Emrah Eraykaç 20 Temmuz 2011 Paylaş 20 Temmuz 2011 Merhaba Dün internetten Focus'um için ışıklı vites topuzu aldım ve servise taktırmaya gittim işlerinin yoğunluğundan bana yarına randevu verdiler orada ki elektrikçi arkadaşla görüştüm bunların Focus II için orjinal topuz olmadığını Focus III te bu topuzun olduğunu ve oda komple soketi deri döşemesiyle geldiğini söyledi. Takıldığında iç görünümünün güzel olacağını biliyorum,ama servisteki arkadaş içime kurt düşürdü (elektrik bağlatısyla ilgili) sizce serviste taktırcağım için çok büyük sorun olur mu? aldığım ürün: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-akse...52111427/detay/ Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Temmuz 2011 Paylaş 20 Temmuz 2011 Focus İçin Orjinal ST vites topuzu'da takabilirsiniz, fiyatı 190tl bir rakam ama değer olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Temmuz 2011 Paylaş 20 Temmuz 2011 Bence bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama.Ehil arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.Forumda Mehmet Mercan bey uygulamasını yapmıştı buna benzerdi sanırım Yorum bağlantısı
Emrah Eraykaç 20 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2011 St'nin bir resmi veya videosu var mı?Varsa görmek isterim Yorum bağlantısı
Emrah Eraykaç 20 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2011 Teşekkür ederim gerçekten güzel duruyor Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 İlanı veren arkadaş'a fiyatından dolayı teşekkür etmek lazım. Adama nerden alacağına nasıl takacağına yardımcı oluyoruz 190 liralık parçayı 320 fiyat çekmiş. Ürün ona ait yoruma açık tabiki. Birde benim resimleri kullanmış utanmadan. Hayırlı işler. Yorum bağlantısı
Akan Belen 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 Ayıp insanları sömürmenin anlamı yok.Etik bir davranış değil resimlerde de direk sizin aracı kullanmış Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 İlanı veren arkadaş'a fiyatından dolayı teşekkür etmek lazım. Adama nerden alacağına nasıl takacağına yardımcı oluyoruz 190 liralık parçayı 320 fiyat çekmiş. Ürün ona ait yoruma açık tabiki. Birde benim resimleri kullanmış utanmadan. Hayırlı işler. aynen abi hatta ilan sahibine özel mesaj attım 190tl fiyatı olduğundanda hem burda hem atıcı kişiye söyledim. o yüzdendir ki 3 aydır ilan yerinde sayıklıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 MerhabaDün internetten focusum için ışıklı vites topuzu aldım ve servise taktırmaya gittim işlerinin yoğunluğundan bana yarına randevu verdiler oradki elektrikçi arkadaşla görüştüm bunların focus II için orginal topuyz olmadığını focus III te bu topuzun olduğunu ve oda komple soketi deri döşemesiyle geldiğini söyledi. Takıldığında iç görünümünün güzel olacağını biliyorum,ama servisteki arkadaş içime kurt düşürdü (elektrik bağlatısyla ilgili) sizce serviste taktırcağım için çok büyük sorun olur mu? aldığım ürün: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-akse...52111427/detay/ Emrah bey; topuzun detaylı fotoğraflarını çekip eklermisiniz takılmadan önce? Özellikle vites koluna takılan ( vidalanan ) kısmını alttan çekerseniz; benim aracıma olup olmayacağına bakacağım.. Olursa almayı düşünüyorum hoşuma gitti :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 Arkadaşla konuştuk. İlandaki resimler için müsade istedi. Forum üyesi neticede arkadaşımız. Kullanabilir. Fiyat konusundada farklı bir yerden temin ettiği için fiyat olarak oda pahalı almış o yüzden rakamı o şekilde belirlemiş. Dediğim gibi o fiyata zor satması. Elindeki malzemeleri kaça sattığı beni ilgilendirmiyor açıkcaı, onun kendi ürünü fiyatını kendi belirleyecek tabiki, ancak dileğim şuki yaptığı modifikasyonları kendi konusudna paylaşmasına yönelik. İşi gereği detaylı paylaşım için vakit bulamıyor olabilir, ama en azından 1'er resimlik vakit bulunabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 abi senin aracı bizim mahallede görüdüm 2 kere Gayrettepe vergi dairesinin orada hayırdır komşu mu olduk yoksa ? Yorum bağlantısı
Emrah Eraykaç 21 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2011 Biraz kafam karıştı serviste taktırdım vites topuzunu orjinalliğini sordum (aracın üzerindekini) fiyatını 170 ile 350 arası dediler ben ışıklısını 90 tlye aldım ve orjinali gibi durdu Yorum bağlantısı
Emrah Eraykaç 21 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2011 Emrah bey; topuzun detaylı fotoğraflarını çekip eklermisiniz takılmadan önce?Özellikle vites koluna takılan ( vidalanan ) kısmını alttan çekerseniz; benim aracıma olup olmayacağına bakacağım.. Olursa almayı düşünüyorum hoşuma gitti Ersen Bey topuzu taktırırken hiç fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama isterseniz aldığım ilandaki firmaya mesaj atabilirsiniz.Firma gerçekten çok ilgileniyor (servis bir önceki gün sorun çıkarınca takma konusunda firmaya mesaj atmıştım şema istemiştim hemen bana döndüler hatta bu ürünler almanyadan geliyormuş almanyayla bağlantıya bile geçmişler takılırken 3 defa aradılar ) Fotoğraflarıda en yakın sürede ekleyeceğim. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 hayırlı olsun fotografları beklıyoruz Yorum bağlantısı
Emrah Eraykaç 22 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2011 Resim yükleyemiyorum; çekmiş olduğum resimler çok büyük geliyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 Resim yükleyemiyorum; çekmiş olduğum resimler çok büyük geliyor. Fotoğraf ekleme Bu konu yardımcı olacaktır Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Temmuz 2011 Paylaş 24 Temmuz 2011 Gayet hoş olmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 (düzenlendi) Focus İçin Orjinal ST vites topuzu'da takabilirsiniz, fiyatı 190tl bir rakam ama değer olduğunu düşünüyorum. İlteber bana da bulsana kardeş ya Mehmet abinin tanıdığında yokmuş bir ayda gelir diyor ben dayanamam ya senin bildiğin bir yer var mı? 5 Ekim 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi d?yo?=diyor bi=bir ?mla kurallar?na uyal?m. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 İlteber bana da bulsana kardeş ya Mehmet abinin tanıdığında yokmuş bir ayda gelir diyor ben dayanamam ya senin bildiğin bir yer var mı? Halil şuan TR'de yok Ebay'dan araklamaya bak Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Arkadaşlar ışıklı vites topuzundan ben de aldım, kendim değiştireyim dedim fakat körüğü sökemiyorum. Vitesi topuzunu çevirerek topuz ve mil birlikte alt gövdeden ayrılıyor (Vidalı). Sonrasında körüğü yerinden almam gerekiyor ama alamıyorum muhtemelen tırnaklı geçme fakat çok nazik olduğundan tırnakları kırarım diye korkuyorum. Nitekim bir tarafını kırdım. Bu konuda anlatımlı yardımcı olacak arkadaşlar aranıyor. (Fotoğraf olsa bal kaymak olacak) Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 (düzenlendi) Bende kendim değiştirdim ama benimkinin tırnakları çok kolay çıktı. Keşke resimlerini çekmiş olsaydım:( http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/213326-ufak-degisiklikler/page__p__1058977#entry1058977 bu konuda gördüğünüz hafif bir kanırtmayla direkt çıkmıştı benimki.. 7 Aralık 2011 tarihinde Hakan Yavaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts