İçeriğe Yönlendir

Takıntılarımız

Tahir İlter

Recommended Posts

Tahir İlter
Askerde bizim banyolardan lağım fareleri çıkıyordu ;) Önce onları haklamamız sonra banyo yapmamız gerekiyordu.Allah'tan böyle banyolara denk gelmemişsiniz yoksa düşer bayılırdınız. :unsure:

Abi Kıbrıs ta yaptım askerliği neler gördüm neler keşke sizin banyodakilerle kalsa idi anlatsam konu kapanır böyle eziyet bir tek Kıbrıs ta askerlik yapanlara nasip olur herhalde. ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Gülmeyin ama maalesef bu da takıntı ;)

Boy abdesti alırken ağza-burna 3 kere su alınır ya...

Ben hep 4 kere alıyorum,3.deyken ya 2. olduysa deyip,evham yapıyorum,işimizi sağlama alalım diye ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ya o sayıları bende karıştıyorum abdes alırken fazladan zarar gelmez :D

Yorum bağlantısı
Emin Önal

En sevdiğim kıyafetlerim çoraplarımdır.(çok ilgilenmem ama BAŞAK burcu özelliğiymiş) mutlaka aynı yönde katlanmış ve dizilmiş duruyor olmalılar çekmecemde.Dolabımın en güzel yeri onlarındır :D

Birde takıntımı bilmiyorum ama ben adını "alışkanlık edinme isteği" diye koydum.

Misal bankaya giderim,sıramı hep aynı koltuğa oturarak beklerim.(O koltuk dolu ise ayakta beklerim)

Aynı gişeden işlem yaptırırım.(2 numara alıp sıramı o gişeye denk getirmeye çalışırım)

Camiye giderim,hep aynı pisuarda ihtiyaç giderir,aynı muslukta abdest alır aynı yerde namaz kılmaya çalışırım..

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Arabada yüze üfleyen fanların hepsi yukarı bakcak,bakmazsa olay çıkartırım bindiğim arabalarda da hepsini düzeltir yukarı baktırım :D

birde logar kapaklarına mazgalların üzerine basmam kaldırımda karşıdan biri geliyorsa basmamak için önce onun geçmesini beklerim öyle geçerim... :lol2:

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Size kaliteli bir öksürük şurubu yada iyisinden göz damlası tavsiye ediyorum :D

Not: Göz damlası, sek içilecek :lol2:

Direk kolonyağı tavsiye ediyorum bende :lol2: diğerleri hafif kalır

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet kadar olmasa da, simetriğim..

Zarfa adres yazarken, yamuk yazdığımı farkedeyim, zarfı yırtar yeniden yazarım..

Paralarım düzenlidir.. Kenarları düzgün, hepsi aynı yöndedir..

Kimin olduğu farketmez, yamuk bişey görürsem düzeltirim..

Islak cıvık şeylere kolay kolay dokunamam..

Pidelerin altındaki kepek beni rahatsız eder.. her lokmada mutlaka elimi silerim..

Gıcık bir huyumda yine el kirlenmesi ile ilgili..

Mesela hamsi yiyor olayım, bir tane temizler yer, elimi peçeteye siler, ikinciyi temizlerim..

Bunu gördüm valla :D

Tuvalet takıntım var birde askerlik hariç umumi tuvalet kullanmadım okulda dahil hiç dışardaysam hiç üşenmem eve gelirim mutlaka bide biri tuvaletten çıktımı hemen arkasından giremem uzun bir süre beklerim. :lol2:

Banyo takıntımda var ki o çok büyük eziyet oluyor askerde bile zar zor girdim başka banyoda direk midem bulanıyor. :lol2:

Aynı sıkıntıları yaşıyorum :p

Birde patlıcan renkli gaz bezi teneke arabalara takıntım var :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Direk kolonyağı tavsiye ediyorum bende :lol2: diğerleri hafif kalır

Daha etkili çözümler var, bunlar bence hafif kalır :D

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Kadife olan hiçbir koltuğa oturamıyorum, kadife pantolon giyemem. Para takıntısı bende de var. Bankamatikten para çektikten sonra ulu orta hepsini düzenlemeye kalkıyorum, millet şaşkınlıkla izliyor. Kaldırım taşların çizgileri gözüme görünürse basamıyorum. Arabaya binince farları yakmadan hareket edemiyorum(gündüz gece farketmez) Sayılarla aram da pek iyi değil, düzgün sıralanmazsa ne yapıp edip düzeltiyorum( telefon numarası, bankamatikte kalan bakiye miktarı gibi) Son günü gelmeden hiç bir faturamı ödeyemiyorum, içim elvermiyor. Bir insanı tanışırken gözüm tutmadıysa hiçbir şekilde bir daha ısınamıyorum. Bir de en tehlikeli olanı var ki akıllara zarar. Otobanda veya düz yolda sakin sakin giderken geçtiğim her hangi bir araba durduk yere beni süratle veya yokuş aşağı kaptırıp geçmeye çalışınca allah ne verdiyse basıyorum. Saymakla bitmeyecek sanırım :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

O zaman direk NAL'lamak lazım :D güzünü açamaz şartolsun ::D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Benim tek takıntım periyodik sesler. Mesela üniversitede yurtta kalkmak için ufak saatler kullanırdık. O saatlerin sesinden uyuyamazdım. Yandaki odada klarnet çalarlar sorun olmaz ama saatin sesinden uyuyamam. Bu yüzden odadan adam kovdum. Yine aynı şekilde annemlerde veya burada yattığım yerlerde hiçbir şekilde ses çıkaran saat bulunmaz.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
(düzenlendi)
En sevdiğim kıyafetlerim çoraplarımdır.(çok ilgilenmem ama BAŞAK burcu özelliğiymiş) mutlaka aynı yönde katlanmış ve dizilmiş duruyor olmalılar çekmecemde.Dolabımın en güzel yeri onlarındır :D

Birde takıntımı bilmiyorum ama ben adını "alışkanlık edinme isteği" diye koydum.

Misal bankaya giderim,sıramı hep aynı koltuğa oturarak beklerim.(O koltuk dolu ise ayakta beklerim)

Aynı gişeden işlem yaptırırım.(2 numara alıp sıramı o gişeye denk getirmeye çalışırım)

Camiye giderim,hep aynı pisuarda ihtiyaç giderir,aynı muslukta abdest alır aynı yerde namaz kılmaya çalışırım..

Mekruhtur. Maalesef bizim cami cemaatinin bir çoğunda bu takıntı vardır. Birisinin yerine gidip oturun ve adamın bakışlarını bir izleyin..

tarihinde Mustafa Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Takıntımı hastalık mı bilmem ama evden son çıkan bensem muhakkak sokak kapısından yola çıktıktan sonra eve dönerim ocakları kapatmışmıyım diye bakarım, kapı kiltilimi diye bakarım, arabayı kilitlediğimi bile bile kilitlemişmiyim diye bakarım. Bi sebepten bakamazsam o günüm huzursuzluk içinde geçer.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Atletsiz birşey giyemem. Evden saat, cep telefonu ve cüzdanı almadan çıkarsam huzursuz olurum. TV'de geçen altyazıların kaç harften oluştuğunu sayarım. Plakaları okurum ve harf grubunu anlamlandırmaya çalışırım. Simetri hastalığı ve dağınıklığa karşı takıntılıyım. Paraların üzerindeki Franklin amcanın hep aynı yöne bakması lazım. :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Atletsiz birşey giyemem. Evden saat, cep telefonu ve cüzdanı almadan çıkarsam huzursuz olurum. TV'de geçen altyazıların kaç harften oluştuğunu sayarım. Plakaları okurum ve harf grubunu anlamlandırmaya çalışırım. Simetri hastalığı ve dağınıklığa karşı takıntılıyım. Paraların üzerindeki Franklin amcanın hep aynı yöne bakması lazım. :D

Emmiiiiiii aidat alınacak üye belli oldu :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Benim tek takıntım periyodik sesler.

Periyodik diyince...

Periyodik işlerden nefret ederim..

Sürekli tekrarlanan hiç bir işi yapamam... Mesela..

Sürekli kaşe basmak, sürekli maus ile bir yeri tıklamak, sürekli imza atmak.. 20-30 seferden sonra tüm vücuduma ağrılar saplanır...

Emmiiiiiii aidat alınacak üye belli oldu :p

Biz Atatürk'lü paralarla uğraşa duralım demi :D

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Size kaliteli bir öksürük şurubu yada iyisinden göz damlası tavsiye ediyorum :p

Not: Göz damlası, sek içilecek :)

Direk kolonyağı tavsiye ediyorum bende :p diğerleri hafif kalır
O zaman direk NAL'lamak lazım :) güzünü açamaz şartolsun : :good1:

Ben ne demek istediğinizi anlamadım. Beni ortadan kaldırmak istediğinizi anladım da öksürük şurubu, Kolonyağı, Göz damlası, NAL ne anlama geliyor.

Evet devam ediyorum takıntılara.

-Aynı şekilde kol, bacak gibi uzullarımı sabit bir yerde tutamam. Üstüne oturamam, yaslanamam. Arada uyuşmasa da uyuşacak diye düşünür sürekli kontrol ederim

-Arabayı kilitledikten sonra bagaj dahil 4 kapıyı kontrol etmezsem kapıdan dönerim. Etmediğimi düşünürsem de dönerim.

-Klima hep aynı yerime gelmesin diye kulakların yönünü sürekli değiştiririm

-Sağ elimin / ayağımın yaptığı işi sol tarafım yapamazsa yaptırıncaya kadar uğraşırım. Sol hala güzel yazamıyor uyuz.

-Arabaların plakalarını okurum herkes gibi. Gökdelenlerin katlarını sayarım. Otoyolda aydınlatma direklerini sayarım. Kendime nirengi noktası belirleyip kaç km uzakta olduğunu tahmin etmeye çalışır. Arabadaki gösterge ile ölçerim.

-Kıyafetlerimi eşit sayıda giymeye çalışırım. Hiç birine hak geçmesin diye. Uzun süredir giymediğim varsa uzun süre hep onu giyerim fark kapansın diye.

-Mutlaka cenin pozisyonunda uyurum. Başka şekilde uyuyunca her yanım ağrıyor gibi geliyor. Sırf bu sebepten kambur oldum ama sağ sol fark etmez.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)
Ben ne demek istediğinizi anlamadım. Beni ortadan kaldırmak istediğinizi anladım da öksürük şurubu, Kolonyağı, Göz damlası, NAL ne anlama geliyor.

-Aynı şekilde kol, bacak gibi uzullarımı sabit bir yerde tutamam. Üstüne oturamam, yaslanamam. Arada uyuşmasa da uyuşacak diye düşünür sürekli kontrol ederim

-Arabayı kilitledikten sonra bagaj dahil 4 kapıyı kontrol etmezsem kapıdan dönerim. Etmediğimi düşünürsem de dönerim.

-Sağ elimin / ayağımın yaptığı işi sol tarafım yapamazsa yaptırıncaya kadar uğraşırım. Sol hala güzel yazamıyor uyuz.

-Arabaların plakalarını okurum herkes gibi. Gökdelenlerin katlarını sayarım. Otoyolda aydınlatma direklerini sayarım. Kendime nirengi noktası belirleyip kaç km uzakta olduğunu tahmin etmeye çalışır. Arabadaki gösterge ile ölçerim.

-Kıyafetlerimi eşit sayıda giymeye çalışırım. Hiç birine hak geçmesin diye. Uzun süredir giymediğim varsa uzun süre hep onu giyerim fark kapansın diye.

-Mutlaka cenin pozisyonunda uyurum. Başka şekilde uyuyunca her yanım ağrıyor gibi geliyor. Sırf bu sebepten kambur oldum ama sağ sol fark etmez.

İyi baterist olur senden :D

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Erseeen... Bunlar kesmez Armağan Bey'i bence başka bişey bul :p

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Abi az önce nalladınız şimdi bey diyorsun. Bırak Allahını seversen :good1:

İyi baterist olur senden :D

Olmaz abi ayaklar ellerden bağımsız çalışamıyor. Mesela bir elimi saat yönüne döndürürken diğerini tersine döndürebiliyorum ama elimle 3 vururken ayakla 1 vuramıyorum. O da 3 vuruyor salak. O yüzden müzik hocası 5 olan notumu 4 yapmıştı.

tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bende çok heves ettim birara ama yok ya çalışmıyor meret daha hazırlık için verilen egzersizlerde kaldım :p

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Beni aşar :D

Abi işi zor ; yeni yazılım yüklenicek ; dünyaya uygun kalibrasyon yapılcak ; arıza lambası her an yanabilir tekrar bunları yapmassak :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi az önce nalladınız şimdi bey diyorsun. Bırak Allahını seversen :p

NAL ne demek ben anlamadım... Ama kötü bişey olmadığını tahmin ediyorum...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...