Serhan Gürbüzol 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 hgs ve ogs den kaçak geçişler ile alakalı son durum şu arkadaşlar geçişlerden 1 gün sonra hgs aldım aynı gün hgs hesabımdan düştü ogs için ise 1 ay içerisinde hgs hesabımdan düşeceğini resmi kaynaklardan öğrendim... lakin ogs ye girip hgs den çıktığım için ogs ücreti en uzun mesafeye göre hesaplandığı için bir kaç lira daha fazla ödeyeceğim... Veli bey, ben otoyolda elektronik teknik elemanıyım, yazdıklarınız doğrudur fakat bankalar OGS vermemekteler onlarda HGS veriyorlar kredi kartı hesabınıza istinaden..... Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 araç alım satımında hgs borcu engel teşkil eder mi? Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Abi belki konunun içinde vardır ama okuma fırsatım olmadı dün hgs den girip önümdeki tır yüzünden biraz da dalgınlıkla ogs den çıktım yanlışlıkla.kaçak geçiş 148tl yazdı.ne yapmam lazım ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Abi belki konunun içinde vardır ama okuma fırsatım olmadı dün hgs den girip önümdeki tır yüzünden biraz da dalgınlıkla ogs den çıktım yanlışlıkla.kaçak geçiş 148tl yazdı.ne yapmam lazım ?Bir şey olmaz Emin, HGS hesabın olduğu için senden bu geçişine istinaden sadece bir defa en uzak mesafe ücreti alır oda tahmini 13 - 14 TL gibi bir şey olur, ceza gelmez..... 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 (düzenlendi) Bir şey olmaz Emin, HGS hesabın olduğu için senden bu geçişine istinaden sadece bir defa en uzak mesafe ücreti alır oda tahmini 13 - 14 TL gibi bir şey olur, ceza gelmez.....Bakiyem olmayabilir bu sıkıntı yaratır mı peki abi ? Yukleyince mi düşer ? 9 Kasım 2014 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Bakiyem olmayabilir bu sıkıntı yaratır mı peki abi ? Yukleyince mi düşer ?Yükleme yapmadan ekrandaki gördüğün miktar ceza olarak gelir, hemen yükleme yapman lazım Emin... 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Yükleme yapmadan ekrandaki gördüğün miktar ceza olarak gelir, hemen yükleme yapman lazım Emin...Yarin hemen ptt den yükleteyim abi,teşekkürler [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Arkadaşlar aracımı satınca cama apıştırmadığım hgs kartım bende kaldı. İçinde 40 tl bakiye var nereden baksanız. İçindekini nasıl alabilirim ya da yeni araç alınca ona aktarabilir miyim ? Postaneden paranıda alabiliyorsun, yeni araç alırsan onun plakasına kayıtlı yeni Hgs ye de aktartabiliyorsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Postaneler cumartesi açık olur mu abi Burada açık. Orayı bilmem. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Arkadaşlar aracımı satınca cama apıştırmadığım hgs kartım bende kaldı. İçinde 40 tl bakiye var nereden baksanız. İçindekini nasıl alabilirim ya da yeni araç alınca ona aktarabilir miyim ? Bir ptt memuru olarak sorunu cevaplayım .Etiketini dediğin gibi yapıştırmadıysan herhangibir ptt şubesine git bilgi güncellemeden plakayı güncelleyebilrisin yeni aracına tanımlayabilirsin(tabi yeni aldıysan). Ha yok şu anda yeni araç almıycam diyosan etiketi iptal ettirirsin ama içindeki bakiyesini en erken 1 ay sonra alırsın.Ha o da yok onu iptal edip yeni alayım dersen 1.sınıf hgs etiketini alırken 35 tl (min) ödersin eskisindeki bakiyeni oraya aktarırsın bundaki zararın sadece 5 tl etiket ücreti olur Bu arada şu hgs nin kartlı versiyonları her bi merkezde yok zor bulunuyor biraz 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 eski aracımın üzerindeki hgs yi iptal edip yeni plakaya aktardılar etiket vermediler plakadan okuyacakmış artık. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 eski aracımın üzerindeki hgs yi iptal edip yeni plakaya aktardılar etiket vermediler plakadan okuyacakmış artık. Zaten HGS yi okumaz ise plakadan bulup düşüyor. Bu durumda cama yapıştırmak, boş yere uğraşmak çok mantıksız geliyor bana. Bilseydim cama yapıştırmazdım. Okumazsa okumasın bir hafta içinde plakadan bulup bakiyeyi düşüyor, yeter ki tanımlı etiket olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ben Ümraniye den girdim Sultanbeyli den çıktım giriş yok yazdı 13 küsür lira kesti. Bi işi düzgün olsun şu karayollarının. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ben Ümraniye den girdim Sultanbeyli den çıktım giriş yok yazdı 13 küsür lira kesti. Bi işi düzgün olsun şu karayollarının. Sonra düzelir o Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Android uygulamasından baktım sıkıntı yok gibi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Selamlar, Malumunuz plakayı 34 e çevirdim ve plaka daha önce fiat ducato ticari araç üzerinde idi. Hgs almak istediğimde bankamdan şöyle bir uyarı alıyorum 'Plaka için daha önce 1. sınıf harici bir sınıf ürün satışı olmuş bu yüzden bu uyarıyı alıyorsunuz.Müşteri 444 11 17 kurum çağrı merkezinden önceki satış için bilgi alıp o ürünü iptal ettirmeden yeni ürün satamazsınız. çağrı merkezini aradım yoğunluk var daha sonra arayın diyip bekleme sırasına bile almıyor, ana menüye aktarıyor sinsi yanıt sistemi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Ben Ümraniye den girdim Sultanbeyli den çıktım giriş yok yazdı 13 küsür lira kesti. Bi işi düzgün olsun şu karayollarının. Ahmet bey, Karayollarının bu sistemle bir alakası yok PTT nin sistemi olup bakım ve arızaları PTT nin taşeronu tarafından yapılmaktadır. Selamlar, Malumunuz plakayı 34 e çevirdim ve plaka daha önce fiat ducato ticari araç üzerinde idi. Hgs almak istediğimde bankamdan şöyle bir uyarı alıyorum 'Plaka için daha önce 1. sınıf harici bir sınıf ürün satışı olmuş bu yüzden bu uyarıyı alıyorsunuz. Müşteri 444 11 17 kurum çağrı merkezinden önceki satış için bilgi alıp o ürünü iptal ettirmeden yeni ürün satamazsınız. çağrı merkezini aradım yoğunluk var daha sonra arayın diyip bekleme sırasına bile almıyor, ana menüye aktarıyor sinsi yanıt sistemi. Köksal bey aracı aldığınız kişi HGS etiketini iptal ettirmeden aynı plakaya ikinci bir etiket verilmez, eski sahibi ile iletişime geçip iptal etmesini söyleyin ki sizde adınıza yeni etiket alabilesiniz.... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) Köksal bey aracı aldığınız kişi HGS etiketini iptal ettirmeden aynı plakaya ikinci bir etiket verilmez, eski sahibi ile iletişime geçip iptal etmesini söyleyin ki sizde adınıza yeni etiket alabilesiniz.... Serhan abi eski sahibini nasıl bulacağım ki? plaka değişmiş, emniyete gidip sorsak söylerler mi acaba? bir de vatandaş belki iptal ettirdi(niye iptal ettirmeyip parasını içerde bıraksın ki) ama sistemde henüz bakiye iadesi yapılmadı o da olabilir mi? ogs ye 60 tl vermek istemiyorum. hem de hgs yi kendi bankamdan takip edebiliyorum sürekli. 7 Ocak 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Serhan abi eski sahibini nasıl bulacağım ki? plaka değişmiş, emniyete gidip sorsak söylerler mi acaba? bir de vatandaş belki iptal ettirdi(niye iptal ettirmeyip parasını içerde bıraksın ki) ama sistemde henüz bakiye iadesi yapılmadı o da olabilir mi? ogs ye 60 tl vermek istemiyorum. hem de hgs yi kendi bankamdan takip edebiliyorum sürekli. Şimdi genelde bakiyesi az kaldığı için kimse iptal ettirmek istemiyor yani gidip PTT de rezillik yaşamak istemiyor bu yüzden bu aksaklıklar oluyor. Trafikten olabilir evet bulunabilir, OGS zaten alamazsınız çünkü bankalar vermiyorlar artık. HGS almak zorundasınız yani... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Zaten HGS yi okumaz ise plakadan bulup düşüyor. Bu durumda cama yapıştırmak, boş yere uğraşmak çok mantıksız geliyor bana. Bilseydim cama yapıştırmazdım. Okumazsa okumasın bir hafta içinde plakadan bulup bakiyeyi düşüyor, yeter ki tanımlı etiket olsun. Furkan bey evet yapistirmanin anlami yok ama bizim vatandas bu sekilde gecerken ekranda kacak gecis yazinca solugu bizim yanimizda aliyo (camda etiket varken veya yokkende ama araca tanimliyken ) sonucta bi ton laf analtiyoruz musteriye.yoksa hic bi problemi yok hgsnin ister yapistirin ister yapistirmayin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Furkan bey evet yapistirmanin anlami yok ama bizim vatandas bu sekilde gecerken ekranda kacak gecis yazinca solugu bizim yanimizda aliyo (camda etiket varken veya yokkende ama araca tanimliyken ) sonucta bi ton laf analtiyoruz musteriye.yoksa hic bi problemi yok hgsnin ister yapistirin ister yapistirmayin Ramazan bey bana ne önerirsiniz? ptt den halledilecek bir durum mu? (çağrı merkezi hala yoğun) Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Ramazan bey bana ne önerirsiniz? ptt den halledilecek bir durum mu? (çağrı merkezi hala yoğun)Koksal bey plakaniz nedir burdan veya öm olarak gonderebilirmisiniz 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Koksal bey plakaniz nedir burdan veya öm olarak gonderebilirmisiniz Bende özelden istedim ama dur bakalım hangimiz şanslıyız acaba Ramazan :D 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Koksal bey plakaniz nedir burdan veya öm olarak gonderebilirmisiniz 34 U U 18 atmışaltı özelden de yolladım Yorum bağlantısı
Recommended Posts