu Erhan 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 (düzenlendi) şöyle resim olarak atim abi, fiyatlarını bilmiyorum şuan elimdeki katologda yok, önereceğin modelin fiyatı uygunsa kendime alıcam, forumdan isteyen olursa yardımcı olurum, toplu alınca biraz daha iskonto yapabilirler. Önereceğin modele göre fiyat alıcam abi. şimdiden teşekkürler. Yazılar belli olsun diye resimler büyük öneriden sonra silebiliriz skıntı olursa. Ya bunlarda çekim yaptığı zaman netlik arama sakın İllada buradan almam lazım diyorsan http://www.cenova.com.tr/cn-307ar#.UpY5-sS-2nA Aynaya takılan modeli al derim. Hiç değilse şekilsiz bir şekilde camında yer kaplamaz ama bana fiyat bildir paranı sokağa atma. Önerdiğim model Yurtdışında daha şık daha kaliteli ve ucuz 100 Tl ye 20-25 gün arası PTT kapına getirir. http://www.aliexpress.com/item/russian-manual-Car-rearview-DVR-CAMERA-4xzoom-AS-HD-1080P-IR-night-vision-G-SENSOR-car/746157591.html Paranı sokağa atma : O örneklediğin kameralar içinde bir tanesi vardı fiyatını gördüm 500 tl yazmışlar insan biraz utanır ya o fiyatı yazarken 27 Kasım 2013 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 emmi gözün aydın. sevindim senin adına. tez zamanda videoları bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Olgu Bey görüntülerden anladığım kadarıyla hemen hemen aynı bölgedeyiz, poligon hıfzıssıhha arasında genelde görüntüler, bende Akevler'deyim, ayrıca kamera konusunda bizleri oldukça net bilgi sahibi yaptınız bende hem kendime hem de babamın arabası için kamera düşünüyorum özellikle trafikteki yaşanabilen olumsuzluklardan ötürü, ancak yurtdışı sitelerden alışveriş tecrübem pek yok. Emre bey 27. Sayfada Yurtdışından nasıl alışveriş yapılır detaylı olarak anlatmıştım. Bugün 2 parça ürün ihtiyacım oldu satın alırken video çekeyim dedim. Nasıl satın alındığını Paypal ile nasıl ödeme yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olur. Paypal ve E-Prance üyeliği alınmış, Paypal adresine Kredi kartınız eklenmiş olarak farz ediyorum. Videoda mini 0801 için extra Takma yuvası ve Araç Çakmaklık şarj cihazı satın aldım. ( Babamın aracında da kullanmayı düşünüyorum kamerayı ) Video 1080P dir net görebilmek için Ayarını Sağ alt köşeden 1080P yapın lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Ya bunlarda çekim yaptığı zaman netlik arama sakın İllada buradan almam lazım diyorsan http://www.cenova.com.tr/cn-307ar#.UpY5-sS-2nA Aynaya takılan modeli al derim. Hiç değilse şekilsiz bir şekilde camında yer kaplamaz ama bana fiyat bildir paranı sokağa atma. Önerdiğim model Yurtdışında daha şık daha kaliteli ve ucuz 100 Tl ye 20-25 gün arası PTT kapına getirir. http://www.aliexpress.com/item/russian-manual-Car-rearview-DVR-CAMERA-4xzoom-AS-HD-1080P-IR-night-vision-G-SENSOR-car/746157591.html Paranı sokağa atma : O örneklediğin kameralar içinde bir tanesi vardı fiyatını gördüm 500 tl yazmışlar insan biraz utanır ya o fiyatı yazarken Anladim abi teşekkür ederim. Malzeme almaya gittiğimde fiyatlarını öğrenir yazarım cok pahalı değilse alirim . şuan için malzeme aldığım yer olduğu için elimin altında kolayca alıp kullanırım diye sormak istedim. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Olgu Bey mini 0801'in gpsli modeli için fiyat 96,5 demişsiniz. Linkte 112 dolar görünüyor. Fiyatı mı arttı bu meretin? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Olgu Bey mini 0801'in gpsli modeli için fiyat 96,5 demişsiniz. Linkte 112 dolar görünüyor. Fiyatı mı arttı bu meretin? valla rağbet çok olunca fiyatlar artmış böyle durumlarda satıcı değiştirmek lazım 95.70$ http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html [/img] Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Win7 32 bit için video kesme programı.. ? Acil !! Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 valla rağbet çok olunca fiyatlar artmış böyle durumlarda satıcı değiştirmek lazım 95.70$ http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html Verdiğiniz son linkten ben de biraz önce siparişimi verdim. Bakalım kaç günde ulaşacak ? Bu arada incelemeleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Win7 32 bit için video kesme programı.. ? Acil !! Mehmet bey Video ReDo TV Suite 4 kullanıyorum ben torrent sitelerinde var full versiyonu sizin için özelden indirme torrenti vermemi istermisiniz ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Kamerada önce epey bi hayal kırıklığı yaşadım.. şöyle ki... : Görüntü sürekli donarak ilerliyordu.. MOV formatında çekip, 1080P, H264 olarak kaydediyor.. Formattandır dedim.. avi ye çevirdim yine aynı.. Bilgisayarın ekran kartı standart avg çalışıyormuş.. sürücüsünü indirip kurdum.. % 90 düzeldi.. Ancak hala % 100 akıcı görüntü alamıyorum.. codectendir diye tahmin ediyorum.. Win 7 için uygun codeclere bakıyorum.. Klite codec olmadı buna.. Gördüğüm kadarıyla görüntü net.. plakalar falan düzgün okunuyor.. Sabah öylesine takıvermiştim.. Kaputu ve sol kenardaki camdaki siyah kısmı göstermez isem odaklama daha da iyileşir.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Verdiğiniz son linkten ben de biraz önce siparişimi verdim. Bakalım kaç günde ulaşacak ? Bu arada incelemeleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. http://www.aliexpress.com/w/wholesale-0801.html?SearchText=0801&CatId=0&SortType=total_tranpro_desc&filterCat=100006171&groupsort=1 Hayırlısı olsun Size önerdiğim satıcı Aliexpress'te 99.7% kullanıcı memnuniyeti ve 2 elmasa sahip Shenzhen Givoe Technology Co., Ltd. 697 adet satışıyla en çok 0801 mini kamerasını satmış olan satıcı. En kısa sürede elinize geçer umarım Uploaded with ImageShack.us http://www.aliexpress.com/w/wholesale-0801.html?SearchText=0801&CatId=0&SortType=total_tranpro_desc&filterCat=100006171&groupsort=1 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Kamerada önce epey bi hayal kırıklığı yaşadım.. şöyle ki... : Görüntü sürekli donarak ilerliyordu.. MOV formatında çekip, 1080P, H264 olarak kaydediyor.. Formattandır dedim.. avi ye çevirdim yine aynı.. Bilgisayarın ekran kartı standart avg çalışıyormuş.. sürücüsünü indirip kurdum.. % 90 düzeldi.. Ancak hala % 100 akıcı görüntü alamıyorum.. codectendir diye tahmin ediyorum.. Win 7 için uygun codeclere bakıyorum.. Klite codec olmadı buna.. Gördüğüm kadarıyla görüntü net.. plakalar falan düzgün okunuyor.. Sabah öylesine takıvermiştim.. Kaputu ve sol kenardaki camdaki siyah kısmı göstermez isem odaklama daha da iyileşir.. Mehmet bey sizin kameranın FPS değeri ilanda da belirtildiği üzere 20 Fps olduğu için görüntülerde atlama yaşıyorsunuz. Bilgisayarın codekleri ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Fakat netlik güzelse problem yok. Kayıpsız çekimleri Upload ederseniz ( Ön ve Arka kamera ) bu kameradan satın almak isteyen arkadaşlarıma bende tavsiyede bulunabilirim. Dropbox Free 2gb alan ve hızlı download upload seçeneği ile baya iyiymiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Son üç mesajı sildim.. 20 Fps'nin bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.. Bu 5 Fps gibi Bana codec lazım gibi.. ama videoyu yükleyemedim bi.. youtube napacak merak ediyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Olgu program Güzel, teşekkür ederim.. Hem kesiyor hem dönüştürüyor.. mp4 yaptım, görüntü akışı bir nebze daha düzeldi.. Kestiğim kısmı youtube'a atıyorum şimdi.. Ancak.. videoyu ilk defa sesli izledim ve yıkıldım.. yine mikrofon bozuk.. Tüm kameralarımın mikrofonu bozuk oldu. .bu benim kaderim mi arkadaş... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Tüh mikrofona üzüldüm neyse ilerde belki bunu satar farklı bir model beğenirsiniz. Bu kamera işi başlı başına bir merak. Youtube den sonra birde dropbox yükleme şansınız olurmu acaba ? Kayıpsız netlikte izleyelim. Çünkü Youtube perişan edecek görüntüleri kesin. Birde iki ayrı dosya olarak mı kaydediyor çekimleri ? Çift kameraydı değilmi sizin cihaz ? Program paylaşmak yasaktı iyi oldu sildiğiniz kuralları unutmuşum Rica ederim isteyen olursa özelden atarım artık paylaşmak yasak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Akşam yüklerim orjinalini.. Giderken de 720 p çekeceğim.. göreceğiz farkı.. Gerçi gece oldu burada Kamera A ve B adında iki klasör açıyor.. Bunların içine de normal ve kilitli olarak iki ayrı klasör açıyor.. Ön görüntüyü A klasörüne Arkayı B klasörüne kaydediyor. Çekim sırasında Ekranı ikiye bölüyor.. 2/3 ön 1/3 arka Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Gece görüntüsünden anlaşılmıyor birşey gündüz çekimlerinden yüklersiniz sonra olmadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 İlk görüntü. Ses için şikayet açacağım... Gökyüzüde daha anlaşılır bir puslanma var.. Bu ne yazıkki hatta çok şükür Ön camın rezistansı.. Tabi görüntünün her yerinde var ama gökyüzünde daha belirgin.. Özellikle ışıkta durduğumda bakın.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Evet abi yine bozuk mikrofon... Akşam daha yüksek çözünürlükte yükleyeceğim.. Bu 480P Sizin izlediğiniz 360P Hımm.. youtube'dan izlerseniz 1080P izleyebiliyorsunuz.. Tıkla Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Başka bir arabada da denemek lazım ses olayını belki araçta elektirkte birşey olabilir gibi geldi. Şu görüntü dosyasını dropbox atma şansınız varmı ? Winrar ile sıkıştırıp ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 Yok arabadan değil.. titreşimle ilgili.. Diğer kameralarımda da aynı hata vardı ama ben bu arada üç araba değiştirdim.. Başka bir arabada da denemek lazım ses olayını belki araçta elektirkte birşey olabilir gibi geldi.Şu görüntü dosyasını dropbox atma şansınız varmı ? Winrar ile sıkıştırıp ? Yüklüyorum şimdi.. Keserken mp4 yapmıştım orjinali değil ama en azından youtube değil.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 mp4 dropbox.. https://www.dropbox.com/s/zkd1sgffr498lnd/f90g_mp4.rar 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 emmi netlik güzel ben beğendim. güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 mp4 dropbox.. https://www.dropbox.com/s/zkd1sgffr498lnd/f90g_mp4.rar valla bence görüntüler güzel. FPS dediğiniz gibi çok problemli değil. Tam akışkan değil ama zaten bizim işimize yarayacak olan videoyu durdurduğunuzda plakaların hemen hemen hepsi rahatça okunuyor. Netlikte güzel gece çekimlerini de test etmek lazım. Netliğe örnek vermek gerekirse : Kaan Market telefonu 213 91 46 Öyle her kamerada bu kadar rahat okunmuyor yazılanlar hızla geçerken Arka kameradan da çekimler paylaşacaksınız değil mi ? Örnek videonuzu kendi DropBox Accountuma ekledim bile çift kameralı ürün isteyen olursa bu netlikle rahatça referans olabilirim Ses mühim değil bence kamera adamın yazdığı gibi Orjinal fake değil önemli olan bu. 86 $ mıydı fiyatı hangi linkten satın almışsınız acaba Mehmet bey ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts