Ersen Tapan 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Fatih Bayram yazdı: 11.50 itibariyle kutup başlarının ikisini de söktüm 1-2 saat sonra tekrar takacam,ateşleme ile ilgili sorunumda olumlu-olumsuz değişim olacak mı,en çok onu merak ediyorum Sonuçları paylaşırım LPG (milano) bakalım kalibrasyon isteyecek mi? Çok heyecanlandım,ilk defa kutup başı söktüm :lol2: Bende heyecanlandım şimdi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 İlk marş basarken yanınızda asprin falan bulundurun Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Ersen Tapan yazdı: Bende heyecanlandım şimdi :lol2: Hakan Tarım yazdı: İlk marş masarken yanınızda asprin falan bulundurun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Fatih Bayram yazdı: Çok heyecanlandım,ilk defa kutup başı söktüm rınrınrınrın... pardon o javs müziği idi :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Kapılar kumanda ile açılmıyor,normal mi? Stres yaptım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Fatih Bayram yazdı: Kapılar kumanda ile açılmıyor,normal mi?Stres yaptım Ooo sende hemen sitresleniyorsun.Sabır. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Kutup başlarını takınca bi de araba çalışmıyormuş Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Aspirin bir kutu olsun Ersennnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Hatta koliyi getir anca keser. Şimdi herşey yeniden programlanacak vs vs. Forumda hepsinin konusu ayrı bir başlıkta açılacak oh ohoh )) Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Hakan Tarım yazdı: Aspirin bir kutu olsun Ersennnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Hatta koliyi getir anca keser. Şimdi herşey yeniden programlanacak vs vs. Forumda hepsinin konusu ayrı bir başlıkta açılacak oh ohoh )) Yav hemen dalgayı savurdun yani. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Hakan Tarım yazdı: Aspirin bir kutu olsun Ersennnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Hatta koliyi getir anca keser. Şimdi herşey yeniden programlanacak vs vs. Forumda hepsinin konusu ayrı bir başlıkta açılacak oh ohoh )) Sayın moderatörüm,gözünü seveyim,zaten stresteyim Heran muayene için de arayabilirler. Rezillik tüter valla. Arabayı ite ite muayene istasyonuna götürürüz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Fatih Bayram yazdı: Kapılar kumanda ile açılmıyor,normal mi?Stres yaptım Önce kutup başını tak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Hakan Tarım yazdı: Aspirin bir kutu olsun Ersennnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Hatta koliyi getir anca keser. Şimdi herşey yeniden programlanacak vs vs. Forumda hepsinin konusu ayrı bir başlıkta açılacak oh ohoh )) 112 yi arayın Mehmet Özyürek yazdı: Önce kutup başını tak Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Mehmet Özyürek yazdı: Önce kutup başını tak Yok abi önce kaputu açacam Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Benim Mondeo 2 ay aküsüz kaldı.Sonra tek marşta çalıştı.Bir şey olmaz.Fakat kapı vesaire için yeniden program isteyebilir bildiğim kadarıyla lpg kalibresi resetlemiyor.Benzin kalibresi restliyor bu durumda kitapcıkta en az 7 8 km civarı benzide kullanılsın sonra kalibre olur ibaresi geçiyor.Lpg kullanma derim kapalı olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Oktay Toker yazdı: Benim Mondeo 2 ay aküsüz kaldı.Sonra tek marşta çalıştı.Bir şey olmaz.Fakat kapı vesaire için yeniden program isteyebilir bildiğim kadarıyla lpg kalibresi resetlemiyor.Benzin kalibresi restliyor bu durumda kitapcıkta en az 7 8 km civarı benzide kullanılsın sonra kalibre olur ibaresi geçiyor.Lpg kullanma derim kapalı olsun. Oktay bey ben 1 gün boyunca benzinde kullanıcam.Araba değerleri tanımlasın iyice Teyp kodunu bakalım kaç seferde yapacam.Daha önce 2.de yapmıştım. İlk denemede yapanlarda vardı,forumda hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Kutup başını ters takınca marşı tersmi döner bi denemek lazım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Servet Aydın yazdı: Kutup başını ters takınca marşı tersmi döner bi denemek lazım Abi benim araba uzzakta bir deneyiversene eğer çalışırsa motorda ters çalışır ; geri geri 170 180 km hızları görebiliriz ozaman Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Ersen Tapan yazdı: Abi benim araba uzzakta bir deneyiversene eğer çalışırsa motorda ters çalışır ; geri geri 170 180 km hızları görebiliriz ozaman O zaman, elektrikli direksiyonlar da ters çalışır Camı açmak için kapatmamız gerekir.. falan filan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Ersen Tapan yazdı: Abi benim araba uzzakta bir deneyiversene eğer çalışırsa motorda ters çalışır ; geri geri 170 180 km hızları görebiliriz ozaman Hımmm. Bi ara deniyeyim Mehmet Özyürek yazdı: O zaman, elektrikli direksiyonlar da ters çalışır Camı açmak için kapatmamız gerekir.. falan filan Radyoyu nasıl dinleyeceğiz ? Şarkı türküde tersten okunur... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Ozaman vazgeçelim bu işten.. Radyo teyp dinlemeden çekilmez yolculuk Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin aküyü takmaya gidiyorum... Allahım inşallah çalışır Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 19 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2011 Ohh çalıştı,dualarını eksik etmeyen arkadaşlara teşekkürler Teyp kodunu bu sefer ben de 1.de hallettim Arabayı çalıştırdım,benzine aldım,1 dk.falan çalıştırdım,kontağı kapattım,şimdi dükkandayım. Akşam 15-20 km.benzinde gidelim bakalım neler değişecek Motor arıza ışığımda sönmüş,ama tekrar yanacak,ama ne zaman Tavsiyeleriz varsa... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Fatih Bayram yazdı: Arabayı çalıştırdım,benzine aldım,1 dk.falan çalıştırdım,kontağı kapattım,şimdi dükkandayım. Bu tip durumlarda genelde 5 dakkadan sonra hata veriyor ve motor duruyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts