İçeriğe Yönlendir

Takıntılarımız

Tahir İlter

Recommended Posts

Tahir İlter

Abi emo takıntında var onuda ben çıkardım ortaya :lol2:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

İtiraf ediyorum emo Emrah takıntım var :lol2: :lol2:

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
En büyük takıntılarım sivrisinek ve örümcektir,eğer yatarken sivrisinek vızıltısını duyarsam,onu bulup temizleyene kadar asla uyumam...Özellikle uzun yolda araç sürerken arada bir üzerime bakarım,örümcek varmı yokmu diye,bu takıntım birgün başıma bir iş açacak ama elimde değil...

Sivrisinek olayı bende de var...

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

arabanın kirli olmasına dayanamıyorum ... yaz kış farketmiyor ... kışın yağmur diner dinmez yazın tozlanınca yıkatıyorum :lol2:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ani oluşan yüksek ses inanılmaz sinirlendirir beni biranda sinir katsayım fırlar.

Arabanın kapısını ahır kapısı gibi pat diye kapatıldığı zaman inanılmaz gıcık olurum.Sonuçta herzaman birşey söylenmiyor ama içinde kalır bu durum

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
dişinizde dolgu, kaplama veya köprü gibi bir tedavi varsa, ağza ve burna su vermeniz gereksizdir.

Abi biraz daha açar mısın?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Nekadarda normalmişim :blush::jedi:

Abi senin sırrın öksürük şurubuyla göz damlasında saklı gibi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi senin sırrın öksürük şurubuyla göz damlasında saklı gibi :blush:

Evet... sonsuz sakinlik :jedi:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Dua etsin çift olarak geldi çanakkaleye, yoksa çok beter planlarım vardı. Elleşmedim :blush:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Abi senin sırrın öksürük şurubuyla göz damlasında saklı gibi :D

Tadını alsanız bırakmazsınız :D

Dua etsin çift olarak geldi çanakkaleye, yoksa çok beter planlarım vardı. Elleşmedim :)

Pehh..

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Gece pisipisi diye seslerimi pek duymadın herhalde. Bir kaç tane kedi hazırlamıştım da dua et gerisini getirmedim :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Gece pisipisi diye seslerimi pek duymadın herhalde. Bir kaç tane kedi hazırlamıştım da dua et gerisini getirmedim :D

Sen gece tel sararken; biz fenerdeydik :)

Boşu boşuna pisilemişsin :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Arabamı devamlı temiz tutarım ..

Hayatta pis binemem..

Toz kondurmam..

Hep garaja çekerim ..

Dışarda bırakırsam 15 dakkada bi bakarım...

İşten geldiğimde 5 dakka mıncıklarım..

Devamlı silerim bagajda suyum bezim hazır olur..

Lastikleri badem yağıyla devamlı parlatırım..

Sonra kapının önüne çekip balkona çıkıp çekirdeğimi çitlerim colamı içerim hayran hayran izlerim..:D

Erkan bukadar bağlanma ; allah korusun başına birşey gelir ; sende üzülürsün..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Nerden bulaştıysa bu hastalık bana...:)

Abi en çok balkonda çekirdek çitleyip izlemesini seviyorum :D

Kabak çekirdeğimi; ayçiçekmi :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ay çekirdeği abi..:nazar: Yanındada lee cola:P

Afiyet olsun Erkan :nazar:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
şöyle anlatayım;

gusülde farz olan, vücudun tamamının yıkanmasıdır.

hanefi mezhebinde ağız ve burun içi vücudun dışı sayıldığı için vücutla beraber yıkamak farzdır.

ancak; dişe yapılan dolgu türü tedavilerde siz dişinizi yabancı bir maddeyle kapatıyorsunuz, suyun değmesi engelleniyor, e öyleyse gusül geçersiz mi olacak yahut diş tedavi edilmeyecek mi? işte bu noktada -İslam'daki bir güzellik olan- zorunlu hallerde diğer mezhebleri taklit izni imdadımıza yetişiyor.

hangi mezhebten olursak olalım, vücudumuzun tedavisi yapılmak zorundadır, en öncelikli farzdır.

ve şafi mezhebinde ağzın ve burnun içi vücudun dışı sayılmamaktadır, onlara su vermek(yıkamak) farz değildir.

bu yüzden de sadece gusül abdesti alırken, şafiyi taklit etmemiz söz konusudur.

Anladım abi teşekkürler bilgi için.

Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir

-Trafikte bayan şöfor görünce kaçarım :D

-Asla bayan şöforle tartışmam ;)

-Simetri hastalığı var, eğri bişey gördümmü düzeltirim, düzeltemeyeceğim bir yerde isem başka bir şeye konsantre olamam

- Otobanda birisi sol şeritten yolu kapatıyorsa ve tüm ikazlara rağmen yol vermiyorsa ve 80 ile gitmeye devam ediyorsa, sağdan önüne geçer 10 dakika 40 ile giderim ;) en son adam durur :)

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Bunu yapabilen İnsan var mı?

(şimdi bir çok kişi deneyip olmadığını görecek ;) )

Sağlamcılığın da bu kadarı yani,

niyete bakın siz, o anda bari takıntıdan uzak olun.

:D

;):):good1:

Muhammed, izahatin için teşekkürler kardeşim.

Ben yapamıyorum. Düşününce hissiyatı bile tüylerimi diken diken yapıyır. Ya ayak tabanımı dişlerime sürtemiyorum deseydim ne yapacaktın abi. Gene buna dua et.

Bir de bu mezhepi taklit hakkı ne zaman ortaya çıkmış? Benim bildiğim Kur-an tamamlandığında İslamiyette mezhepler yoktu.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
Ben yapamıyorum. Düşününce hissiyatı bile tüylerimi diken diken yapıyır. Ya ayak tabanımı dişlerime sürtemiyorum deseydim ne yapacaktın abi. Gene buna dua et.

Bir de bu mezhepi taklit hakkı ne zaman ortaya çıkmış? Benim bildiğim Kur-an tamamlandığında İslamiyette mezhepler yoktu.

Teşekkürler.

Mezhepler Tebe-i Tabiin döneminden sonra ortaya çıkmıştır. Mezhep taklidi sadece zorunlu haller için geçerlidir. Keyfi olarak bir uygulama yapılamaz.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bir tane daha hatırladım. Yolda pet şişe görmeyeyim. İsterse karşı şeritte olsun üzerinden geçmem lazım ;)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Abi seninle aynı takıntıda olan bir arkadaşım var,eğer pet şişeyi ezememişse yolun sağına geçip duruyor ve yolun boşalmasını bekliyor,yol boşaldıktan sonrada anarya gidip şişeyi eziyor ve rahatlıyor,bana birkaç kez denk geldi ;)

Ona güzel bir şurup vereyim ben ; takıntı falan kalmaz :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)
Ona güzel bir şurup vereyim ben ; takıntı falan kalmaz ;)

:)

Abi yakında enerji-absoşurup akımı başlatacaksın :)

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
:)

Abi yakında enerji-absoşurup akımı başlatacaksın ;)

Güzel kokteyl tarifleri vericem ilerleyen zamanlarda :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...