İnan Çınar 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 (düzenlendi) merhaba, ogs kgs hgs vb. bilimum geçiş için gerekli sistemlerden hiçbirine sahip değilim. almak için 1 hafta zamanı da aşmış durumdayım. ileride kullanacağı bir yer de yok... nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda net bir cevaba ulaşamadım. mutlaka hgs almam gerekir mi? bu kaçak geçiş bana minimum ve maximum ne kadara patlar? 30 Temmuz 2013 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 merhaba, ogs kgs hgs vb. bilimum geçiş için gerekli sistemlerden hiçbirine sahip değilim. almak için 1 hafta zamanı da aşmış durumdayım. ileride kullanacağı bir yer de yok... nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda net bir cevaba ulaşamadım. mutlaka hgs almam gerekir mi? bu kaçak geçiş bana minimum ve maximum ne kadara patlar? İnan bey, başka bir yerde kullanmayacağınız için almayacağım diyorsanız size gelecek olan tebliğgatta yazan miktarı ödeyeceksiniz başka bir yolu yok maalesef. Ödeyeceğiniz miktarda zaten resimde mevcut, tebliğgatı bekleyin gelince yatırırsınız...... Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Bende ise iki kere Camlica ' dan girdigimi gormeyip Kurtkoy cikisimi okudu tam ucret aldi sanki Ankara'ya gitmisim gibi. Bende o yesil isigi gorene kadar yavas yavas geciyorum. bu sadece arkadan gelen trafiği yavaşlatmaz mı? yeşil yanmazsa geri gelip tekrar geçemezsiniz sonuçta.Bazı araçlar geçerken durma noktasına geliyor nerdeyse ve bu akan trafiği büyük tehlikeye sokuyor doğrusu... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 bu sadece arkadan gelen trafiği yavaşlatmaz mı? yeşil yanmazsa geri gelip tekrar geçemezsiniz sonuçta.Bazı araçlar geçerken durma noktasına geliyor nerdeyse ve bu akan trafiği büyük tehlikeye sokuyor doğrusu... Hızlı geçince okumuyor yavaş geçince okuyor, tabi okumadığıda oluyor veriyoruz 14 tl en uzun yol tarifesini. Bende sevmiyorum durup arkadaki adamın sellektörünü görmeyi ama hızlı geçince okumuyor malesef. Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Hızlı geçince okumuyor yavaş geçince okuyor, tabi okumadığıda oluyor veriyoruz 14 tl en uzun yol tarifesini. Bende sevmiyorum durup arkadaki adamın sellektörünü görmeyi ama hızlı geçince okumuyor malesef.problem olabilir cihazda ben 60-70 le geçiyorum en yavaş, bir sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 En uygun hgs'yi nereden veya hangi bankadan alabiliriz. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 En uygun hgs'yi nereden veya hangi bankadan alabiliriz. ben bankasya kullanıyorum almak ücretsiz zaten,içine para doldurmak falan da yok kullandıkça kredi kartından kesiyorlar Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Giselerdeki hiz siniri 30,yani 10lada gecse kimse birsey diyemez... Mehmet Mert Erdogan tabi haklısınız 10 la geçelim ki trafik bahçelievlere kadar uzasın. istanbul trafiğinde yapılan bir dur kalk veya frenin o silsile ile 1-2 km arkaya kadar tepki oluşturduğunu belirteyim. bu sebeple yoğun saatlerde yapılacak bu türden (30la geçmek gibi) gereksiz harekeler bir çok kişiyi etkiler. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Değerli abilerim ve kardeşlerim birşey danışmak istiyorum; Şimdi ben buradaki Ziraat Bankasından OGS cihazı almıştım bir kaç yıl oldu ve kredi kartımdan otomatik ödeme talimatı vermiştim. 2 ay önce kredi kartımı iptal ettirdim ve gişelerden hiç geçmedim ondan sonra. Şİmdi sorum şu; 1- Ben Sinop'taki Ziraat Bankasından OGS cihazını iptal ettirip içindeki bakiyemi alabilir miyim? 2- HGS etiketi almak istiyorum, kredi kartına talimat vermeden alabilir miyim? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Bankada hesap da varsa kredi kartına talimat vermeden alabilirsin. Bu etiketi KGS gibi doldurarak kullanamıyor muyuz? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Ben kendi etiketlerimden söyleyeyim. Önce PTT'den almıştım. Araca yapıştırdım. PTT şubelerinden yükletiyordum plakayı söyleyerek. Bitince zaten kaçak geçiş diyordu. 7 gün içinde tekrar yükleme yapıyordum cezasız düşüyordu. Sonra Garanti'den aldım yeni aracımıza. İnternet şubeden başvurdum. Eve geldi etiket. Bittikçe internet şubeden hesabımdan para aktarıyordum. Yani bankalarda biraz farklı, PTT'de farklı. Nihayetinde antığı aynı KGS gibi. KGS varken HGS saçma oldu zaten ama devletimizin işleri işte. Bari OGS'yi de kaldırsınlar da artık tüm gişeler standart olsun, beklemeyelim. Teşekkür ederim cevap için, sanırım PTT'den alacağım. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 ben bankasya kullanıyorum almak ücretsiz zaten,içine para doldurmak falan da yok kullandıkça kredi kartından kesiyorlar Ben de bankasya kullanıyordum ama kart ücreti yok diyerek millete bir sürü kart dağıttılar, sonra da 30 tl kart parası almaya başladılar, ben de kartımı da, hgs mi de iptal ettim. Bankasya ile çalışmıyorum. Onun için başka bankadan alacağım. Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 (düzenlendi) OGS ne zaman kaldırılacak acaba ? OGS yi iptal edersek içindeki bakiyenin akıbeti ne olur ? 14 Ağustos 2013 tarihinde Ahmet Kalkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir Öztan 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 iyi günler aracımın ön camını değiştirdim.tabiki doğal olarak hgs etiketinide sökmüşler geride takılmıyor.ne yapmam lazım ptt yenisini veriyormu.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 iyi günler aracımın ön camını değiştirdim.tabiki doğal olarak hgs etiketinide sökmüşler geride takılmıyor.ne yapmam lazım ptt yenisini veriyormu.. Tabiiki, yenisini alabilirsiniz. Eskisini iptal ettirmeniz gerekecek. Yorum bağlantısı
Tahir Öztan 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 peki ekstra bir ücreti var mı direk aynısından alıp kullanamıyor muyum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 peki ekstra bir ücreti var mı direk aynısından alıp kullanamıyor muyum Yenileme ücreti ödeyeceksiniz. Direkt aynısından alacaksınız zaten, farklı bi tipte vermiyorlar Yorum bağlantısı
Tahir Öztan 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 benim bakiyem var zaten 27 tl falan var içinde.o zaman sadece yenileme 5 tl vereceğiz değil mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 Geçen seferki gördüğüm hataları bildirmiş düzeltilmesini istemiştim.. Kısa sürede düzeltilmişti. Bu seferki gördüğüm hatayı bildirmedim, yine kısa sürede düzeltilmiş.. Bir daha bildirmeyeceğim.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 Olurda cama yapıştırmış olduğunuz HGS etiketini camdan ayırmanız gerekirse ( x bankasından almış olduğum ,aidatı sebebiyle kapattıdığım karta bağlı olduğu için iptal edilen hgs için ben yapmak zorunda kaldım ) Yüzyılın icadı olan WD40 bu işte de çok başarılı bilginiz olsun. 2 Yorum bağlantısı
Tahir Öztan 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 Geçen seferki gördüğüm hataları bildirmiş düzeltilmesini istemiştim.. Kısa sürede düzeltilmişti. Bu seferki gördüğüm hatayı bildirmedim, yine kısa sürede düzeltilmiş.. Bir daha bildirmeyeceğim.. anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 anlamadım Niğdeden girdim, Tekir'den çıktım... Sorun yok.. Tekirden girdim, Niğde'den çıktım.. Eve geldim internetten baktım, en uzak mesafe yazmış, Tekir girişini okumamış.. Adana'dan girmiş gibi hesap yapmış.. Müdahale etmedim, şimdi aklıma geldi, baktığımda düzelmiş olduğunu Adana girişinin Teklir girişi olarak düzeltildiğini gördüm.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Geçen seferki gördüğüm hataları bildirmiş düzeltilmesini istemiştim.. Kısa sürede düzeltilmişti. Bu seferki gördüğüm hatayı bildirmedim, yine kısa sürede düzeltilmiş.. Bir daha bildirmeyeceğim.. Cevabı görünce ilk başta ben de anlayamadım, forumdan biri kural dışı bir ileti yazdı da Mehmet abi uyardı sandım 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/897112-suruculer-dikkat Bu haber gösteriyor ki, yeni senede de OGS devam edecek? 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Günaydın forum ahalisi Sabah sabah başıma gelen durum.Hgs bakiyem bitmişti hatta çıkışta yetmemişti bende bu sabah internet üstünden biraz bakiye yükleyeyim dedim şu adresten https://hgs.epttavm.com/ Ancaaaak işin kötü kısmı plakayı yanlış yazdım sonunu 559 yerine 556 yazdığımı ödemeyi onayladığımda farkettim.Bu durumda yapacak bir işlem varmı acaba yada ne yapmak lazım.Yoksa soğuk bir su mu içmem gerekecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts