İçeriğe Yönlendir

Teyp Seçiminde Kararsız Kaldım.

Akın Konuk

Recommended Posts

Akın Konuk

bütçeyi fazla aşmayacak şekilde önerileri dinleyebilirim benim için sd kart önemli değil ama usb girişi şart.

Yorum bağlantısı
Erhan Eken
  Çağlar Bayur yazdı:
Usb veya Sd kart mutlaka olsun, ben Pioneer severim.

Kesinlikle katılıyorum sd kart girişi çok önemli.

Yorum bağlantısı
Akın Konuk
  Onur Demir yazdı:
Yanlis gormediysem pioneer 2300usb Darty de 189tl fiyatliydi.

lg ve kenwood u beğenmediler pionner 2300 u beğenıceklerini zannetmiyorum :p bildiğim kadarıyla 1 x rca var

Yorum bağlantısı
Onur Demir
  Akın Konuk yazdı:
lg ve kenwood u beğenmediler pionner 2300 u beğenıceklerini zannetmiyorum :rofl: bildiğim kadarıyla 1 x rca var

Begenmemek diye birsey yok, burda herkes is gorcek seyleri tavsiye eder. Sd kart neysede usb siz olmaz. İphoneden sonra bana artik aux bile yetiyor.

Bu arada tek rca olmasi ne gibi etkiler sizi? Anfi baglicam derseniz de 1rca ya baglicaginiz buyuk ihtimal 4 kanal olur. Diger cikislara baglayacaginizda bass anfisi olur. O is icin subcontrollu bir teyp olmicaksada bir anlami yok 1rca dan fazlasinin. Subconrollu is yapar bir teyp 50li seri olmak kaydiyla 250tl ustu olur. Az paraya, butce kisitli gibi muhabbetin gectigi yerde rca cikisi degilde usb li olan en ucuz pionner teyp alinir :hahahoho: 180-250tl arasindaki teyplerin hic bir farki yok :rofl:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Gürsoy
  Ahmet Kıyak yazdı:
Aha benim teyp. ;)

Pioneer 2300 aldım ve çok memnunum. Kesinlikle fiyat/performans canavarı.

Hele ki USB bellek taktığımda çok şaşırttı beni. Belleği hemen okuyor. Şarkıları jet hızıyla değiştiriyor. Misal Mondeo'daki Kenwood epey ağır kalıyor bunun yanında.

Ses kalitesi nefis. Fiesta'nın iki minicik hoparlör ve iki adet tizinden böyle ses çıkabileceğini hiç tahmin etmezdim.

Sony'de çok iyi mutlaka ama bence bu paraya alınabilecek en iyi teyp Pioneer 2300.

+1000

Bende taktım accord a çok memnunum , ses kalitesi gayet iyi .

Bence hem fiyat olarak diğerlerinden uygun , özellik olarak aynı ve kalite olarak hepsinden iyi ve aracınızın iç ışık rengine göre değişik modelleri var . Tavsiye ederim .

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)
  Ahmet Kıyak yazdı:
Aha benim teyp. ;)

Pioneer 2300 aldım ve çok memnunum. Kesinlikle fiyat/performans canavarı.

Hele ki USB bellek taktığımda çok şaşırttı beni. Belleği hemen okuyor. Şarkıları jet hızıyla değiştiriyor. Misal Mondeo'daki Kenwood epey ağır kalıyor bunun yanında.

Ses kalitesi nefis. Fiesta'nın iki minicik hoparlör ve iki adet tizinden böyle ses çıkabileceğini hiç tahmin etmezdim.

Sony'de çok iyi mutlaka ama bence bu paraya alınabilecek en iyi teyp Pioneer 2300.

usb'deki şarkıları nasıl seçiyor bu teyp. klasör oluşturulduğunda her klasörü ayrı ayrı dinleyebilir miyiz? yine mesela karışık çalma usb'de mümkün mü? biraz özelliklerinden bahseder misiniz? ayrıca teybin kumandası olup olmaması kullanım açısından fark ediyor mu?

ilave: teyp yerine oturuyor mu?

tarihinde Mahmut Y?ld?z tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Teşekkür ederim Ahmet, inşallah bugün siparişimi veririm.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ahmet Bey bir önceki mesajda "Bey" kısmı eksik kalmış, kusura bakmayın.

Teybi aldım ve taktım. Usb gerçekten çok kullanışlı ve benim tam aradığım özellik. radyosunu pek kullanmadım. daha hiç cd dinlemedim. ayrıca şunu da farkettim ki benim hoparlör almam lazım. yakında onu da hallederim.

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Bende yakın zamanda teyp almayı düşünüyorum orjinal teyple pek güzel ses alınmıyor. Bu konudada pioneerın üstüne tanımam. 2300 takip edceğim bi model olacak :)

Yorum bağlantısı
Melih Özlem
  Hakan Tarım yazdı:
Melih Alpine 9855 9887 dinle sonra tekrar karar ver :nazar:

Abi fiyat:beklenti meselesi :) Bir teybe şimdi 500 600 vermek aşrı zorlar beni :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Vallaha ne desen haklısın da işyeri işte eleman meleman dertleri. Anca rahatlayabildim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hoparlör için bir yerle konuştum, kicker marka component, herşey dahil (kasnak ve montaj dahil) 230 tl dediler. Ancak component takınca amfi de isteyecek mi? ya da koaksiyel hoparlör alıp taksam nasıl olur? Bu durumda 5x7 mi almalıyım yoksa 16-17 cm'lik alıp kasnak işine mi girmeliyim? Kararsız kaldım.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır
(düzenlendi)
  Mahmut Yıldız yazdı:
Hoparlör için bir yerle konuştum, kicker marka component, herşey dahil (kasnak ve montaj dahil) 230 tl dediler. Ancak component takınca amfi de isteyecek mi? ya da koaksiyel hoparlör alıp taksam nasıl olur? Bu durumda 5x7 mi almalıyım yoksa 16-17 cm'lik alıp kasnak işine mi girmeliyim? Kararsız kaldım.

componentler için anfi isteyecek , 3 ve 4 yollu coaxialden de "performans" alabilmek içinde anfiye ihtiyacınız olur. teyp için çok doğru bir karar vermişsiniz bende 2200ub kullanıyorum ve çok memnunum.

tarihinde Ercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Aslında çok para harcamak istemiyorum, amfi olmadan iş görecek ne yapabilirim?

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır
  Mahmut Yıldız yazdı:
Aslında çok para harcamak istemiyorum, amfi olmadan iş görecek ne yapabilirim?

bende sizin gibi düşünüyordum , sağolsun hakan abi başta olmak üzere diğer arkadaşlar yönlendirmişti benide. eğer standart olsun istiyorsanız sesini dinleyip kulağınıza hoş gelen sesi veren hoparlörleri alıp takın , standartın üzerinde birazda bass destekli olsun istiyorsanız anfi şart olacak. ben pioneer teyp , 2 yollu hoparlör ve anfi - subwoofer kombinasyonuyla başladım , teyp ve hoparlörler montaj yapıldı , ses kalitesi çok farketti mid-tiz gayet güzel , ama tatmin edici bas alamadım haliyle , onun içinde subwoofer kullanacağım.(hernekadar subwoofera kesin karar verip alamasamda) sonrasına bakarız artık. bütçeniz çok önemli oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...