Kaan Akkor 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 genelge' den print alıp deneyin. il sınırlaması yok diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 HGS kart aldım, henüz kullanmak nasip olmadı.Ogs cihazımda zaten bozulmuştu onuda iade ettim. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 nüfus fazla olabilir sorun değil ki. önemli olan ye kürküm ye zihniyetinin bitip yerine pratik zekalı insanların çözüm üretebilmeleri. deniz yolunu geliştirsinler, küçükyalı' dan sarıyer' e arabalı vapur koysunlar yada küçükyalı' dan ataköy' e.... köprü yapmakla bitmez bu eziyet Bunlar iyi günleriniz İstanbullu arkadaşlar!!! Köprünün genel bakımı geldi komple kapatılması gerekecek 2013 ama yapılamazsa 2014 de yaz dönemi mutlaka yapılacak ve şerit kapatma değil köprü tamamen araç trafiğine kapanacak diye bir haber okumuştum bir-iki hafta kadar önce... Yorum bağlantısı
Kaan Akkor 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 (düzenlendi) Bunlar iyi günleriniz İstanbullu arkadaşlar!!! Köprünün genel bakımı geldi komple kapatılması gerekecek 2013 ama yapılamazsa 2014 de yaz dönemi mutlaka yapılacak ve şerit kapatma değil köprü tamamen araç trafiğine kapanacak diye bir haber okumuştum bir-iki hafta kadar önce... doğru; ana haber bültenine konu olan bir haberdir. harem - sirkeci ido en güzeli. önemli olan ibb trafik app kullanmak ve saati denk getirmek istanbullu için zorunludur. 29 Aralık 2012 tarihinde Kaan Akkor tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Isparta'da KGS bakiyemizi HGS'ye aktaramıyorlar. ne yapacağız? Otoyol gişelerinde yapılıyormuş bu .. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Hgs yada Ogs olamadan oto yola giremezsin.. Köprüleri tünelleri kulanamazsın... Yorun buralarda düşecekse mecbur alacaksın... Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 (düzenlendi) Garanti bankasından online olarak ücretsiz HGS siparişi verdim kargo ile gelecek. 30 TL yükledim. 15 TL'nin altına indikçe 15 TL daha yükleyecek ve kredi kartımdan kesecek. PTT'ye gitmeden, içinde para var mı, yokmu, yüklemeyi unuttum derdi olmadan falan gayet temiz iş oldu. 29 Aralık 2012 tarihinde Hadi Küçükoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Isparta'da KGS bakiyemizi HGS'ye aktaramıyorlar. ne yapacağız? Özdemir bey, Cuma günü Isparta'dan gelen görevli bir arkadaşa KGS'deki bakiyenizi görebilecek ve aktarım işlemi yapacağınız cihazı teslim ettim. Pazartesi'nden itibaren Karayollarına başvurursanız işleminiz yapılacaktır, şayet olmazsa iletişim bilgilerinde telefonum mevcut ararsanız yardımcı olurum. Saygılarımla.... 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Aralık 2012 Paylaş 29 Aralık 2012 Özdemir bey, Cuma günü Isparta'dan gelen görevli bir arkadaşa KGS'deki bakiyenizi görebilecek ve aktarım işlemi yapacağınız cihazı teslim ettim. Pazartesi'nden itibaren Karayollarına başvurursanız işleminiz yapılacaktır, şayet olmazsa iletişim bilgilerinde telefonum mevcut ararsanız yardımcı olurum. Saygılarımla.... Serhan Bey çok teşekkür ederim. O zaman ben Pazartesi günü postaneden HGS kartımı alıp karayollarında devir yaptırabileceğim sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Hakan'cım her geçiş süreci sancılıdır, hem kullanıcılara daha fazlasınıda bize sorman lazım. :D ( Sen gel gişeler de beraber bir saat takıl bak nasıl kıyametler kopuyor ) Yakın olsada gelsem keşke abi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Konuyu biraz inceledim de aklımdaki sorunun cevabını tam göremedim. HGS aldığımızda ruhsat ve kimlikle alıyoruz. Aracı sattıığmızda HGS'yi iptal etmemize gerek var mı yoksa sadece plaka değişikliği mi yapıyoruz. Bedri hocam, aracınızı sattığınız zaman HGS etiketini yerinden söküyorsunuz zaen bozuluyor, gidip yeniden 35 TL verip yeni plakanıza göre alıyorsunuz ve önceki bakiyenizi bu etikete aktarabiliyorsunuz. Tabi bunların hepsi PTT'den yapılıyor..... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Arkadaşlar, KGS kartınızdaki bakiye aktarımı için acele etmeyiniz 2013 yılı boyunca aktarma işlemi devam edecek ve KGS gişeleride 31/ Ocak/2013' e kadar hizmet verecekler. Kartınızda bakiyeniz varsa bitirene kadar kullanın, zaten yeni bir uygulama 81 il'deki Karayolları ile ilgili herhangibir noktaya ( Şube, Bakımevi, Bölge Müdürlüğü gibi ) Kgs test cihazları gönderiliyor ve bakiye aktarımı için gerekli evrakları alabileceksiniz artı olarakta dilerseniz kartınızdaki bakiyeyi hesabınız olan bir banka'yada IBAN numarası üzerinden aktarım yaptırabileceksiniz. An itibarı ile son bilgiler bunlar yenileri geldiği sürece paylaşmaya devam edeceğim. Saygılarımla.... Serhan Bey çok teşekkür ederim. O zaman ben Pazartesi günü postaneden HGS kartımı alıp karayollarında devir yaptırabileceğim sanırım. Özdemir bey, az önce Isparta'daki görevli arkadaşımla görüştüm Sanayi'nin karşısında Karayollarında Gökhan isimli arkadaşa ulaşabilirseniz benim adımı söyleyin sizden bahsettim yardımcı olacak. Sabah 8, akşam 17 arası hizmet veriyorlar. Görüşmek üzere... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Artık benimde HGS em var....Teşekkürler Serhan abi... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Artık benimde HGS em var....Teşekkürler Serhan abi... Güle güle kullanman dileği ile, bir problem olursa her zaman hazırım yardıma Amirim Şahin'im :D 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Şimdi bu hgs olayı kafamı karıştırıyor. Alayım mı almayım mı diye düşünüyorum. Size sorum yılda 1 kere İzmir yada İstanbul yapan bir aileyiz. Bazen onuda yapmıyoruz dolayısıyla bu ogs yada hgs ye ihtiyaç pek fazla duymuyoruz. Sizce hgs yi almalımıyım.? Bir de sistemden bakınca ceza yediğimi görüyorum ve bu ceza bana tebliğ edilmedi. Bu cezayı nereden ödeyeceğiz veya cezanın tebliğ edilmesini mi bekleyeyim.? Eren bey,eğer böyle bir ceza gerçekleşmiş ve adresinize tebliğ edilmedi ise bağlı olduğunuz verdi dairesinde yanlış hatırlamıyorsan 1 ay asılı kalır sonra size tebliğ edilmiş sayılıp ceza hanenize işler.Bence emin olmak için vergidairesine gidip sorgulatın devletin işi belli olmaz,yanlış yere parkedersiniz bölge trafikten sizi arar bulur aracı çektirirler ama cezayıda adresinize göndermedikleri olur. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 KGS'yi bugün itibari ile iptal ettirdim, kart içindeki 16,90 TL'yi yaklaşık 1 ay sonra iade edeceklermiş. Yorum bağlantısı
Emre Alliş 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Cuma günü aracı servise götürmeden hgs etiketini otoyol gişesindeki Ptt den alayım dedim sistem yok dediler, bankaların verdiğini biliyordum ama kartımın olduğu banka varmı diye baktım iş bankasında ücretsiz hgs etiketimi ladım kredi kartından otomatik şekilde yüklenme işlemi oldu ve olacak...bankalar daha cazip geliyor bana hgs için içinde para var yok dert etmeye de gerek kalmıyor 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Serhan Bey teşekkürler, bu hafta içinde ulaşacağım. Süreyi uzattıkları iyi oldu Yorum bağlantısı
Necat Ertan 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 İzmir'de de Hgs etiket sıkıntısı baş gösterdi. Hgs kart veriyorlar yerine. Kredi kartı büyüklüğünde bir kart. Etiket 5 TL iken, kart 15 TL. Merak ettiğim ise; IR ön cama sahip C - max te bu kartı kullanabilir miyim? Etiketi bulsaydım ön cama monteli dikiz aynasının çevresinde ki IR kaplamasız, yansıtıcısız alana yapıştıracaktım. HGS kartın cama monte edilmesi için herhangi bir aparatı yok, kart aracın içerisindeyken veri alışverişi sağlayabilir mi acep? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Ben hanıma söyledim hgs etiketini alacak, onun alması kolay, satıyor çünki bizim fiestalarda aynanın altına açık kısma yapıştırınca sorun olmaz değilmi, bilgisi olan varmı acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 OGS iptal değil sanırım. Eski OGS ile devam edebiliriz değil mi ? Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 merhabalar. biliyorsunuz yeni sisteme geçtik ve kgs ortadan kalktı. benimde haftasonu işim olduğundan köprüyü kullandım. sadece kgs'm olduğu için arkadaşımın ogs'sini alıp yola çıktım fakat aleti gişede okutamadım ve kaçak geçmiş bulundum. cezadan nasıl yırtabilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 15 gün içinde bir tane ogs almanız gerekiyordu galiba. Serhan abi bu konuya daha net ve doğru karar verecektir. 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Ben OGS aldığımda 1 hafta içerisinde eve gelecekti yani işlem aşaması bile bitmişti. Birgün karşıya geçmek için KGS'de ödemeli bölüme yaklaşıp 5 tl yükletmek istedim adam enaz 50 TL dedi fakat bende açıkladım bak ogs var bir kere geçmek için 50 vermeyeyim diye. Ooo sipariş ettiysen birşey olmaz geç ozaman dedi bende ikna oldum geçtim Sonradan ceza geldi. Muhtemelen sanada gelir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts