Ali Ozan Yurtsever 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Abi şuan okuldayım ver servisciyle tekrar konuştum ve ikimizde eminiz.İzmirde ücretli yollar çok kullanılmıyor.Bende önde oturuyorum ve 2.50 değil 2.75 kesmiş.Hatta 2. geçişimizde denemek için beraber geçtik.Önümüzdede araç falan yoktu hemen arkasından geçmedik yani. ben geçen hafta sonu izmir çeşme yolundan gidiş geliş yaptım gidiş ve gelişte kgs ile 2,75 ücret kesti. . . Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Dogrudur dostum ama HGS ile OGS den geçmen gerekiyor.Saat 3 de İzmir'e dogru yola çıkacagız ve tekrar OGS den geçireceğim ve buraya yazacagım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 kusura bakmayın konuyu uzun zamandır takip etmedim, sorum alt limitle ilgili yani 30tl yi ilk alırken veriyoruz ancak bakiye 30tl nin altına düşünce kullanmaya devam edebiliyormuyuz? Garanti bankasıda satışa başlıyormuş yarın, almayı planlıyorum. Bakiyeniz 15 TL'nin altına düşünce cep telefonunuza mesaj geliyor bakiyeniz az diyerekten, yolu kullanıyorsanız bakiye yüklersiniz yoksa bir problem yok..... OGS iyidir Çıkarken okuyor ama? Doğrudur Sani, çıkarken OGS okuyor ama giriş bilgisi olmadığı için en uzak mesafe ücreti keser. Problem sadece en uzak mesafe ücreti kesmesi yani. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Doğrudur Sani, çıkarken OGS okuyor ama giriş bilgisi olmadığı için en uzak mesafe ücreti keser. Problem sadece en uzak mesafe ücreti kesmesi yani. Senelerin OGS'si ne hale geldi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Abi şuan okuldayım ver servisciyle tekrar konuştum ve ikimizde eminiz.İzmirde ücretli yollar çok kullanılmıyor.Bende önde oturuyorum ve 2.50 değil 2.75 kesmiş.Hatta 2. geçişimizde denemek için beraber geçtik.Önümüzdede araç falan yoktu hemen arkasından geçmedik yani. Valla kardeşim anlam vermek çok zor söylediklerine, yanlışsam düzeltirsen sevinirim ; Servis aracınızda HGS var ve siz OGS'den geçiyorsunuz 2 TL yerine 2,75 TL yazıyor doğru mu anlamışım ? Cebabına göre haberleşelim olur mu? Senelerin OGS'si ne hale geldi Olan herhangibir şey yok ilk günden beri böyleydi zaten kardeş, Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 (düzenlendi) :excl: Bugün İstanbula gidip geldim. Kgs'ler yıl sonuna kadar geçerli diye shell'de durup mevcut kgs'mi biraz doldururum dedim. Ama shell'e uğrayınca hesap değişti. Dünden itibaren shell istasyonları dolum yapmayı kaldırmış. Eee ne olacak bana kart yada hgs lazım, sokak sokak ptt arayacak vakit yok. Kısacası bugün paso hgs'den kaçak geçiş yaptım. Devlet bana sahip çıkar mı? Biliyorum bir yolu var. 19 Aralık 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Valla kardeşim anlam vermek çok zor söylediklerine, yanlışsam düzeltirsen sevinirim ; Servis aracınızda HGS var ve siz OGS'den geçiyorsunuz 2 TL yerine 2,75 TL yazıyor doğru mu anlamışım ? Cebabına göre haberleşelim olur mu? Abi bugün Çeşmeden çıktık ve Narlidere gişelere geldiğimizde Şöfere yogun ısrarlar sonucu OGS den geçirdim(1 tl fark verdim ).Gerçekten 2.75 tl kesti.Doğru almaşsınız abi aklıma gelmedi video çekmek.Herhangi bir uyarı ceza yazmadı direk 2.75 TL yazdı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Hgs okuyucuları ogs ile aynı yerde konumlandırılamaz mı? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 :excl: Bugün İstanbula gidip geldim. Kgs'ler yıl sonuna kadar geçerli diye shell'de durup mevcut kgs'mi biraz doldururum dedim. Ama shell'e uğrayınca hesap değişti. Dünden itibaren shell istasyonları dolum yapmayı kaldırmış. Eee ne olacak bana kart yada hgs lazım, sokak sokak ptt arayacak vakit yok. Kısacası bugün paso hgs'den kaçak geçiş yaptım. Devlet bana sahip çıkar mı? Biliyorum bir yolu var. Hocam, bir hafta içinde HGS al ve kaçışlarını bildir normal ücrete dönsün, yoksa cezalı geçiş ödersin. 1 Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Bende zaten OGS var, aynı araca bir de HGS alsam sorun olur mu? (FSM'de bazen OGS tarafı aşırı tıkanıyor, sağdan KGS ile geçiş yapıyordum ara sıra) Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Mert, Adana gişelerine git, otoyola giriş yapmadan oradaki bizim binaya git ve postaneden KGS'deki bakiyemi HGS'ye aktaracam diye söyle sana bir form dolduracaklar ve daha önce dolum yapılan bizim cihazlardan sana bir makbuz verilecek ve yaklaşık 1,5 ay sonra o bakiyen HGS hesabına aktarılacak ve cep telefonuna mesaj gelecek. ( KGS kartını yanına almayı unutma. ) Serhan Bey, Bu söylediğiniz Halk Bankası anlaşmalı Shell KGS kartı için de geçerli mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Ben geçen ayın sonunda kayseriden kocaeline gidip gelmiştim ankaradan sonra paralı yola girdim. Gidişte sanki okumamış gibi gelmişti ama dönüşte okudu. Gidişte ve dönüşte farklı paralar kesmiş. (İSTANBUL-ANKARA OTOYOLU KANDIRA 6 26/11/2012 12:12:06.370 AKINCI (MÜRTED) 5 26/11/2012 15:12:49.330 10.40 TL (İSTANBUL-ANKARA OTOYOLU * * DOĞU İZMİT 2 25/11/2012 13:48:29.630 13.00 TL Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Serhan Bey, Bu söylediğiniz Halk Bankası anlaşmalı Shell KGS kartı için de geçerli mi? Maalesef Shell kartlar için geçerli değil sadece Karayollarının kartı için geçerli, sizlerde kartı kullanarak eritebilirsiniz. Sanıyorum yılbaşından sonra da KGS bir ay kadar devam edecek. Bende 165 Tl ceza görünüyor benim bakiyem vardı ama Burak'cım, 444 17 88 hattını ara ve durumunu anlat yardımcı olacaklardır... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Maalesef Shell kartlar için geçerli değil sadece Karayollarının kartı için geçerli, sizlerde kartı kullanarak eritebilirsiniz. Sanıyorum yılbaşından sonra da KGS bir ay kadar devam edecek. Teşekkür ederim. Mecburen öyle yapacağız artık Anlamadığım şey, her ne kadar harcayıp bitirmeye çalışsak da içinde illaki küsürat kalacak. Bu şekilde hibe edilen toplam miktarı merak etmiyor değilim. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Teşekkür ederim. Mecburen öyle yapacağız artık Anlamadığım şey, her ne kadar harcayıp bitirmeye çalışsak da içinde illaki küsürat kalacak. Bu şekilde hibe edilen toplam miktarı merak etmiyor değilim. PTT şubeleri KGS kartlarındaki tutarı HGS kartınıza aktarıyor diye biliyorum! Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Benimde aklıma takılan başka bir konu var. HGS Kartı ile Etiket arasında ne fark var ki, kart 15 TL etiket 5 TL ?? Yada 15 TL verip Kartı seçersem avantajım ne?? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 PTT şubeleri KGS kartlarındaki tutarı HGS kartınıza aktarıyor diye biliyorum! Serhan beyin açıklamasına göre TCK'nın KGS kartından aktarım oluyormuş sadece. Dolumu kolay olduğu için ben Shell'den almıştım. 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 (düzenlendi) ben bugün bi arkadaşın gazıyla bir anda ptt de buldum kendimi, etiket değilde kartını aldım...aslında kiralık olrak kullandığım arabalarda da kullanma niyetiyle aldımda; sonradan öğrendiğim sadece plakasına alınan arabada kullanıldığı yani boşuna fazladan para verdim, doğrumudur bilgisi olan? 24 Aralık 2012 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 O degil mesela KGS karti olupta bulundugu sehirde gişe olmayanlar ne yapacak? Ne sacma salak istir.anlamadim... Gişe olan yere gittiğinde yapacak Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 ben bugün bi arkadaşın gazıyla bir anda ptt de buldum kendimi, etiket değilde kartını aldım...aslında kiralık olrak kullandığım arabalarda da kullanma niyetiyle aldımda; sonradan öğrendiğim sadece plakasına alınan arabada kullanıldığı yani boşuna fazladan para verdim, doğrumudur bilgisi olan? siz kiralık araca nasıl aldınız HGS yi onu anlamadım bende ruhsat sahibini istiyorlar bildiğim kadarıyla. Eğer aldığınız araçla köprüğ ve otoyolları kullanıyorsanız boşuna değil. Gittim bugun giselere,kgs kartimda 47lira varmis.Millet kavga dovus birbirine girmis tam ben olay yerine gitmisim.KGS dolumu artik yapilmiyormus.Sistemde gittigi(kilitlendigi) icin millete hgsde veremiyorlar.Millet ceza yiye yiye gecti mecburen.Bana dedikleri postaneden HGS'ni al, ister 2 ay ister 3 ay sonra gel KGSdeki parani aktaririz dediler.O degil mesela KGS karti olupta bulundugu sehirde gişe olmayanlar ne yapacak? Ne sacma salak istir anlamadim... bence halledebildiğiniz en kısa sürede halledin beklemeyin 2-3 ay. baksanıza elinde kartı ve içinde parası olan bile ceza yemekten kurtulamıyor... Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 siz kiralık araca nasıl aldınız HGS yi onu anlamadım bende ruhsat sahibini istiyorlar bildiğim kadarıyla. Eğer aldığınız araçla köprüğ ve otoyolları kullanıyorsanız boşuna değil. bence halledebildiğiniz en kısa sürede halledin beklemeyin 2-3 ay. baksanıza elinde kartı ve içinde parası olan bile ceza yemekten kurtulamıyor... Hızlı okudunuz sanırım .Kiralık olarak kullanığım arabalarda da diye yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 Hızlı okudunuz sanırım .Kiralık olarak kullanığım arabalarda da diye yazdım. Dikkatli okumadım yada yanlış anlamışım özür dilerim Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 Dikkatli okumadım yada yanlış anlamışım özür dilerim Problem değil Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 KGS' de bakiyeniz yok ise HGS'den geçin ve bir hafta içinde HGS alın veya işleminizi yaptırın ceza gelmez. Geçişlerde herhangibir geçiş sınırı yoktur fakat yinede arada sırada internetten HGS kaçış sorgulama sayfasından plakanızı girerek kontrol etmek menfaatiniz icabıdır, şayet herhangibir terslik varsa 444 11 78 nolu danışma hattını arayarak probleminizi çözmeye çalışabilirsiniz. Kolay gelsin..... Dün Mersinde idim,dönüşte aldım HGS'yi.KGSdeki bakiyeyide aktaracaklarmış 1 ay sonra.Dün sorunsuz bir şekilde aldım.Sadece 4.sınıf HGS(kırkayak) kalmamış onlar gene kavga ediyorlardı Gişelere kadar geldin de neden aramadın, bir çay içerdik olmazmıydı kardeşim.Beraber kavga ederdik :D Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 130la geçtim,okudumu okumadımı bilmiyorum.Cezam yok ama sitemi test etmiş olduk Ok, Mersin'den çıkarken ücret göstergesinde ücret göremezsin çünkü arızalı hala çözemediler ama 130 Km ile geçerken okuduğu kesindir diye düşünüyorum. Cep numaramı Ö.M. atıyorum bu taraflara geldiğinde 130 Km olmadığı zamanlarda beklerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts