Sani Gerşon 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 (düzenlendi) Aparatla uğraşacağına direkt soruna yönelsen, çözmüştün Demiştim ki, ortak fikre katıldın sonunda Hazır gitmişken arabayı da pc ye bağlat. 9 Ağustos 2011 tarihinde Sani Ger?on tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 İnşallah Abi :D İnşallah Tahir... Aparatla uğraşacağına direkt soruna yönelsen, çözmüştün Demiştim ki, ortak fikre katıldın sonunda Hazır gitmişken arabayı da pc ye bağlat. Pc olayını yetkili servislerde mi yapıyorlar? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Abi arabada ki iki şeyi söksen senin sorun kesin hallolcak 1-Solungaçlar ki bu çok önemli 2-Milano kiti değiştir bineceksen daha brc veya prins taktır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 (düzenlendi) İnşallah Tahir... Pc olayını yetkili servislerde mi yapıyorlar? Yoo, işin ehli tüm ustalar hataları okuyabilir / yorumlayabilir. Yanlış bilmiyorsam servislerde yeni yazılım atabilir. 9 Ağustos 2011 tarihinde Sani Ger?on tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Abi arabada ki iki şeyi söksen senin sorun kesin hallolcak1-Solungaçlar ki bu çok önemli 2-Milano kiti değiştir bineceksen daha brc veya prins taktır. 1-Onlardan değilmiş Gauge da çıkmadı 2-Tahir fabrikam falan yok,canım sıkıldıkça kiti değiştiremem...657'ye bağlı öğretmenim ben...prins benim arabanın yarı fiyatı nerdeyse Yoo, işin ehli tüm ustalar hataları okuyabilir / yorumlayabilir.Yanlış bilmiyorsam servislerde yeni yazılım atabilir. Teşekkürler Sani.. Garibim mondi bi de yetkili servis görsün... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 1-Onlardan değilmiş Gauge da çıkmadı 2-Tahir fabrikam falan yok,canım sıkıldıkça kiti değiştiremem...657'ye bağlı öğretmenim ben...prins benim arabanın yarı fiyatı nerdeyse Abi finansman hazır solungaçları sat Şaka bir yana BRC düşünürsen ve eğer buraya gelebileceksen en kralını yaptırırız abi sana. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Abi finansman hazır solungaçları sat Şaka bir yana BRC düşünürsen ve eğer buraya gelebileceksen en kralını yaptırırız abi sana. Manevi değeri var onları,öyle deme Tahir... Tahir, hanım beni kesin vurur... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Ah ah senin derdinin dermanı 10 numara usta varda haınm vurur diyorsun abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Ya gidip kalibrasyon yaptırın... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Ya gidip kalibrasyon yaptırın... İkna ettik Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 o sahibinden ilanındaki benim çok evveldn koyduğum zımbırıt ile aynı. devre felan değil o. sensör kılıfı Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Ya gidip kalibrasyon yaptırın... Ya da... Anladım anladım... İkna ettik Biraz zor oldu ama,oldu... o sahibinden ilanındaki benim çok evveldn koyduğum zımbırıt ile aynı. devre felan değil o. sensör kılıfı Gerçekten bizim ilaç o değil mi? Mustafa tam kalibrasyona ikna oldum... Kafamı karıştırma şimdi... Kalibrasyondan sonra bu zımbırtı hakkında konu açacam... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Fatih abi ve mondeo günlüğü diye yazı dizisi çıkacak yakında az kaldı :lol2: Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 abi o kılıf senin ilacın değil :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Fatih abi ve mondeo günlüğü diye yazı dizisi çıkacak yakında az kaldı :lol2: Tahir millet uyuz oluyordur ama n'apalım... Benim için büyük sorun... abi o kılıf senin ilacın değil Değilmiş Mustafa Mesaj attıydım,''seninkine uymaz herhalde,sensörü geri çeken aparat işinize belki yarayabilir''demiş,ne demekse anlamadım... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Yok be Abi ne uyuzluğu ben zevkle takip ediyorum.Tabi inşallah en kısa zamanda çözülür bu sorunun. :lol2: Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 10 Ağustos 2011 Paylaş 10 Ağustos 2011 Devre yanıltıcı bu mudur?Tunç bey tesadüfen birşeyler bakarken buna rastladım... Bu bizim aradığımız aparat mıdır? Birde bunun montajının yapılmasını herhangi bir usta becerebilir mi?teşekkürler... Abi sana daha öncede dediğim gibi, önce lpg de deneyimli arakadaşların dediğini bir uygula. çözemezsek bu işlere yöneliriz. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2011 Abi sana daha öncede dediğim gibi, önce lpg de deneyimli arakadaşların dediğini bir uygula. çözemezsek bu işlere yöneliriz. Tamam Tunç bey, bugün yarın halledecem inşallah lpg işini... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 15 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2011 Akü-kutup başı sökme-lpg maceram araç satıldığı için sonuçlanmıştır... Bıkmadan usanmadan cevap veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler Konu istenirse kapatılabilir,cümleten geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Konu dursun ; aynı sorunu yaşayanlara ışık tutar; kutup başını sökmede cesaret kazandırır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Böyle bir konu kapanmaz.. Kalsın örnek olsun Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 15 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2011 Konu dursun ; aynı sorunu yaşayanlara ışık tutar; kutup başını sökmede cesaret kazandırır Korkunun üzerine gidicen Ersen... Ben bu şekilde yendim... Aküden nereye kadar kaçıcaksın değil mi... Artık akü fobimi yendim,herkese tavsiye ederim,çok zevkli ve heyecanlıydı Aküyü söktükten sonra,tekrar takarken ''ya çalışmazsa'' olayı müthiş adrenalin salgılatıyor,kesinlikle tavsiye ederim... Böyle bir konu kapanmaz.. Kalsın örnek olsun Herkese ibret olsun... Abi adamın kutup başını sökeceği olsa bile benim hallerimi görünce vazgeçer... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Bundan sonra merak edilen soru: Mercedes S320 Kısa Kasada akü kutup başları sökülürse ne olur? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 15 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2011 Bundan sonra merak edilen soru:Mercedes S320 Kısa Kasada akü kutup başları sökülürse ne olur? Saygılarımla. Hakkaten ne olur? Aracı biraz kurcalayım,inşallah bunda da denerim... Artık olayı kaptım nasıl olsa... Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 kutup başı sökülürse ne olur? ben korkudan sökemem söküldüğü an arabanın satılacağı kesin çünkü Yorum bağlantısı
Recommended Posts