İçeriğe Yönlendir

Basit Bir Kaza Nasıl Kavgaya D&#246nüştü.

Sani Gerşon

Recommended Posts

Fatih Bayram

Yuhh artık...

Babalarının paralarıyla bu ne kendini bilmemezlik.

Eşitlik, demokrasi,kanunlar...

Bu kanunlar adamına göre mi işler,herhangi bi vatandaş emniyet amirine,hatta emniyet amiri olmasınada gerek yok,arkadan çarpacak,20-30 kişi dövecek,valla ne olurdu bilemem...

Çok can sıkıcı,sinir bozucu,sinirlerim hopladı,keşke bakmasaydım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Selektör attı diye adam öldürülen bi ülkede normal gibi geldi bana... :)

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Bu ülkede para=güç! Paran ne kadar çoksa o kadar haklısın. Adamı döversinde, vurursunda ama hiçbir şey olmadan elini kolunu sallaya sallaya gezersin. Ben artık şaşırmıyorum böyle görüntülere. O kadar sıradanlaştı ki bu görüntüler. Herkesin ağzında bir cümle 'sen benim kim olduğumu biliyormusun' işte bu mantıkla gidildiği sürece kusura bakmayın ama bu memleketten bir halt olmaz!

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Yanında bi de bayan var.

İnsanda azıcık utanma olur be.

Allah'a havale edeceksin,yapacak bişey yok...

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

Bunca delile rağmen serbest bırakan savcı cumhuriyet savcısı değil mi? önüne geleni serbest bırak, bu ne böyle...

İlla adam mı ölmesi lazım...

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz
Bunca delile rağmen serbest bırakan savcı cumhuriyet savcısı değil mi? önüne geleni serbest bırak, bu ne böyle...

İlla adam mı ölmesi lazım...

Hayır. Suçlu tarafın ensesinin kalın olmaması yeterli ceza alması için.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
Yuhh artık...

Babalarının paralarıyla bu ne kendini bilmemezlik.

Eşitlik, demokrasi,kanunlar...

Bu kanunlar adamına göre mi işler,herhangi bi vatandaş emniyet amirine,hatta emniyet amiri olmasınada gerek yok,arkadan çarpacak,20-30 kişi dövecek,valla ne olurdu bilemem...

Çok can sıkıcı,sinir bozucu,sinirlerim hopladı,keşke bakmasaydım.

Bu ülkede kanunlar adamına göre işler kesinlikle şaşmaz, Savcının tutuklanma ihtimali sıfır olan bir suçtan ötürü adamı hakim arkadaşına tutuklattığı ülkede yaşıyoruz! inanmayanlara ispat ederim.

Bu ülkede para=güç! Paran ne kadar çoksa o kadar haklısın. Adamı döversinde, vurursunda ama hiçbir şey olmadan elini kolunu sallaya sallaya gezersin. Ben artık şaşırmıyorum böyle görüntülere. O kadar sıradanlaştı ki bu görüntüler. Herkesin ağzında bir cümle 'sen benim kim olduğumu biliyormusun' işte bu mantıkla gidildiği sürece kusura bakmayın ama bu memleketten bir halt olmaz!

bunlar lafa geldimi o kadar moderndirler o kadar kültürlüdürlerki aklınız şaşar vallahi kendinizden şüphe edersiniz.

Hani derler ya züppe diye. İşte şekil A..

Aynen :)

Yanında bi de bayan var.

İnsanda azıcık utanma olur be.

Allah'a havale edeceksin,yapacak bişey yok...

Vallahi abi bunlarda kavramlar çok farklı anlamlar kazanmış artık onun için fazla bulaşmadan uzaklaşacaksın.

Bu ve benzelerinden o kadar çok görüyorumki artık sıradan gelmeye başladı. Anlatmaya başlasam destan olur ancak çok sinir olduğum için yazmayacağım.

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bu öküzlükten ileri geliyor malesef. Aile terbiyesi ve yetiştirilme tarzı yada yetiştiği yerden kaynaklanıyor.

Yoksa o kadar parası olan bir insanın özür dileyip zararı karşılayıp olayı kapatması doğal olanı.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Bence kim ne derse desin özellikle sanatçıların,siyasetçilerin ve zenginlerin kendilerini diğer insanlardan üstün-ulaşılmaz-büyük görmelerinden kaynaklanıyor...

Kısaca kibir...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İnsanlık'tan nasibini almamış bir grup Serseri, Allah Islah etsin bunları ve bunun gibileri.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

++ 1 Emniyet müdürüde delikanlı adammış o kadar kişiye karşı tek başına girmiş mevzuya.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

birde belindekini çekse kaç kişi kalırdı acaba ortada bir kişiye kaç kişi dalmış bu delikanlılar

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Canından olurdu,belki hırsının kurbanı olup birkaç kişinin canını yakardı,ordakiler boş değildir...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

yok be fatih hocam hiç sanmıyorum, bunlar kalabalık delikanlısı arkalarını babalarına yaslamış ne yaparlarsa yanlarına kar kalan delikanlıcıklar.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bir an için ölümde olsa ucunda dünyayı 3-5 tane insan müsvettesinden temizlemek için çekerdim kaç tane denk gelirse vururdum diyordum ama, bu ve bunun gibiler bitmez ki.

Bir fıkra geldi aklıma şimdi hapisten çıkan adama sormuşlar ne yapacaksın?

- bir tane daha şerefsiz var onuda halledip geri gelecem yatağımı boşaltmayın.

Aradan biraz zaman geçmiş adam ziyaret için gelmiş, demişler

- ne oldu o şerefsiz gelmedin geri

- ben bir tanesini halletmeye çıktım, ama baktım bir sürü şerefsiz var hangisine yetişeyim :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Serkan Alkan

emniyet müdürü iyi dayanmış çok soğukkanlıymış.bana okadar kişi saldıracak sanki linç girişi mi gibi bide nişanlımın önünde belimde tabanca olacak önce bi havaya sıkar sonra gene saldırırlarsa en öndekinden başlayarak alayının bacaklarına sıkardım .:)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

olaya birde şu açdan bakın: çarpan elaman inip emniyet amiri diye nitelenen şahsa geçmiş olsun diyor(ilk görüntü o şekilde),sonra emniyet amiri ne diyorda o eleman onu itiyor? acaba belindeki silaha cebindeki kimliğe güvenip amir küfretmiş olabilemez mi?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
2 gün önce gece 2300 de bir eşkıya da bana denk geldi.arabada 2 kız.allah esirgesin hepimizi katil yada maktul olmak gerçekten an meselesi..

Allah muhafaza.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)
olaya birde şu açdan bakın: çarpan elaman inip emniyet amiri diye nitelenen şahsa geçmiş olsun diyor(ilk görüntü o şekilde),sonra emniyet amiri ne diyorda o eleman onu itiyor? acaba belindeki silaha cebindeki kimliğe güvenip amir küfretmiş olabilemez mi?

Tekrar izledim de haklısınız. Arkadan çarpan adam niye gidip çarptığı adama dalsın ki, zaten sanki ilk anda geçmiş olsun der gibi adamın omuzuna elini atıyor gibi.

tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

amir veya zengin çocuğu hiç farketmez ayıoğlu ayı, hayvanlığını eşkiyalığını gösterir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...